a jakie kwiaty we wrześniu??

Zaczęty przez mroczna_dama, 25 Sie 2007, 15:39:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mroczna_dama

Dziewczyny, jakie kwiaty wybrać na połowę września do bukietu i do ustrojenia kościoła??
Na początku byłam za jasno różowymi różami, ale teraz to sama nie wiem.

wrobelek0403

Cytat: "mroczna_dama"Dziewczyny, jakie kwiaty wybrać na połowę września do bukietu i do ustrojenia kościoła??
Na początku byłam za jasno różowymi różami, ale teraz to sama nie wiem.

a jaka masz suknie?? i w jakim koscioł??
w zasadzie to teraz pora roku ma niewielkie znaczenie, kwiaty kwitna w szklarniach caly rok i raczej z zadnymi, ktore sobie wybierzesz nie bedzie problemu.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

moim zdaniem zawsze pieknie wyglada jak kwiaty sa dobrane do pory roku. jesien jest piekna! masz tez tyle opcji dodatkow, jagody, owoce itp
chociaz roze sa klasyczne to jednak kojarza mi sie raczej z latem (szczegolnie jasny roz)

mam6lat

ja polecam lilie i mieczyki - i wybór kolorów duzy i ceny całkiem "spoko" o tej porze a kwiaty sa dużę i idealnie pasują do dużych kompozycji

[ Dodano: 26-08-2007, 02:33 ]
a do bukietu - co lubisz?
wrzesień to czas, kiedy dostepnych jest wiele kwiatów sezonowych, dostepne sa znowu gat wiosenne (pędzone), no brakuje niektórych storczyków

mroczna_dama

Suknie mam śnieżnobiałą, wszystkie dodatki biżuteryjne- srebrne. Welon do pasa. Suknia i welon ozdobione mieniącymi się cekinkami w ilościach bardzo skromnych.

Nie wiem czy komuś coś to powie, ale moja suknia do Mystic Minori. Chciałam żeby bukiet był skromny, bo w mojej naturze nie leży strojnosć i przepych. Stąd te nieszczęsne róże w pierwszej wersji.

Ale widzę, że sprawa jest do przemyślenia.

Dziękuję za rady:-)