kwiaty dla snippie czyli wspolpraca miedzygraniczna :)

Zaczęty przez mayagaramond, 10 Lip 2008, 16:54:24

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zosanka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

Kasia

maja nie skopiowały się całe linki

musisz kliknąć na oryginalne linki i dopiero je skopiować z okna

a nie kopiować z postu bo sie wtedy wielokropek kopiuje!!!!!!!!!!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

o, wreszcie normalna panna mloda.... :) podoba mi sie jej wisiorek, na kwiatkach sie nie znam...

Kasia

maya co do bukietu sie nie wypowiem bo noga jestem ale jedno Ci napiszę

że przywróciłaś mi wiarę w ludzi - jednak istnieją dobrze ubrane Niemki

panikarola

ale ladna ta kiecka i ta dziewczyna.

ja tez sie nie znam :D

ale bym pomyslala nad takim bukietem z jednej galazki storczyka, kiedys widzialam na zdjeciach fotografa, para miala slub w garnizonowym a wesele w art hotelu, poszukam. bez sensu, ze ja takich rzeczy nie zapisuje...

malutenka

Na kwiatkach znam się tyle, że wiem, że jak sie ich nie wstawi do wody to uschną ;)
Ale sukienka super!

panikarola

Kasia, oczywiscie ze istnieja i widzialam wiele osobiscie na oczy ;D

nie slubnie wprawdzie, ale normalnie, na ulice i do biura.

mayagaramond

Cytat: panikarola w 10 Lip 2008, 17:07:53
Kasia, oczywiscie ze istnieja i widzialam wiele osobiscie na oczy ;D

nie slubnie wprawdzie, ale normalnie, na ulice i do biura.

tak to wyglada, z okazji slubu wiekszosc z nich przeradza sie w choinki ;)

maroonbug

Ale slicznie! To pronoviasowa sukienka jest chyba nie?
Ja obstawiam biale storczyki tez. Choc nie powiem, z galazka oliwki tez byloby ladnie- taki grecki klimat.
Jedno wiem na pewno: biale kwiaty do tej sukni. Innych nie widze. I do mlodej tez biale kwiaty pasuja.
Ok, im dluzej mysle tym bardziej mi sie klaruje: biale lilie i galazki oliwki! To jest to!

maroonbug

O takie cos (z oliwka ciezko znalezc zdjecia niestety..ale mozna sobie wyobrazic):

mayagaramond

maroon - a nie bedzie za bialo? Troche nie mam przekonania to bialych bukietow bo nie odrizniaja sie od sukienki...

panikarola

nie moge znalesc tego fotografa. to byla taka pojedyncza galazka, dosc dluga, a storczyk nie taki jak np dziewczyny w bukietach maja, jak inka np. miala, tylko takie mniejsze kwiatki. tylko sam moze golo, moze cos do tego?

panikarola

na galazke oliwki to potrawy wyskakuja. ja sobie nie wyobrazam, jak wyglada oliwki galazka?

maroonbug

Nie no, to wiadomo, ze co kto lubi :)
Mi strasznie sie bialy do tej sukni podoba :) Bo ona taka skromna i dziewczeca.
Ale jak Snippie chce kolor, to jej wola.
Moze zatem niebieski i fiolet? Pasuje do typu urody. moze hortensja niebieska i fioletowe frezje?
Ide szukac czegos..

mayagaramond

panikarola

ale bez olivek chyba? ladnie to wyglada!

ale bym sie jeszcze raz za maz machnela! buuuuu!!!!!

maroonbug

Ok- niebieska hortensja i bialy groszek pachnacy- moj obecny faworyt- nowoczesny, a zarazem bardzo romantyczny. Love IT!

panikarola

maroon, masz te moc :)

a co snippie chce na glowe?

mayagaramond

Niebieskie tez git, tylko ona bedzie miala ten wisiorek, aon jest zielony. Wiec niebieski chyba odpada?

panikarola - jeszcze nie wiem.

maroonbug

Aaa, goopia, nie zrozumialam. Ale no problem. Ponizej dowod, ze biala suknie i biale kwiaty to dobre polaczenie pod warunkiem ze da sie duzo zielonego

mayagaramond

rzeczywiscie baardzo ladnie.

polewam Wam po duuuuuuutym piwie :)