28 dni

Zaczęty przez ishka82, 28 Lip 2008, 17:15:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jo_miekka

i godzinę można zmienić :)

inkageo

Cytat: panikarola w 05 Mar 2009, 11:18:20
inka, a tym naszym programie to u Ciebie tez tak jest, ze nie mozna zmieniac godziny pomiaru tylko dla jednego dnia? beznadzieja, jak daje inna godzine to mi ustawia od razu na caly miesiac...
No niestety, bo to trzeba mierzyć o stałej porze, a jak się któregoś dnia zmierzy o innej godzinie to się to jakoś koryguje, ale ja nie znaju jak :(
Imagine there is no hate

jo_miekka

Cytat: ishka82 w 05 Mar 2009, 11:21:56
panikarola, jo, a na tej Waszej stronie jest komentowanie wykresów? Bo moim zdaniem właśnie to bardzo dużo daje.

ale ja nie chcę, żeby mi ktoś komentował
to jest jednak moje życie jak najbardziej wewnętrzne! ;)

elve

jo_miekka komentowanie jest fajne na początku, kiedy się uczysz
potem staje się irytujące

ja nadal komentuję, staram się dawać innym tylko konstruktywne rady

nie wdaje się w kibicowanie skokom, brakowi miesiączki i utrzymywaniu sie temp (w przypadku starających się), to chore, zdędne i nieskuteczne, a tylko podsyca fałszywe nadzieje

jo_miekka

elvelve to ja w takim razie będę Tobie wykresy podsyłać w razie "W", ok? :)

panikarola

Cytat: ishka82 w 05 Mar 2009, 11:21:56
panikarola, jo, a na tej Waszej stronie jest komentowanie wykresów? Bo moim zdaniem właśnie to bardzo dużo daje.

ja sobie komentuje tutaj z wami. na razie mi wystarcza.

mi sie podoba ten program od inki, zaleta jest tez to, ze nie potrzebuje netu do tego, jak gdzies jade to kompa i tak ze soba biore.

inka, no wlasnie tez nie umiem tego zmienic... moze wyprobuje fertility w nastepnym miesiacu?

Dodany tekst: 05 Mar 2009, 11:32:43

elve, i ja, i ja!

no wlasnie, ja bym nie wiedziala jak zapanowac nad tym, zeby ktos wypowiadal sie tylko wtedy kiedy ja pytanie mam, a nie ogolnie
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

ishka82

Cytat: jo_miekka w 05 Mar 2009, 11:24:34
ale ja nie chcę, żeby mi ktoś komentował
to jest jednak moje życie jak najbardziej wewnętrzne! ;)
No chyba że tak ;D Mi często komentarze pomagają. Szczególnie te rzeczowe i na temat, a nie pozdrowionka i inne pitu pitu :mocking: Na początku, to w ogóle bez pomocy 28dniowych znajomych nie byłabym w stanie przeprowadzić analizy wykresu. Ja już się nauczyłam ignorować wkurzające komentarze ;)
Kurcze, przydałaby się taka dodatkowa funkcja, aplikacja na Strefie...prowadzenie wykresów ;) :D

zwierzatko_mojej_mamy

na joomli sie da - tzn na portalu jak juz powstanie ;D na forum nie znalazlam takiej opcji jeszcze ;P - ile byscie placily ? lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

ja bym nie korzytstała, za leniwa jestem-wytsrcza mi, że "czuję" owulację

mika

martullek umowa stoi!  :beer: :aaaa:

dragonfly

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Mar 2009, 17:19:10
na joomli sie da - tzn na portalu jak juz powstanie ;D na forum nie znalazlam takiej opcji jeszcze ;P - ile byscie placily ? lol lol lol
a ile by bylo trza  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja chyba wezme sie za te 28dni, co by drugie dziecko jakos z glowa zaplanowac ;D

elve

ja już zaplanowalam ;)

elve

rilla

doda jak u was starania? my przełożyliśmy na kwiecień..

wrobelek0403

Cytat: dragonfly w 05 Mar 2009, 20:10:51
na kiedy? ja chce koniec 2010 :)

kurcze, ja to pierwsze chce na koniec 2010  :blush: :blush: a Wy juz takie plany ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

zwierzak, a składka na hosting nie wystarczy? :P :point_lol:
Ehh, plany...też zaplanowałam, moje pierwsze powinno już mieć prawie rok, ale życie plan zweryfikowało i już nie planuję. Po prostu czekam cierpliwie i wierzę, ze się doczekam.

Dodany tekst: 05 Mar 2009, 22:18:14

Wróbelku :beer: :beer: :beer: Wiesz za co ;) :aaaa:

zwierzatko_mojej_mamy

ishka82 zamiast skladki :D w sensie stalego dochodu - np 4 zl za miesiac :D:D to przeciez by bylo konkurencyjne ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

za 4 zeta to może i ja bym się skusiła  :mocking: może ktoś by mi pomógł rozwikłać zagadkę mojego cyklu  ;) bo z moich zeszytowych zapisek to wychodzi, że mam prawie ciągłość  ;) chociaż na początku cyklu miałam głównie 36,2st. (max. 36,5) potem był lekki skok do 36,7 a teraz na poziomie 36,4/36,5 się waha, ale ja myślę, że ja to tak mierzę aby mierzyć, bo te wyniki w ogóle nie mają realnego odzwierciedlenia  :crazy:

ishka82

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Mar 2009, 22:35:42
ishka82 zamiast skladki :D w sensie stalego dochodu - np 4 zl za miesiac :D:D to przeciez by bylo konkurencyjne ;D
Tak, to byłoby konkurencyjne :)

martullek

Cytat: mika w 05 Mar 2009, 18:28:41
martullek umowa stoi!  :beer: :aaaa:

dzięki dzięki, już polewam awansem  :beer:

elve

doda raczej powinna być stała, co do dnia

ishka82

Cytat: doda w 06 Mar 2009, 22:50:32
ta druga faza, która jest stała, czy ona jest stała co do dnia?

Co do dnia to raczej rzadko się zdarza. Tak mi się wydaje.