Zielony bukiet z róż modyfikować czy nie? str.3

Zaczęty przez konwalia, 13 Lip 2008, 13:47:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

Na razie wiem, że ma być to kolorystyka ecru/zieleń, bez zwisów, niewiechciowaty i nie za duży. Kiecka wszystkim wiadoma-cymbeline terry.

konwalia

Te mi się podobają, ale bez powalenia na kolana.
A i początek września

konwalia

i jeszcze

konwalia

i...

tra_virgolette

nie pisze tu zupelnie ale na te zdjecia musialam zareagowac - celujesz w dokladnia taka sama stylistyke co ja!!

mi najbardziej podobaja sie frezje, i chyba na nie sie zdecyduje.

no i mi jeszcze zalezy na naturalnym ksztalcie - zadnych perfekcyjnych kol i poupychanych kwiatow.

ile chcesz wydac na ten bukiet?

konwalia

moim typem też na razie są frezje z 1 fotki.
niezależnie co wybiorę, bukiet raczej zamknie się w 100zł- więcej nie dam  :P

zależy mi żeby bukiet był "lekki"

Majeczka

Konwalia piekne te frezje i jaki bedziesz miala zapach :) mmmmmmmmmmm
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

ze wszystkich tu przykladow, i odnosnie Twoich wskazan o lekkosci, podoba mi sie najb obrazek: kwiaty i kwiaty7

tez jestem w fazie sklonnosci ku zieleni w bukiecie...(tylko ja chyba przy samej zieleni zostane)

a myslalas o samych dlugich zielonych rozach? tak powedzmy z 7, 9..nie wiecej zeby wyszlo nie za szeroko przy pakach
przewiazane czyms gladkim, bez zadnych dodatkow

do Twojej sukni mi taki bukiet pasuje...obrazka zadnego nie mam, i chyba w o gole czegos takie nie widzialam nigdzie...sama bym na to poszla ale po pierwsze nie chce powtorki z cywilnego (czyli  roz) po drugie chyba jestem za niska do takich rozwiazan

elizapj

o juz iwem skad moja inspiracja

to bukiet dla Ciebie widzialabym z mniejszej ilosci roz jak tu, pistacjowych oraz ewentulanie krotszych

elizapj

jszcz emoze w Twoich kolorach cos takiego, tylko musialabys sie dowiedziec cyz to prawda ze dzwonkom irl trzeb urywac czubki...nie weryfikowalam tej opinii
mi sie one nadal szalenie podobaja, ale chyba ze zmienie florystka, obecna by im chciala urywac czubki zebys ie nie przekrecaly

wis

Kwiaty.jpg są moim zdaniem the best :D

konwalia

Cytat: elizapj w 17 Lip 2008, 18:40:39
ze wszystkich tu przykladow, i odnosnie Twoich wskazan o lekkosci, podoba mi sie najb obrazek: kwiaty i kwiaty7

tez jestem w fazie sklonnosci ku zieleni w bukiecie...(tylko ja chyba przy samej zieleni zostane)

a myslalas o samych dlugich zielonych rozach? tak powedzmy z 7, 9..nie wiecej zeby wyszlo nie za szeroko przy pakach

do Twojej sukni mi taki bukiet pasuje...obrazka zadnego nie mam, i chyba w o gole czegos takie nie widzialam nigdzie...sama bym na to poszla ale po pierwsze nie chce powtorki z cywilnego (czyli  roz) po drugie chyba jestem za niska do takich rozwiazan

eliza a ja to wysoka jestem? mam całe 162cm :D

dzięki za radę dziewczyny, mam jeszcze trochę czasu na pomyślenie, polewam  :drunk:

elizapj

Cytat: konwalia w 17 Lip 2008, 22:00:35

eliza a ja to wysoka jestem? mam całe 162cm :D

dzięki za radę dziewczyny, mam jeszcze trochę czasu na pomyślenie, polewam  :drunk:

162 to duzo dla kogos kto nie ma 160:)
a poza tym Twoja suknai Cie wydluza....moja raczej efektu wydluzajacego nie ma haha..stad jakos do Ciebie te dlugie roze widze...roze czy cos innego dlugiego i waskiego...tylko nie berlo...tak jkaby najnaturlaniejsza wiaznke z dlugich kwiatow:)

Basia

Oj zielone róże są śliczne!
jeśli już nie w takiej formie jak przedstawiła eliza, to w bukiecie też wyglądają super. Byle bukiet był skromny i nie miał za dużo rodzajów kwiatów
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

elizapj

Basia a Twoja relacja gdzies jest???::)

emcia

frezje 7 to moj ulubiony bukiet, juz komus polecałam

konwalia

a czy frezje lub te kwiaty z kwiaty5 (nie wiem co to jest nawet) da się wpiąc we włosy?

Propozycje Basi są bezpieczniesze, podoba mi się nr 3 i 4.

konwalia

Basia

Myślę że swojej pięknej sukienki potrzebujesz coś skromnego...

zastanów się tylko nad białymi kwiatami. Jeśli sukienka nie jest całkiem biała może to źle wyglądać. Sukienka może wyglądać jak brudna

a co powiesz o podobnym bukiecie jak miała Inka? storczyki plus róże?

Basia

niewiemjaka

konwalia troszke odskakujac od tematu - jezeli masz blisko gielde kwiatowa i nie planujesz skomplikowanego bukietu - a z frezji da sie latwo ulozyc bukiet, podobno lepiej kupic frezje na gieldzie za 40 zl bedziesz miec bukiet ;)

gioseppe

a taki?
kolor wstazki taki lub w kolorze sukni

PS. jak juz nie chcesz tego czosnku :P
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Basia

Oj zielone róże są piękne!

sama się nad nimi mocno zastanawiałam....

Kasia

Cytat: Basia w 21 Lip 2008, 21:00:33

a co powiesz o podobnym bukiecie jak miała Inka? storczyki plus róże?

a wiecie że ja zamawiałam bukiet taki jak miała inka :)
tylko że zamiast róż miały być drobne białe peonie lub eustomy

a wyszło coś całkowicie innego  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D