Szelmy stylizacja sprzed dwóch wieków

Zaczęty przez szelma, 01 Sie 2008, 11:48:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Chermelle, zdjęcia SĄ :D. Proszę więc zdjęcia poglądowe. Drapowania będą jeszcze troszkę bardziej upięte i będzie wpięte konstrukcja, żeby tył nie leciał do przodu za bardzo. Oczywiście ramiączka od stanika są zbędne ;). Będzie jeszcze tren z samej organzy na jasnym spodzie, więc per saldo jaśniejszy niż dół tyłu. Ogólnie jestem mocno zachwycona, acz z racji pogody i długiego stania w zwałach organzy odezwała się we mnie arystokratyczna krew przodków (przodkiń raczej ;)) i mało co tam nie zemdlałam :D. Ale w końcu mam gorset, to mogę, nie? ;) W środę albo czwartek jadę znowu :).

inkageo

Ale cudny ten tył! Wyłania się zaskakujący efekt :) :) :) Uklepałabym tylko trochę gorset z przodu żeby nie odstawał :)
Imagine there is no hate

szelma

inka, gorset jeszcze jest wstępny - pod spodem jest dalej taki jakby model gorsetu, a na wierzchu materiał. Końcowo będzie tak, że w materiale będą fiszbiny, więc się naciągnie :).

golinda

o szelmondo! ciekawa jestem całości ;)

wrobelek0403

Cytat: effik w 28 Kwi 2009, 17:56:06
Dla mnie pu erh smakuje jak szmata do podłogi, więc nie wiem, czy słodzoną dodatkowo bym przeżyła  :rotfl: :rotfl:

effik, piwko za porównanie  :beer: :beer:  :rotfl: :rotfl:

ja jak miałam twarde postanowienie pic, to piłam wersję earl grey i dodatkowo z sokiem z cytryny - jakos szło, ale w koncu dałam za wygraną  :headbang:

Dodany tekst: 29 Kwi 2009, 17:11:21

szelma kieca wyglada coraz bardziej obiecujaco  :jupi:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bagietka12

szelma no no coraz lepiej  :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

bardzo mi sie podoba :)

mati

WOW!!!
Jak dla mnie bomba  :thumbup:
To będzie stylizacja sezonu, na bank!!!

:beer: za odwagę i fantazję Szelma

jo_miekka

szelma wowowowow!

A młodaaaaaaś!!!!
:D

szelma

jo, na drugie ćwierćwiecze mi idzie ;). Ale długo panienką to już nie będę lol.

Dodany tekst: 29 Kwi 2009, 17:51:51

Dzięki, dziewczyny :). Polewam wszystkim :beer:.

martullek

szelma, nie moge doczekac się gotowej całości. będzie na pewno powalająco!

Kasia

no teraz juz widze całość  :jupi:

zapowiada sie ciekawie  :bravo: SUPER

nionczka

To bedzie wyjatkowy slub! Czy ktos wie jak bedziesz wygladala?
Drugie cwiercwiecze powiadasz? Mi tez drugie cwiercwiecze leci, ale chyba szybciej :-)

szelma

nionczka, mnie dopiero leci na drugie - w październiku mam przełomowe urodziny ;). A z suknią to tak - rodzina wie i najbliższe przyjaciółki, bo się dopominają :). Ale D. nie wie i nie będzie wiedział do samego ślubu :).

Angie

szelma nieźle się zapowiada. Arystokratyczny ślub  ;) A tył sukni powalający :)

szelma

Angelos, dzięki :). Tył będzie jeszcze dłuższy :D. Nie mogę się doczekać wersji końcowej :). A tak w ogóle to jak się czujesz???

szelma

Być może, być może w przyszłym tygodniu. A jeśli się nie uda, to już na bank odbiór w lipcu :).

Angie

Cytat: szelma w 29 Kwi 2009, 18:55:07
Angelos, dzięki :). Tył będzie jeszcze dłuższy :D. Nie mogę się doczekać wersji końcowej :). A tak w ogóle to jak się czujesz???

Musiałabym użyć niecenzuralnego słowa więc nie napiszę jak  ;) 
Jestem zdołowana tym , że jeszcze nie urodziłam:(

zuzia

szelmiszcze.. no! no! no!
great

szelma

Bukiet na ślub, potem - jak wyjdziemy z ratusza - to rzucam bukietem, a na weselu mam wachlarz :). Taki scenariusz widzę sobie :).

mika

szelma no no no.... ciekawa jestem miny przyszlego męza przed olatrzem jak cię zobaczy w tej kiecy
to bedzie hit tego sezonu ślubnego

nionczka

szelma

Coś kupię - będę patrzeć, co jest na allegro i ebayu :).

brawurka

mika przed ołtarzemto jej raczej nie zobaczy :)
szelma jakoś nie moge sobie wyobrazić tych bialych rękawiczek do złotej sukni,ale to tylko moje skromne zdanie