Szelmy stylizacja sprzed dwóch wieków

Zaczęty przez szelma, 01 Sie 2008, 11:48:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

Cytat: szelma w 29 Kwi 2009, 18:01:09
nionczka, mnie dopiero leci na drugie - w październiku mam przełomowe urodziny ;). A z suknią to tak - rodzina wie i najbliższe przyjaciółki, bo się dopominają :). Ale D. nie wie i nie będzie wiedział do samego ślubu :).
szelma swietnie!!!
ja zawsze marzyłam o takich kieckach:D
a ty rocznik 84?:D:D

brawurka

Cytat: rilla w 29 Kwi 2009, 21:31:52
szelma swietnie!!!
ja zawsze marzyłam o takich kieckach:D
a ty rocznik 84?:D:D

najlepsiejszy :)

szelma

No ba - oczywiście że najlepsiejszy :D.

brawurka, wiesz - też miałam opory, ale dzisiaj jak mierzyłam suknię, to miałam jasne perły i myślę, że jasne dodatki będą dobrze wyglądały. Poza tym dziewczyny radziły jasny bukiet. I wtedy białe rękawiczki będą ok :). Poza tym w sumie w XIX wieku to nosiły białe do prawie wszystkich kolorów, bo białe to muszą być czyste, więc widać, że pracą fizyczną nieskalane ;).

justynaaaa2

brawurka

szelma

doda, mało Wam zdjęć? ;) Wszystko wrzucam, a tu mało i mało ;).

Jak będę miała rękawiczki, to Wam pokażę. Najwyżej rękawiczek nie będzie w ogóle, o.

effik

szelma, no kurde powiem ci - jak to mawiają, jesteś moim fanem  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
BOSKO! Polewam ci do ładnej liczby i nie mogę się doczekać koka z dredów :D  :beer: :beer:

Wachlarz z drewnem bym polecała - mam awersję do plastikowych ;)
Perły jak najbardziej, a najlepiej jeszcze parasolka  :mocking:
Czuję, że pan młody padnie :D

szelma

effik, też polewam do ładnej liczby, moja Ty idolko lol lol lol :beer:. A pan młody mam nadzieję, że padnie - oby tylko z wrażenia ;).

justynaaaa2

kurde wypowiedziałam się na temat rocznika a nie napisałam nic o twojej kiecy  :blush:

szelma a więc nadrabiam :) wow  :thumbup: zapowiada się super ciekawe, oryginalnie i w ogóle bosko :)
teraz tak sobie myślę, że skoro stylizacja jest inna niż to zazwyczaj bywa to może nie rób w ogóle wiązanki  :hmm: weź ten wachlarz  i wio :D albo połącz wachlarz z kwiatami ;) coś w ten deseń, tylko inne kolory
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/00.%20Oryginalne%20bukiety%20dla%20Odwa%C5%BCnych/slides/kwiatki1ps8.html

a rzucisz możesz i jedną różą ;)

effik

szelma

justynaaaa2, dzięki :). W sumie to jest myśl - zwłaszcza że boję się, że tutaj nikt mi porządnej wiązanki nie zrobi :(. A tak problem z głowy by był :D.

tachogti

szelma bosssssssssssssssssssko  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

justa ma racje moze olej kwiaty? ciepnac tez mozesz wachlarzem byle nikogo nie zabic lol

te wachlarze troche tandetne jak do Twojej stylizacji takie mam wrazenie.. Jeszcze najlepsze te ostanie chyba :) chociaz ja z takim w lecie na codzien chodze :P

bylebys nie robila wachlarza z kwiatow  :bad:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

szelma

Póki co tyle było na allegro :hmm:. Spojrzałabym na ebayu, ale wtedy D. musiałby zapłacić i bym się nasłuchała o moich dziwnych zachciankach :D. Także poczekam jeszcze, ale pewnie stanie na takim jakimś ;).

A opcja bez kwiatów coraz bardziej mi się podoba! :)

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

szelma

tacho, biorę ecru, bo tanie są i zobaczę :). Masz :beer: za linka! :)

szelma

doda, zobaczy się :). Zrobię zdjęcie i ocenicie. A za 20 zł to przezyję próby wachlarzowe :).

tachogti

Cytat: szelma w 29 Kwi 2009, 22:09:21
tacho, biorę ecru, bo tanie są i zobaczę :). Masz :beer: za linka! :)
ja odlewam za odwage :D

effik

któżby nie chciał być pacnięty takim piórem  :rotfl: :rotfl:
RÓŻOWY! Idź na całość!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

salsa

ups
dopiero tu dotarłam

szelma! toz to stylizacja na dziki zachód
bardzo jestem ciekawa efektu koncowego
gratuluje odwagi i zapowiada sie stylizacja sezonu ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

justynaaaa2

Cytat: effik w 29 Kwi 2009, 22:18:17
któżby nie chciał być pacnięty takim piórem  :rotfl: :rotfl:
RÓŻOWY! Idź na całość!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
effik twoje teksty są boskie ;D

szelma z racji tego, że zajmuję się kwiatami nigdy bym nie posądziła siebie, że powiem komuś że ma iść bez kwiatów ;) ale u ciebie to chyba aż się prosi ;)
squereczka (chyba żle napisałam  :blush:) szła bez bukietu i nikt nawet tego nie zauważył, myślę że przy twojej oryginalnej stylizacji też nikt nie zauwazy braku kwiatków :)

szelma

salsa, jaki Dziki Zachód, babo!  :spank: Jeszcze D. to usłyszy i założy swój kowbojski kapelusz lol. Ja idę za klasycznymi wzorcami: http://www.pinakoteka.zascianek.pl/Ajdukiewicz/Images/Helena_Modrzejewska.jpg :D.

effik, różowy to może nie, ale pozwalam Ci kupić sobie różowy, jeśli tak Ci się podoba :P.

effik

szelma dziękuję ci, o jaśniepani! :D  :mocking:
czemu nie ma emota "bije pokłony"?! :D

ps Helena? a pies będzie? :D

szelma

Taki o Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
? ;)

salsa

szelma  szukam fotki ale nie moge znaleźć
mnie sie to skojarzyło z sukniami dam z westernów  :mocking: :mocking:
ale fajne ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

effik

szelma  :padam: :rotfl: :rotfl: :beer:
wygląda raczej jak ptaszek na uwięzi  :rotfl: