Szelmy stylizacja sprzed dwóch wieków

Zaczęty przez szelma, 01 Sie 2008, 11:48:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

Anupka kurde no jaja...
ale widzisz szelmita, Anupka dała radę, to i ty dasz :D :thumbup:

salsa

Szelma, dasz rade, kto ma dac jak nie ty ! zrob tam porządek z tym towarzystwem wzajemnej adoracji!
nie pocieszam, bo wiem, ze dasz sobię rade w 5 sekund ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Anupka, no to wyobrażam sobie, co się działo... My poczekamy i zobaczymy - a nuż ambasada przyśle ten papier na czas. Wtedy ślub 29 o 13 :).

Co do zdjęć to, ekhm  :blush:, zapomniałam aparatu... Wracałam się po buty do przymiarki, a o aparacie przypomniało mi się koło Polkowic - proszę o wybaczenie  :blush:. Obrączki wyszły super - najprostsze z prostych, super  :jejeje:. Zostały do grawerowania i moja siostra je później odbierze. A suknia - mamusiu! - śliczności!  :jupi: Tren jest powalający! I ogólnie jest piękna :). W końcu mam pod spódnicą tiurniurę, co wygląda mało atrakcyjnie lol, ale spełnia to swoją rolę :). Sukienka teraz wisi sobie w kawałkach w pokoju i będzie tak czekać na ślub i/lub wesele lol.

wrobelek0403

szelma to sfotografuj choć samą kiece  :pray: :pray:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

wrobelek0403, zapakowana, żeby D. nie zobaczył :). Ale jak wyjedziemy, to poproszę Mamę, żeby zrobiła :).

magoo

szelma no to super, że jesteś zadowolona z sukni  :bravo: czekam niecierpliwie na zdjęcia

a co do USC to masakra jakaś, nie da się z nimi nic zrobić?? 

tachogti

suknia suknia suknia  :jejeje: ja chce suuuuknie  :jupi:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

jo tyż :D
zróbcie z mamą spisek i obfotografujcie ciebie w sukni w ustronnym miejscu  :mocking: :mocking:
super, że super  :champaign:

Anupka

Będzie dobrze! My w ambsadadzie w W-wie załatwialiśmy jakieś tam papiery, już nie pamiętam dokładnie co, coś tam, że małżeństwo ważne w Nl czy coś.. no nie pamiętam.. Fakt, że ja miałam ambasade na miejscu... ale załatwili wszystko od ręki, więc nie widzę powodu, żeby Wam załatwiali jakoś strasznie długo.

Fajnie, że sikasz po majtach w reakcji na piekno kiecy :) Teraz nie każ nam zbyt długo sikać po majtach w oczekiwaniu na zobaczenie jej, bo Ci powódź wyprodukujemy ;)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

effik

Cytat: Anupka w 04 Lip 2009, 20:52:04

Fajnie, że sikasz po majtach w reakcji na piekno kiecy :) Teraz nie każ nam zbyt długo sikać po majtach w oczekiwaniu na zobaczenie jej, bo Ci powódź wyprodukujemy ;)

Anupkaaaaa, luv u :D :D :D :mocking:

giga

Anupka

Ale o co cho? Ja tylko stwierdzam fakty ;) :beer:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

effik

szelma

No wiec oglaszam wszem i wobec, ze slub sie jednak odbedzie :D. Dokumenty z ambasady dotarly, panu naczelnikowi sie dalej nie podobaly (co za buc...), moja mama pokrzyczala sobie na niego, on na nia, ale slub bedzie. Teraz tylko zastanawiam sie, gdzie mozna zlozyc skarge na USC...

effik

Cytat: szelma w 16 Lip 2009, 10:34:14
No wiec oglaszam wszem i wobec, ze slub sie jednak odbedzie :D. Dokumenty z ambasady dotarly, panu naczelnikowi sie dalej nie podobaly (co za buc...), moja mama pokrzyczala sobie na niego, on na nia, ale slub bedzie. Teraz tylko zastanawiam sie, gdzie mozna zlozyc skarge na USC...

:bravo: :bravo: :friends:

Anupka

Cytat: szelma w 16 Lip 2009, 10:34:14

no dobra, to jednak wszystkie przyjedziemy ;) Ja prowadzę! ;D

A czemu naczelnik krzyczał na Twoją mamę? Taki buc po prostu?

magoo

szelma  :bravo: no to super, tylko żeby teraz któreś z was nie zwiało....

szelma

Anupka, bo to niewychowany buc, ktory probuje zwalic wine na mnie za to wszystko...

magoo, no wiesz co? ;) To my tu walczymy z USC, zeby slub byl, a Ty, ze bedziemy uciekac? lol

W weekend pisze pismo do naczelnika USC ze skarga na jego pracownikow i pismo do wojewody ze skarga na caly USC :D.

magoo

szelma a co ja zrobię, że do XIX-wiecznej stylizacji pasuje mi ucieczka, przecież możecie uciec razem...   ;)

szelma

Do Szkocji? lol Gretna Green i te sprawy? lol

effik

a gdzie te kurde zdjęcia kiecki, no?! my tu gadu gadu, a komuś tu uchodzi płazem  :mocking: :mocking:

wrobelek0403

Cytat: szelma w 16 Lip 2009, 17:14:37
Anupka, bo to niewychowany buc, ktory probuje zwalic wine na mnie za to wszystko...

magoo, no wiesz co? ;) To my tu walczymy z USC, zeby slub byl, a Ty, ze bedziemy uciekac? lol

W weekend pisze pismo do naczelnika USC ze skarga na jego pracownikow i pismo do wojewody ze skarga na caly USC :D.

szelma, jesli to wieksze miasto do Kierownikiem USC - (tym głównym, a nie tzw. panem kierownikiem ;)  ) jest prezydent miasta. Takze skarge na urzednika usc mozesz pisac do Prezydenta Miasta.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

wrobelek, wyślę Ci pw, ok? Bo już sama nie wiem...

tachogti

ja wlasnie zaczelam kombinowac jak przyjechac na Twoj slub ;) bo 1 wrzesnia jedziemy nad morze hmmm
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P