co do mojego Sonarka?

Zaczęty przez mala80, 08 Lip 2008, 14:21:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maroonbug

O zesz! Ale ten Sonar piekny! To takie wyciecie na pupie, od ktorego odchodzi koronka-bomba. Powiedz prosze, ze to nie jest warszawska Madonna, bo mi mowili, ze Sonara nie maja do przymierzenia?
Do niej kazdy bukiet pasuje,wiec kieruj sie upodobaniami i dostepnoscia kwiatow w sezonie. Ja sama wybralabym i zatem proponuje ze 3-4 galazki storczykow bialych (phealenopsis lub cattleya- koniecznie nie cymbidium-jest za duze i krzyczace zeby uzywac galazek w calosci, cymbidium lepiej wyglada rozczlonkowane; poza tym cattleya i phealenopsis lepiej pasuja do Sonara), przewiazanych gruba wstazka z kokarda. Ot tak, po prostu, bukiet piekny, szlachetny, elegancki i prosty, ale niebanalny i z charakterem. I podluzny :) Bizuteria- cokolwiek lubisz, z naciskiem na perly i brak naszyjnika ;)
Bosz, ales piekna suknie wybrala!

mala80

dzieki kochane jestescie,
ja ta suknie zarezerwowałam w kwietniu w gdynskiej Madonnie - to byla pierwsza która mierzyłam ever, niestety potem zaczelam przegladac internet i doszlam do wniosku ze popelnilam wieki blad - z moimi biodrami powinnam wybrac szeroka spodnice chyba ale nie podobaja mi sie niestety... zreszta juz klepniete i nie ma odwrotu. moze cos schudne do tego czasu. Macie / mialyscie tez tak ze raz sie podoba a innym razem wydaje sie ze tragicznie?

storczyki sa cudne ale w zeszym roku bylo wesele w rodzince i kuzyneczka wystapila w Indii i ze storczykami wiec nie chce małpować ale moze w innym gatunku - maroonbug ale sie znasz na tych odmianach zeraz bede googlowac :)

perły? hmm może  może - podoba mi sie strasznie bransoletka rubina a ona z pereł chyba nie? na szyje nie chce nic suknia tam sie najbrdziej błyszczy myslalam na poczatku o długich kolczykach ' swarovski? zaraz poszukam jakies modele

mala80

siostrzyczka mnie poobcinała na zdjeciach - skupila sie bidula na sukni a zapomniala o mnie :)

mala80

...

mala80

o takie storczyki chodziło? ale chyba za duzy ten bukiet bedzie przeladowane

dagi

Cytat: mala80 w 09 Lip 2008, 12:36:44
siostrzyczka mnie poobcinała na zdjeciach - skupila sie bidula na sukni a zapomniala o mnie :)
ach te siostry, moja miała tak samo ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

magdarynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maroonbug

Nie chodzilo mi o takie storczyki- to co pokazalas to bukiet kaskadowy, zwisajacy. Mi chodzilo o galezie storczykow przewiazane wstazka w okolicy lodyg. bukiet wtedy trzyma sie w zgieciu lokcia- tak najlepiej wyglada.
I prosze Cie nie pisz o chudnieciu, bo to glupie. Przepraszam jesli to ostro zabrzmi, ale inne okreslenie nie przychodzi mi do glowy. Wygladasz baaaaardzo szczuplo i Twoje wymiary mowia same za siebie. Jesli natomiast czujesz sie, jakbys miala rozmiar 50, to pomysl raczej o wizycie u psychologa, nie odchudzaniu, bo masz zaburzona percepcje swojego ciala. I znowu ostro to brzmi, ale nie staram sie byc zlosliwa, tylko daje szczera, dobra rade.

