Stylizacja Beesok - i lekkie zalamanie slubne mnie jednak nie ominie :(

Zaczęty przez beesok, 09 Lip 2008, 20:33:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

siog

Beesok habibti,

masz juz buty??????? bo moze cos przeoczylam? Daje cynk widzialam przeeeeesliczne  silver satin pumps with jewel detail, Giuseppe Zanotti! To die for!

beesok

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaam :) patrz strona 1 - My lovely Manolos :)

ale dzieki za cynk :) - ja sie nie moge doczekac az bede moje nosic PO slubie :) szukalam pretekstu zeby wreszcie zamowic te buty :))))))))))))))))))))))))

tachogti

Gratuluje Manolkow ;D hihiih nie ma jak dobry pretekst :P
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

beesok

Cytat: tachogti w 23 Lip 2008, 23:17:31
Gratuluje Manolkow ;D hihiih nie ma jak dobry pretekst :P

ha ha dzieki - z tymi butami byly jaja :) moj S. juz nic nie mowi :)
sam sobie zreszta tez niezle buty kupil wiec go uciszylam :)

elizapj

Cytat: beesok w 23 Lip 2008, 22:13:54
szukalam pretekstu zeby wreszcie zamowic te buty :))))))))))))))))))))))))
wydalo sie po co beesok za maz wychodzi ;)  ;D ;D ;D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

Cytat: elizapj w 24 Lip 2008, 10:42:36

;D ;D ;D ;D lol
w takim razie moglabym jeszcze raz :)

btw czy to sa te same monolos, ktore Carrie skradziono z jednej house party jej znajoma musiala odkupic?

beesok

Siog tak to te   jupi  jupi  jupi

Ha ha ha ha dziewczyny ale przyznajcie - pretekst dobry jak kazdy inny - jedni wychodza za maz dla milosci, pieniedzy, z nudow, dla wygody a ja.......... :P

Wlasnie szlam dzis przez Krakowski Rynek na kawe do ulubionej Golebiej (kurcze, zapominam czasem jak fajnie jest w Krakowie "nic nie robic" i jak bardzo tesknie za tym miastem) i tak sobie myslalam --- po co my sie tak stresujemy i po co organizujemy taki szal w dniu slubu???? Nie jakos negatywnie - i w sumie sama sie dalam wciagnac i niemoge sie doczekac imprezy - ale mimo wszystko, mnie jakos wystarczyly te emocje ktore przezylamna naszym "dzinsowym" luzackim cywilnym :)))))

(napisala ta co dwie suknie slubne kupila i nie zliczona ilosc kombinacji miedzynarodowych uruchomila na rzecz wesela ::) ::) ::)

siog

Cytat: beesok w 24 Lip 2008, 17:51:21

;D ;D ;D Ha!!!!!!!!!!! Rozpoznam kazde buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  jupi jupi

beesok

Cytat: siog w 24 Lip 2008, 22:08:34
Cytat: beesok w 24 Lip 2008, 17:51:21

;D ;D ;D Ha!!!!!!!!!!! Rozpoznam kazde buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  jupi jupi

Siog niezla jestes :) gorsza maniaczka ode mnie :)

beesok

Dam Wam maly update moich dzialan slubnych:

1. Kupilam kolczyki!!! W Krakowie - piekne dlugie i nietypowo slubne :P

2. Postanowilam miec rozpuszczone wlosy na slub - grube fale/loki w stylu "glamour" - probe mam umowiona na 8 sierpnia wiec zobaczymy czy sie sprawdzi koncepcja

3. Za rada Salsy bylam w Madonnie i tam tez znalzlam ladny miekki tiul na welon - dziewczyny byly bardzo mile i powiedzialy ze spokojnie moge przyjsc 8go po probie fryzury i zmierzyc/zamowic welon - bediz eprosta mgielka bez zadnych wykonczen - romantycznie i minimalnie czyli w moim stylu :)

4. Wymyslilam fajny design na nasze menu (beda wydrukowane i postawione na kazdym talerzu. Wpadl mi tez fajny pomysl na oznaczenia stolow - bede tzw. "spices" i inne arabskie czyli - "Cardamon", "Saffron", Rose Water", "Jasmine", "Kohl" etc etc :)

5. Z florystka sie nie widzialam ale powiedziala ze jak przyjde na 3 tygodnie przed to spokojnie zdaza wszystko zrobic i na szczescie okazalo sie ze wiekszosc sari jest wykonczona srebrnym a nie zlotym brzegiem! Super - pasuje mi to teraz idealnie do kolorystyki

