co do mojego Sonarka?

Zaczęty przez mala80, 08 Lip 2008, 14:21:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mala80

Oglądam i oglądam wasze stylizacje i suknie i zdjecia i mam juz prawie pewnosc ze mi sie chyba tak nie uda nigdy wygladac. Mam juz zarezerwowana suknie - model Sonar La Sposa ale nie wiem co dalej. Jaka bizuteria pasuje do tej sukni?

mika

żeby doradzić musimy wiedzieć coś o Tobie. Najlepsze byłoby zdjęcie twarzy i całej figury... no i oczywiście upodobania kolorystyczne, ulubione kwiaty itp... a najlepsze byłoby zdjęcie w sukni

mala80

172 cm wzrostu
wymiary biust 90
            talia 67
            biodra 96

wlosy ciemny blond dlugie, zielone oczy i nie wiem co jeszcze napisac

zdjecie mam ale nie mam odwagi wkleic... :-[ chyba nie wygladam tak pieknie jak wy, niestety

Kasia

my też na codzień nie wygladamy tam jak w dniu slubu :)

także odwagi :)

wredotka

niezaleznie jak wygladasz, to wymiary masz super  :) ja mysle ze bedizesz sie dobrze prezentowac w tym typie sukienki, a makijazystka i fryzjerka zrobia cala reszte , wiec odwagi kobieto:)

mika

no cóż szkoda że nie chcesz wkleić zdjęcia
a może Cię zbojkotujemy: jak nie wkleisz fotki i nie napiszesz jakie kolory lubisz to nie bęzdiemy doradzać  :P

mala80

dobra wklejam ale prosze o łagodny wymiar kary za wybranie rybki z tym tyłkiem wielkim :)
suknia jest of course przed dopasowaniem i jest za długa

lubie pastelowe kolory raczej jasne niż ciemne, myslalam o bukiecie z cantedesek w odcieniu brudnego różu aha i myslalam o bukiecie przedłużanym coby sie wyszczuplic troche :)

mika

wyszczuplić, czyś ty oszalała dokumentnie  what what what
no ja nie mogę na tym forum co jedna to glupsza
jakie wyszczuplić????
pięknie wyglądasz w tej kiecce, dawaj zdjęcie z twarzą :D
moim zdaniem brudny róż będzie pasował, cantedeski też, ale może coś bardziej ekstrawagandziego???? może kurkuma????

mika

albo amarylis, tylko nie wiem czy on jest w różu
suknia jest w kolorze ivory czy biała????

mala80

suknia ma kolor "smietankowej bieli" czyli ivory chyba
kurkumę znam tylko z kuchni :) jak wyglada taki kwiat?

mika

np. tak
Ponadto nasza Maraxela miała kurkumę w bukiecie

mala80

ojej ale to piekne jest i ładny kolor ma. Ciekawe czy by sie dało w wiszacy bukiet zrobic

mika

może być zrobione z wiszącą trawą niedzwiedzią, ciekawie to wygląda

mala80

mi się taki kolor podoba nie wiem czy by pasował do tej sukni, amarylis moze tez byc ladny i ta kurkuma hmm nie wpadalybym na to, moje wyobrazenie o kwaitach oganicza sie do róż, storczyków, cantedeski i eustomy hihi

Kasia

ja do tej sukni bym widziała bukiet w kształcie długiego sztywnego berła :)

jak już chcesz sie WYCIĄGNĄC bo przecież nie wyszczuplić ;)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mala80

dobra jutro wkleje zdjecie z moim ogromnym tyłasem - dzis nie moge bo kochany przyszly meżus sie kreci :) hihi

amarylis cudny może rzeczywiście takie berło duże z tych kwiatów...
berło to taki bukiet prawda?

Kasia

tak tak dokładnie takie długie berło miałam na mysli :)

mika

oj jaki pięknisty ten amarylis różowy, bierz Amarylis, bierze Amarylis!!!!

mala80

a wiecie jakie są ceny takich bukietów? już się zdążyłam zorientować że wszystko co ma w nazwie "ślubne" jest droższe odpowiednio - gdzieś na forum o kwiatach widziałam że amarylis 50 zl kosztuje, nie wiem może się mylę.

jak firma oprocz arte di roma ma buty ktore by pasowały kolorystycznie ? slub w pazdzierniku wiec satyna odpada no i chce zakryte palce jednak, w salonie mierzylam te ale szału nie ma...

Kasia

ja widziałam w maju amarylis po około 20zł :)

zulla

Cytat: mala80 w 08 Lip 2008, 14:36:41
172 cm wzrostu
wymiary biust 90
            talia 67
            biodra 96

wlosy ciemny blond dlugie, zielone oczy i nie wiem co jeszcze napisac

no to laska z Ciebie jakich mało :-)
w talii mam trzy cm mniej od Ciebie i wszyscy mnie wysyłają do sanatorium, żebym sobie przytyła, więc chyba troszkę  8) przesadzasz  ::)

Suknia b. ładna, b. psaująca do Twojej figury. No i różowe kwiaty moim zdaniem idealnie pasują.
może takie
http://img361.imageshack.us/img361/5448/ftfall04msw30xlor2.jpg

PS. Wiem, że pisałaś o czymś wydłużającym, ale przy 172 cm - to chyba nie jest konieczne  :P

mala80

ja mam w głowie rozmiar 50 :)

ładny bukiet ale ja raczej nie chcę okrągłego a bardziej podłużny - być może berło ale jeszcze mi sie żadne nie podobało -  berło z amarylisa??? 20 zl to rzeczywiscie fajna cena, musze pogadac z babka w kwiaciarni - niestety slub u rodziców wiec kontakty ograniczone z kosciolem, kwiaciarnia itd ale to chyba dobrze bo bym latala co drugi dzien :)

wklejam fotki, doradzcie co na glowe, no i moj najwiekszy klopot co na ramiona- slub na poczatky pazdziernika wiec raczej cos by sie przydalo ale do tej sukni to ciezko cos dobrac...jeszcze w necie nie widzialam nikogo w Sali/Sonarze (podobne modele) i w bolerku...

mala80

tył z welonem - suknia jest pospinana szpilkami bedzie mniejsza i jakos krzywo stoje ;)

zwierzatko_mojej_mamy

mala80 jakbym ja miala takie roznice cyc-talia-biodro - to istnieje obawa, ze latalabym w szorcikach i z brzuchem na wierzchu,zeby sie pokazac :D
figure masz ze hohoho, i do tego biust!! :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl