co do sukni atelier diagonal 819

Zaczęty przez donia1984r, 22 Lip 2008, 16:28:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

donia1984r

hej jestem tu nowa...ale mam nadzieje że mi pomożecie :) ślub mam 05 września..sukienkę mam wybraną atelier diagonal 819 (nie umiem wkleić linka.. :( )w kolorze jasne ecru...ale nie mam pomysłu ani na fryzurę( chciałam kręcone lekko spięte..) nie wiem jaki welon i czy wogóle...a kwiaty...wrrr wiem tylko że chciałabym coś z czerownym...mam nadzieje że coś mi doradzicie bo czasu co raz mniej i co raz mniej moich pomysłów....

zuzia

niewiemjaka

jezeli chodzi o fryzurke to moze krecone ala irokez? nie wiem jak długie masz wlosy?
a kwiaty jakie wolisz? kulki, wiszace, romantycznie czy awangardowo? :)

chyba musisz uchylic rabka tajemnicy co lubisz a czego nie :D

donia1984r

uchyle rąbka tajemnicy :D włosy mam do ramion proste blond,makijaż będę miała lekko zielony(właśnie jestem po próbnym i jest super) a bukiet poprostu musi mieć to coś.....i niestety jeszcze takiego nie znalazłam....

tachogti

donia1984r a swoejgo zdjecia nie mozesz wrzucic? suknia krolewska i bogata wiec uwazaj z loczkami zeby nie pojsc w Sissi  ;) chyba ze taki jest Twoj zamiar  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

niewiemjaka

jak zielony makijaz to moze bialo- zielony bukiet?

Kasia

ja miałam zielonkawy makijaż i biało zielony bukiet

i myslałam że tylko ja widze tutaj zwązek ;)
i byłam zdziwiona jak kilkoro z gosci pochwaliło zbieżność kolorystyczną (nawet zwrócili uwagę że kwiaty na stołach tez były biało zielone)

donia1984r

co tam będę się wklejać...a tak poważnie 6 sierpnia mam przymiarkę to zrobie foto :) biały nie bo suknia nie jest biała... ale może rzeczywiście coś z zielonym ale może akcent do czerownego...albo i nie....poddaję się..heh....bardzo dziękuje i liczę na dalszą pomoc :)

niewiemjaka

donia1984r zielony make up i zielony bukiet wyglada cudnie!
Kasia niby nic a cieszy:) jak jest misz masz to moze nikt nie mysli o tym - ale jak zauwaza ze jest kolor przewodni to juz im zaroweczka swieci w glowce:)

a tak wogole kojarze sesje pieknej PM z zielonym bukietem, welonem, blond rozpuszczone wlosy i do tego kwiat we wlosach tez zielony i zielony krawat PM - tylko za chiny nie moge przypomniec sobie czyja byla... donia musisz poszukac bo warto:)

a tak na marginesie czy te hafty na Twojej sukni sa białe?

Kasia

niewiemjaka to chyba chodzi Ci o inkageo :)

niewiemjaka

Kasia - dokładnie inkageo rowniez miala lekki odcien zielony makijazu donia1984r musisz zobaczyc obie!

donia1984r

hafty nie są białe ( chyba)  :) zdjęcia są super i chyba się przekonam do bukietu zielonego ale z ecru a nie białym... tylko nie wiem jaki...wrr...fajnie by byl inny niż wszystkie...

niewiemjaka

donia - jesli te hafty nie sa biale - a wygladaja na zlote/cappucino/ecru - to moze powinnas wejsc w taki kolorek?
tylko musisz sparwdzic jaki to kolorek bo jak cieplutki to pasowalby taki cieply wlasnie nie? :)

donia1984r

tez mi się tak wydaje ale pewna nie jestem... niedobrze ze mną  :D dzięki za radę

isabelles

czerwone najbardziej podobają mi się anemony

isabelles

Cytat: donia1984r w 28 Lip 2008, 17:08:07
hafty nie są białe ( chyba)  :) zdjęcia są super i chyba się przekonam do bukietu zielonego ale z ecru a nie białym... tylko nie wiem jaki...wrr...fajnie by byl inny niż wszystkie...

Jestem za :)

konwalia

a w jakich kolorach występują jeszcze anemony? zieleń, ecru jest?

isabelles

Anemone coronaria - jest zieleń :)

maroonbug

Isabelles alez piekny ten anemon!!!

donia1984r

ten drugi bukiet jest piękny..... chyba już wiem czego szukać :D

niewiemjaka

donia bukiet frezje z estoma miala ostatnio tagchoti - jest przepiekny!! zobacz fotki:)

donia1984r

a masz może linka...bo nie wiem gdzie szukać....ale teraz już wiem...makijaż zielony kwiaty zielono ecru tylko nie wiem jakie...a włosy...hmmmm może coś takiego????

niewiemjaka

donia:0 tutaj znajdziesz relacje http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2374.0.html

przepiękna ta fryzurka! chciałabym taka, zwlaszcza ze mam dlugie juz i krecone wlosy,
ale obawiam sie ze moze:
A) fryzjer nie sprostac zadaniu
B) rozwali sie szybko w trakcie tancow hulanek swawoli...

donia1984r

no właśnie chyba już znalazłam... co do fryzurki...dowiem się 8 sierpnia... mam nadzieje że mój fryzjer temu sprosta.... tylko nie wiem czy chce welon..a jak tak to nie wiem jak go zamocować przy takiej fryzurce....