Szelmy stylizacja sprzed dwóch wieków

Zaczęty przez szelma, 01 Sie 2008, 11:48:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

panikarola

a koszuline to taka cieniutkie plotno, prawie przezroczyste :)

na pewno mu sie spodoba!!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

salsa

koszulina od razu na noc poślubną-dziewicza taka ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

tachogti

salsa te kiecki abazury co wklejasz genialne lol  :beer: nic tylko za wlosy pod sufitem powiesic hihiih
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

szelma

salsa, no w krynolinie to bym chyba z domu nie wyszła, bo w bloku drzwi wąskie lol.

effik

szelma odpowiem w imieniu wszystkich - zawsze do usług :D :D

szelma

Strefa broni, strefa radzi, strefa nigdy cię nie zdradzi! lol lol lol

panikarola

ach, a ja mam taka jedna bluzenke na ramiaczkach z prababci koszuli przerobiona

ale to byylo wieeeelkie wtedy!!!! znaczy na szeroko w dol rozszerzajace sie, i to od samego mostka! to chyba na koszule nocna, bo jako halka - nie wyobrazam sobie

salsa

Cytat: tachogti w 29 Kwi 2009, 23:03:49
salsa te kiecki abazury co wklejasz genialne lol  :beer: nic tylko za wlosy pod sufitem powiesic hihiih

a tu wiek XVII

Dodany tekst: 29 Kwi 2009, 23:08:36

Cytat: szelma w 29 Kwi 2009, 23:04:01
salsa, no w krynolinie to bym chyba z domu nie wyszła, bo w bloku drzwi wąskie lol.

wybije się lol

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

callja

Noooo, po prostu bosko!!!!! wyglądasz JUŻ TERAZ bombowo, a jak będzie pełny stajling... Twój Luby padnie z wrażenia na bank :) Nawet mój nader krytyczny aż P. mlasnął na widok Ciebie w sukni, a z powodów zawodowych zdążył się już sporo kiecek naoglądać, stylowych i niestylowych ;)

Co do wachlarza - może jednak porozmawiaj z Anią, może na szkielecie wachlarza "chińskiego" (z delikatnymi deszczułkami z bambusa) da się coś wykombinować... Bo te plastikowe wyglądają tandetnie (plus strasznie pocą się od nich palce), a drewniane za ciężko... Na takich szkieletach robi się z reguly ozdobne wachlarze "na ścianę" ;) Zawsze przypominaja mi się wtedy wachlarze z opery, których musiałam używać w czasie spektakli, bo innych nie było - deseczki + firanka!!! Koszmar... A rozłożyć toto - aż skrzypiało :crazy: Sama marzę nieustająco o oryginalnym hiszpańskim wachlarzu, ale jak mnie nionczka oświeciła co do ich cen w Espanii, tom spasowała - drogo jak cholera!!!

A rękawiczki białe i ecru trzeba będzie po prostu pomierzyć do gotowej sukni. Ale przypominam sobie stylizacje Sophie Marceau z "Anny Kareniny" i ona chyba nawet do czarnej balowej sukni miała założone długie za łokieć, białe rekawiczki... a do tego wachlarz na wstążce i balowy karnecik, też na wstążce :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

szelma

callja, dzięki :). Czekałam na Cię wieczorową porą, żeby zobaczyć, co powiesz :D. Co do wachlarza to porozmawiam z panią Anią - dzisiaj jakoś mi to z głowy wyleciało przy tych akcjach z omdlewaniem ;). Kupiłam ten piórkowy, żeby wypróbować kolor - najwyżej go na piórka wykorzystam lol. Napisałam do Lanetti w sprawie rękawiczek w innych kolorach, ale milczą, a poza tym ciężko by było dobrać coś odpowiedniego na pewno. Więc kupię białe i ecru i będę próbować i już :). A najwyżej po ślubie opchnę te wszystkie gadżety na allegro lol.

zwierzatko_mojej_mamy

aaaaaaale dizajn!!!! jejejeje !! :D

co do salmy, to ja pamietam ze szczegolami tylko jedna jej stylizacje lol lol lol

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

szelma, zapowiada się ciekawie, zaskakująco i bardzo oryginalnie :dance: Nie mogę doczekać się już efektu końcowego ;) Tytuł stylizacji sezonu masz chyba zapewniony :D

tachogti

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Kwi 2009, 08:32:17

co do salmy, to ja pamietam ze szczegolami tylko jedna jej stylizacje lol lol lol

zwierzu myslisz ze  szelmie waz do czegos bedzie pasowal lol lol lol ?
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdarynka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Kwi 2009, 08:32:17

O tak ! Ta byla wyjatkowa :D

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti myslisz, ze nie? :D

www.annawilk.pl

tachogti

hmm no kolorystycznie pasuje do listeczkow na sukni  :rotfl:

magdarynka

zwierzatko_mojej_mamy

jak pionierzy to pionierzy ;P nie ma co sie krygowac ;D

www.annawilk.pl

tachogti

no skoro mialo byc wypuszczanie karpia to czemu nie rzut wezem  :rotfl: szelma nas zaraz zabije :D

szelma

No ładnieście tu sobie poszalały, jak mnie nie było  :spank:  :spank:  :spank: :P.

zwierzatko_mojej_mamy

szelma im wiecej opcji tym lepiej nie? :D bedzie z czego wybierac ;P jak masz jakies inne pomysly oprocz weza to wiesz, ze moge zrobic czary mary ;D

www.annawilk.pl

panikarola

o w mordeczkę :)

szelma z wężem rzondzom!!!!

effik

callja woow, ktoś popiera mój postulat w sprawie drewienek :D  :beer:
też kiedyś marzyłam o hiszpańskim, reszta mnie dobijała estetycznie :D

Dodany tekst: 30 Kwi 2009, 10:51:51

zwierzatko_mojej_mamy miałam tę samą pokusę wklejenia  :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: 30 Kwi 2009, 11:52:56

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Kwi 2009, 10:31:16
szelma im wiecej opcji tym lepiej nie? :D bedzie z czego wybierac ;P jak masz jakies inne pomysly oprocz weza to wiesz, ze moge zrobic czary mary ;D

a z wężem - śliczności! :D :D