28 dni

Zaczęty przez ishka82, 28 Lip 2008, 17:15:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

panikarola raczej skok oznacza owulację, co do dokładnego terminu miesiączki to będzie ciężko
12 +/- ok. 2dni od skoku

panikarola

no wlasnie, wiem od inki ze trzeba pare wykresow zeby sie nauczyc. na razie strasznie mi sie nie podoba ten termin, potwornie dlug ten cholerny cykl.

thx! kasuje wykres
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

panikarola

doda, od 28 do 40 dni. w kazdym cyklu inaczej. musze poczekac po prostu, tylko sie niecierpliwie bo zanim poznam wyniki to jeszcze z 6 tyg. jak nic, a nałoży mi sie na to przeprowadzka, dojazdy na te badania, nie podoba mi się to. mój organizm robi mnie w konia.

no ale co zrobię, skoro taka jego tzw. uroda. tyle dobrego że wykres się fajnie maluje ;) następny już będzie dużo ładniejszy.

panikarola

jo_miekka

a ja to chyba nie jajeczkuję w ogóle... :(

ishka82

Cytat: jo_miekka w 02 Mar 2009, 19:15:16
a ja to chyba nie jajeczkuję w ogóle... :(
Jo, no co Ty :hugsurprise: Skąd taki wniosek? Ile już cykli prowadzisz obserwacje? Czasem się potrafi przyplątać dłuuugaśny cykl i owu bardzo późno ;) elve coś o tym wie ;)

jo_miekka

to drugi cykl obserwacji, kiedyś obserwowałam trzy cykle z rzędu i dałam sobie spokój...
jak dla mnie nic z tego nie wynika

nie przejmuję się zbyt, bo wiadomo, że różnie może być, ale wkurza mnie to jednak ciut

mika

jo_miekka a może temp miewasz zakłocone???
może pokaż wykresy, to zobaczymy czy jest sie czym przejmować?

ishka82

jo_miekka, tak jak dziewczyny piszą, pokaż nam wykresy, najlepiej te wypełnione.

jo_miekka

resztę mam ręczną, ale wszystkie wyglądają podobnie jak ten, który tu wklejałam - góry i doliny na przemian
trudno, nie tracę nadziei, że w końcu coś zobaczę ;)

ishka82

jo, a czy mierzysz o stałej porze tuż po przebudzeniu, bez wstawania i rozbudzania się wcześniej i po co najmniej 3 godzinach snu?
Gdzie mierzysz? Bo często temp. mierzone w ustach tak "pięknie" skaczą ;)
Czy obserwujesz śluz bądź szyjkę?
Zaznaczasz kiedy temp. mogła byś zakłócona np. alkoholem, małą ilością snu, chorobą?

jo_miekka

ishka82 mierzę zawsze o godz. 6:00 lub najpóźniej 6:05. Kładę się spać nie później niż o 1 w nocy, Chora ostatnio nie byłam, alkohol piłam na początku cyklu i jest to widoczne na wykresie (wyższa temp.). Mierzę zawsze waginalnie.

wrobelek0403

która chce miesiac gratis na 28dni ?? bede w tym tygodniu płacic ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Cytat: wrobelek0403 w 04 Mar 2009, 15:37:42
która chce miesiac gratis na 28dni ?? bede w tym tygodniu płacic ;)
Jeśli nie ma innych chętnych, to ja z wdzięcznością przyjmę ;) I piwa poleję ;)

wrobelek0403

Cytat: ishka82 w 04 Mar 2009, 16:25:49
Jeśli nie ma innych chętnych, to ja z wdzięcznością przyjmę ;) I piwa poleję ;)

nie ma sprawy - nastepnym razem Ty przedłuzysz mi ;)  :mocking: :mocking:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

wrobelek0403, umowa stoi :thumbup:

mika

ja też jutro albo pojutrze będę płacić, która chętna na taki układ jak w przypadku Wróbelka i Ishki?

martullek

ja mogę być chętna - odwdzięczę się za 2 m-ce, bo na początku lutego kupowałam 3 m-czny abonament

Dodany tekst: 05 Mar 2009, 07:51:20

oczywiście sowicie wynagrodzę piwem  :beer:

panikarola

ale fajny system!

jo_miekka

panikarola ale pamiętasz, że my nie wchodzimy w to? ;)

panikarola

no zdecydowanie ;) !!!

a przypadkiem fertility friend to nie to samo? :)

jo_miekka

nie to samo, bo się nie płaci :P

panikarola

inka, a tym naszym programie to u Ciebie tez tak jest, ze nie mozna zmieniac godziny pomiaru tylko dla jednego dnia? beznadzieja, jak daje inna godzine to mi ustawia od razu na caly miesiac...

Dodany tekst: 05 Mar 2009, 11:18:43

ach, no tak :)

a mozna komentowac wykres?

jo_miekka

można, ale nie trzeba
ja tylko zapisuję

ishka82

panikarola, jo, a na tej Waszej stronie jest komentowanie wykresów? Bo moim zdaniem właśnie to bardzo dużo daje.