prośba o pomoc w stylizacji :)

Zaczęty przez Justynna, 15 Lip 2008, 12:49:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Justynna

Cytat: zuzia w 17 Lip 2008, 12:41:43
Cytat: justynaaaa2 w 17 Lip 2008, 12:12:49
Cytat: spragnienie w 17 Lip 2008, 11:40:11
zuzia - musze znalezc kabelek :)

oczywiscie jak zwykle zakup byl przypadkowy, absolutnie nei szukalam w tym dniu kolczyków lol
pan znizyl mi o 15zl jak powiedzialam,ze to na slub :)

czyli nie zawsze na ślub znaczy drożej :)

to jeszcze nie USA, gdzie "wedding" oznacza $$$$$$$$$ w oczach sprzedawców.
To, prawda. My dostaliśmy rabat na obrączki, specjalne ściereczki do czyszczenia złota oraz darmowe przeróbki do dnia ślubu :)

lenka27

justyna ta sukienka jest bardzo bogata sama w sobie ja chyba odpuściłabym dużą ilość biżuterii
na pewno nic na szyję - a kolczyki bardzo delikatne i to wsio
lenka

Justynna

lenka27, jutro wrzucę zdjęcie kolczyków, to podpowiesz czy się "nada" ;)

zuzia

Justynna,
ja by jednak postawiła na ciut większe kolczyki.
takie jak z fotki, albo któreś z tych:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,406.75.html

Justynna

zuzia, ładne te kolczyki, bardzo mi się podobają. Myślisz, że będą pasowały? Jeśli tak, to poszukam kolczyków w tym stylu, pooglądam, poprzymierzam i może kupię, przecież kolczyków nigdy za dużo ;) A te mniejsze z Kruka będę miała w pogotowiu...

zuzia

Justynna,
niekoniecznie muszą być takie same. ale na pewno większe niż te które masz bo te "giną" a skoro nie masz mieć nic na szyję to kolczyki powinny być bardziej widoczne :)

Kasia

super te kolczyki

troszkę podobne do moich :)

am idealna bransoletke do nich :)

Justynna

Kasia, właśnie Twoje kolczyki bardzo mi się podobały. Cyrkonie odbijąją światło i w efekcie ładnie się prezentują. A bransoletki nadal szukam. Miałam już jedną w Aparcie kupić, ale miała zepsute zapięcie i pani mi odradziła :( A masz może zdjęcie Twojej i gdzie ją kupiłaś?

Kasia

Kupiłam w Kruku

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bransoletka kosztowała chyba 159zł

Justynna

śliczny komplet :)
Moje kolczyki niestety nie miały bransoletki w zestawie, więc muszę poszukać czegoś pasującego. Szkoda, że od razu nie mogłam kupić i muszę jeszcze odwiedzić sklepy jubilerskie, gdzie podstępnie będą mnie kusić kolejne zestawy kolczyków, bransoletek...

Justynna

Kasia tak teraz myślę o Twojej brasoletce, ciekawe czy znajdę jeszcze taką. A podobają mi się jeszcze takie "sztywne":
http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,5,605
albo
http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,5,567
Coś czuję, że będę mieć problem...

Justynna

Kasia kupiłam bransoletkę, bardzo podobną do Twojej. Dzięki za zdjęcie i inspirację :) I polewam :piwko:

Kasia

Justynna bardzo sie cieszę

dawaj zdjęcie :)

Justynna

W końcu udało mi się ściągnąć zdjęcia bransoletki, więc wrzucam

zuzia

Justynna

zuzia, dziękuję. Trochę miałam problemów, by skompletować biżuterię. Kolczyki są z Aparta, a bransoletka od takiego "zwykłego" jubilera, ale najważniejsze, że w miarę udało mi się to dopasować :)

zuzia