6, wybralam smak i dekoracje tortu - tzn. mam nadzieje, ze mi sie uda - wymyslilam ze beda 3 albo 4 pietra a jako dekoracje na gorze - dwa biale wielbladki - parka jeden w muszcze drugi w welonie :) wiec trch glupkowate ale w sumie slub jest kiczowaty i kurcze nie wszystko musi byc takie dystyngowane i eleganckie :) zreszta wielblady pasuja do aranskiego themu a moj S. mial nick Camelboy na studiach :)

7. Mam juz mniej wiecej ustalony harmonogram dnia i z cateringiem tez wszystko zalatwione - pyszny bedzie obiad :) poszlysmy z mama na degustacje (m.in. win) i sie upilysmy :))))))

To tyle na razie - wkleje Wam zdjecia jak bede miala czas :) jezeli macie jeszcze jakies pomysly ktore by pasowaly do orientalnej / arabskiej imprezy to prosze piszczie:)

Kasia

to ja bym chciała siedzieć przy tym stoliku Jasmine

tak właśnie mi sie kojarzą arabskie klimaty :)

vobi

a ja poprosze o miejsce przy stoliku Cardamon! :D

Kasia

Cytat: vobi w 26 Lip 2008, 22:42:37
a ja poprosze o miejsce przy stoliku Cardamon! :D

no Cardamon byłby u mnie na zaszczytnym drugim miejscu

chociaż bardziej kojarzy mi sie ta ichniejsza herbatka Karkade czy jakoś tak :)

nionczka

Ja sie wpraszam do kardamonu! Az mi zapachnialo...

elizapj

beesok super postepy:) widze ze sprawy awansuja u Ciebie i ze wszytsko eidzie gladko i spokojnie:) tak trzymaj...masz racje poamietaj swoje rady i nie daj sie zwariowac:)

tachogti

beesok az sie rozmarzylam jak przeczytalam o tych stolach ehhh  :love: cudnie!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

salsa

beesok bardzo mi miło, że panie w salonie sie spiały i nie musze sie wstydzić ze polecałam:)

a moze chcesz taniec brzucha na weselu ;) moja koleżanka zawodowo robi w Krakowie :):) lol

Ja bym wybrała stolik Szafran, bo droższy od złota :) ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

beesok

Ciesze sie ze Wam sie podoba moj pomysl :)
Salsa - Panie w Madonnie byly najmilsze i najbardziej pomocne ze wszystkich salonow w ktorych bylam wiec dzieki jeszcze raz  :drunk:

No i ciesze sie bo dzisiaj w Londynie zrobilysmy z siostra zakupki i kupilam jej sukienke i buty dokladanie w takim kolorze jakim chcialam :)
Jutro mam pierwsza przymiarke sukni!!!! Az sie trzese :) Ale mam juz buty (piekne!) i kolczyki wiec mam nadzieje ze to wszystko sie zgra w harmonijna calosc :)

beesok

Salsa - co do tanca brzucha - w sumie pomysl OK i nawet kolezanki z Polski pytaly czy bedzie ale dla mnie to troche kiczowate :) Tzn.. w krajach arabskich taki "taniec" szczegolnie w restauracjach itp jest tak jak u nas "granie do kotleta " ;)))))))))

he he he ja sobie wypije 2 kieliszki szampana to spokojnie sama moge odtanczyc kawalek :)

beesok

Bylam na przymiarce - ale ulga! Suknia jest piekna - lepsza niz sobie zapamietalam i lezy swietnie - nie moge sie juz doczekac az ja zaloze i z zalem ja schowam do szafy po weselu ;)

nie mam niestety zdjec bo latamy z siostra jak glupie po miescie ale nie spodziewalam sie, ze moge tak dobrze wygladac w bialej dlugiej sukni :)

martullek

beesok szkoda, że nie masz zdjęć, bo suknia jest zjawiskowa i z chęcią bym ją wczesniej obejrzała :)

salsa

beesok taniec brzucha to był taki dżołk :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: siog w 24 Lip 2008, 11:10:46
Cytat: elizapj w 24 Lip 2008, 10:42:36

;D ;D ;D ;D lol
w takim razie moglabym jeszcze raz :)

btw czy to sa te same monolos, ktore Carrie skradziono z jednej house party jej znajoma musiala odkupic?

haha, to jeden z niewielu odcinkow z SATC, ktore znam i akurat bardzo mi sie podobal  :)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elizapj

beesok super ze sie udalo!!! i ze sie sobie WRESZCIE podobasz!!!

beesok

Cytat: salsa w 29 Lip 2008, 23:09:44
beesok taniec brzucha to był taki dżołk :)

ha ha ha :) wiesz, w sumie duzo osob sie pytalo na powaznie i ja sie przez MOMENT wahalam ale potem stwierdzialm, ze moja suknie by sie obrazila ha ha ha ha ha za elegancka jest  ;D ;D ;D ;D