poli

Cytat: maroonbug w 09 Lip 2008, 14:52:12
I prosze Cie nie pisz o chudnieciu, bo to glupie. Przepraszam jesli to ostro zabrzmi, ale inne okreslenie nie przychodzi mi do glowy. Wygladasz baaaaardzo szczuplo i Twoje wymiary mowia same za siebie. Jesli natomiast czujesz sie, jakbys miala rozmiar 50, to pomysl raczej o wizycie u psychologa, nie odchudzaniu, bo masz zaburzona percepcje swojego ciala. I znowu ostro to brzmi, ale nie staram sie byc zlosliwa, tylko daje szczera, dobra rade.

popieram maroonbug. sama wiecznie narzekam na tuszę i walczę z własnym ciałem i umysłem, ale gruba to byłam 20 kg temu. każdy ma własne kompleksy i swięte do nich prawo, ale robi mi się po ludzku przykro jak czytam takie ostre i wręcz obelżywe uwagi o gabarytach, które stoją w ostrej sprzeczności do rzeczywistości ukazanej na zdjęciach. ciężko mi nie brać tego do siebie po prostu, bo dla moich wymiarów braknie wtedy skali  :D

mala80

no dobrze, wiem ze mam troche pokrecone w głowie na swój temat  :-[ciesze sie ze z perspektywy obcej osoby nie wyglądam źle i dziekuje za opinie, nie ma jak młotkiem :hammer:

już nie będe marudzic ale pomóżcie koleżanki drogie z tą reszta do sukni pliiis

o takim bukiecie jeszcze nie myslałam w ogóle, chciałabym jakoś poprzymierzac chociaż do zdjec - to si chyba w power poincie robi nie? tak żeby dokleic zdjecie bukietu do sukni

dagi

może pomogę :)
a suknia piękna i wyglądasz w niej bardzo ładnie i dziewczyny mają rację, że nie masz co myśleć o odchudzaniu  :hammer:
ja np. chciałabym mieć większe bioderka i pupę :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

dagi

hmm jednak trochę małe to zdjęcie...
[/url]

maroonbug

O rany Dagi! Stawiam piwo, zobacz jak ladnie to wyglada!
Ten bukiet jest idealny!

mala80

dzieki dagi, musze sie nauczyc tak kombinowac ze zdjeciami
ja bym jednak dała jakis kolor chyba
a taki cos by pasowalo?
nigdzie nie mogę znazlezc bukietow z amarylisa

dagi

maroonbug mnie też się podoba :) odlewam  :drunk:
[/url]

dagi

hmm to jest chyba amarylis, tylko bez tych piór ;)
[/url]

lenka

Cytat: mala80 w 10 Lip 2008, 10:57:03
nigdzie nie mogę znazlezc bukietow z amarylisa

proszę bardzo

:P

Kasia

jeju jaki ten czerwony amarylis jest piekny

ja takiego chciałam na plener ale niestety w żadnej okolicznej kwiaciarni go nie mieli :(

lenka

jeszcze jeden znalazłam - biały

mala80

o kurcze jakie cudne- chyba zmienie koncepcje bukietu kaskady na rzecz takiego prostego - next week bede u rodziców - wracam do domu rodzinnego coby z niego wyjść hehe - wiec polece do babki która bedzie bukiet robić.
to z piórami też gdzieś wczoraj widziałam tylko nie pamietam gdzie
śliczny amarylis i nieoklepany chyba. Czy takie bukiety berła sa tansze niż inne? W sumie okładania wiele nie ma.. aha i czy jest to trwały kwiat? Sesje mamy we wtorek dopiero chciałabym żeby przetrwały kwiaty o ile to możliwe.

Z innej beczki - gdzies wczoraj wyczytałam że dekolt V i bukiet o pionowej linii robią wrażenie jakby się z wody wyszło... ?????

mala80

zwierzatko_mojej_mamy

mala80 po lewej od postu masz kilka informacji o osobie ktora napisala post - miedzy innymi napis "Polej ;)" - klikasz w napis i juz
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mala80

hihi ale zebym ja miala
polewam ze dowcip :)

lenka

tu masz jeszcze jeden bukiet z amarylisa

lenka