co do sukni atelier diagonal 819

Zaczęty przez donia1984r, 22 Lip 2008, 16:28:43

donia1984r

to z tyłu to ramiączka od stanika  :hihi:

niewiemjaka

:perfect: piękna buzia i kształty! wow, bardzo ladnie sie prezentujesz:)
ten tren tak bedzie podpiety? nie za wysoko? jakby podciagal kieckie za bardzo z jednej strony - albo tak foto wyszlo
ogolnie bomba! :)))

donia1984r

dzięki wielkie!!!  :) to jest podpięte na szpilki.... dlatego tak kiepsko wygląda

donia1984r

wklejam foto z próbnej fryzury...co o niej myślicie?? będę wdzięczna za każdą uwagę.. :)

rilla

hm nie widać buzi, a ma z twarzą współgrać... więc ciężko jest mi ocenić

tachogti

donia1984r a masz zdjecie en face jak juz stwierdzila rilla trza by tak zobaczyc  ;) bo z boku wyglada fajnie, tylko pytanie czy jest stabilna (ja mam na tym punkcie fiola)? Zeby w polowie wesela sie nie rozpadla :hihi: machalas glowa po uczesaniu? tak o mniej wiecej --->  :Jumpy:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

donia1984r

no właśnie nie mam... a trzyma się mega dobrze  :)

tachogti

To jak sie trzyma to super :D bardzo dziewczeca ta fryzura :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

niewiemjaka

donia1984r

http://www.floradecoration.pl/g111.html
co myślicie o takim bukiecie??? będzie tylko trochę inny.. bez wstażki i zamiast różowej eustomy będzie w kolorze ecru....będzie pasował do sukni ?? nie zleje się z nią???

donia1984r

no a róże będą lekko zielone.... nie za blady??????

niewiemjaka

zielone roze +eustomy ecru? hmm:/ a masz jakis przyklad? ciezko mi sobie wyobrazic takie polaczenie hihi.. chociaz ecru wydaje mi sie ze do Ciebie by pasowal (wlosy jasna karnacja taki delikatny kolorek)

donia1984r

nie całkiem zielone z lekkim polotem zielonkawego...widziałam w kwiaciarni....nazwy nie pamiętam..:)

maroonbug

Donia bedzie pasowal slicznie, i ladnie sie te kwiaty zgraja. Eustoma ecru jest wbrew pozorem lekko zielonkawa (u nasady platkow), wiec nie bedzie sie gryzla z zielonkawa roza.

Hunta

Fryzura ze zdjęcia rewelacyjna (pozoliłam sobie ją zapisać u siebie). Próbna wyszła równie dobrze. Jesli tylko dobrze się czujesz w rozpuszconych włosach i z czasem nie robią Ci się strączki to super! :)

donia1984r

z włosami nic mi sie nie dzieje...no właśnie te eustomy chyba z zielonym niewiele maja wspólnego...sama nie wiem...a bukiet już zamówiony....wrrrrrrr.....ale dzięki za wszystkie rady!!!!!!

donia1984r

mam jeszcze jedna prośbę..doradźcie...z welonem czy bez??jedyny jaki wchodzi w grę to długiiiiii ale hiszpański czy "bez niczego"....czy sam kwiat??

tachogti

donia1984r tyl tej sukni jest taki ladny az szkoda zaslaniac  ;)
wydaje mi sie ze dluuuuga cienka mgielka bedzie ok :) a kwiat na wesele jak zdejmiesz welon

donia1984r

hej do ślubu zostały mi 4 dni...nawet niecałe...zamaist myśleć o ślubie zajmuje się studiami (sesja) więc mam pytanie o czym powinnam pamiętać co zabrać...piszcie o wszystkim bęę wdzięczna!!!!!!!!!!!!!!! :)

tachogti

donia1984r gdzies tu byla taka gotowa lista - niezapominajka ale nie umiem jakos jej odkopac.

Ja mialam - u mnie w torebce - chusteczki, blyszczyk, puder, dowod i tabletke przeciwbolowa na wszelki wypadek.

W torbie zdeponowanej u mamy:
Igle i nitke
pilnik
pudelko na kontakty i plyn
szczotke
wsuwki
drugie buty
drugie kolanowki (alternatywnie ponczochy, rajstopy)
tampony
drugi welon (krótki)
patyczki do uszu jakby makijaz oczu nawalil (nie uczynil tego)
lakier do paznokci
gume do zucia (trzeba milion osob pocalowac jak wychodza np a po obiadku i alkoholu - wiadomo)
wilgotne chusteczki - przydaly mi sie do stop - w drugich butach japonkach po czasie mialam czarne stopy!
poszukam jeszcze i moze sobie cos przypomne :D

tachogti

Znalazlam tamta liste:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,209.msg3490.html#msg3490

Ja sobie pisalam kartki i rozkladalam po calym domu tresci np: "Gosia obraczki dac zaraz jak przyjdzie", "Tata kwiaty 12.00 pieniadze" i inne takie :D
zeby potem miec luzny mozg i moc zajac sie cieszeniem sie ze slubu :)

donia1984r

a tak wyglądałam..  :)

magdarynka

Gratulacje  :roza: :roza: :roza:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

gratuluje donia!!!! a kiedy slub byl?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

rilla

ślicznie! suknia super...gratuluje i życze dużo szczescia!