"Karczma Rzym" Wrocław

Zaczęty przez mayaayam, 28 Lip 2008, 12:28:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayaayam

Witam :) Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tego miejsca. Może miałyście tam własne wesela?

panikarola

a gdzie to jest w ogole? masz moze jakiegos linka do icg strony? nie kojarze w ogole...
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

balbina

hej ja znam :) miejsce bardzo klimatyczne i specyficzne w swoim uroku, jeżeli podoba ci sie takie wnętrze , to serdecznie polecam , jedzenie wyśmienite ( hehe znam szefa kuchni ), obsługa bez zarzutu,
chcieliśmy tam mieć swoje wesele , ale dla nas okazało się za ciasno, a poza tym właśnie jeden z gości byłby prawie jak w pracy :)

http://www.karczmarzym.pl/

panikarola

aaaa, to juz wiem! ogladalam tez kiedys przy naszych poszukiwaniach sali, ale ostatecznie nie zwiedzilismy na zywo. informacji z pierwszej reki tez nie posiadam ;)
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayaayam

Tak miejsce specyficzne, ma  urok w sobie...Jak weszłam tam pierwszy raz to mialam mieszane uczucia, ale przyjechalam tam na następny dzien(jak bylo organizowane wesele za kilka godzin) i sie zakochalam i wyjsc nie chcialam:) No tak miejsca tam duzo nie ma , ale jak dla nas to wystarczajaco, nie robimy duzego wesela, ok 60-70 osob wiec mysle, ze sie pomiescimy:) pozdrawiam :)