dołek...

Zaczęty przez dominika, 01 Lip 2008, 09:04:11

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spragnienie

zuzia

Cytat: maraxela w 01 Lip 2008, 19:01:12
mam tytul dr Konował lol lol lol lol

ja bym doradzała dr Dziewica :)

twinnie77

Przecież nie musimy czekać na rozwój kariery marax, wystarczy niektóre wątki forumowe na scenariusz przerobić :D

A tak poza tym, to zachowajmy spokój już w tym wątku.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dominika

wiecie od czego mi sie micha cieszy dzis?kupilam wczoraj dwie pary spiochow: zolte z kroliczkiem i biale z jakimis malymi kolecvzkami-są boskie:)))))i tak sobie na nie spogladam:)to lepsze niz patzrenie w lustro hehe

eva_luna

Dominika zostaw patrzenie w lustro na potem, no chyba, ze bedziesz patrzec na swoj brzuszek jako na tego maluszka co tam siedzi :)

A takie spioszki to potrafia rozczulic....

marax

moja matka sciaga spioszki do domu-tlumacze jej ze to wczesna ciaza ze jeszcze moge poronic i co pozniej z tym zrobimy.Za nic nie da sobie wytlumaczyc kupuje i chowa przede mna :):):) a pozniej sobie po kryjomu oglada.Cieszy sie strasznie - ja bym tam na jej miejscu srednio zadowolona byla z perspektywy ipieki calodniowej nad noworodkiem jak ja bede w szkole

foszek

Cytat: maraxela w 02 Lip 2008, 11:07:00
moja matka sciaga spioszki do domu-tlumacze jej ze to wczesna ciaza ze jeszcze moge poronic i co pozniej z tym zrobimy.Za nic nie da sobie wytlumaczyc kupuje i chowa przede mna :):):) a pozniej sobie po kryjomu oglada.Cieszy sie strasznie - ja bym tam na jej miejscu srednio zadowolona byla z perspektywy ipieki calodniowej nad noworodkiem jak ja bede w szkole
Maraxela, moja mama byla wniebozwieta jak opiekowala sie siostrzencem.
Jakby nowe zycie w nia weszlo....
A ja jutro chyba skocze na jakis ciuszkowy zakup, powoli juz czas.... Na razie mam tylko komplet body + taki komplecik: pajack + czapeczka+skarpetki+sliniaczek

dominika

moja mama z kolei jest okrutnie przesadna (nie wdalam sie w nia:)) i uwaza ze kategorycznie nie mozna nic przed porodem kupowac bo mozna poronic ,zapeszyc i co tam jeszcze sie da hehe inne pokolenie:)
jak na szosty miesiac to mam tylko 2 spiochy i czapeczke...:)

twinnie77

Ja też nie robiłam zakupów zbyt wcześnie... Pierwsze ciuszki to chyba w 6 miesiącu. W czerwcu dostałam parę rzeczy od koleżanek z pracy. W ubiegły weekend moja mama poszalała w Gerlitz i nakupiła ciuszków za 160 euro. A teraz zostały nam już te największe zakupy: wanienka, łóżeczko i wózek. Wszystko upatrzone :)

nionczka

Ja tez mialam nic nie kupowac do 6 miesiaca przynajmniej, tak do powrotu w urlopu we wrzesniu. Ale teraz zaczely sie wyprzedaze i jak cos pieknego taniego upatrze to pewnie kupie. Nie jestem przesadna, ale gdyby cos sie stalo, dziwnie bym sie czula z tymi rzeczami w domu :-(
I chce kupic teraz koszyczki, ktore upatrzylam w Zara Home do pokoju dziecinnego bo po wyprzedazach moze ich juz nie byc.

vobi

twinnie77, a jaki upatrzyliscie wozek? Sorry, moze juz pokazywalas ale przegapilam  :-[
aaa... sorry, nie zauwazylam ze to nei watek wozkowy...  :hammer:
twinnie, jak mozesz to odpowiedz mi w wozkowym, ok? dzieki :)

zuzia

nionczka,
jakie koszyczki? masz linka?

marax

ja juz wiem taki koszyk zamykasz draca paszcze i wynosisz na strych lol lol lol lol to byl zart :):) nie zabijac

nionczka

Cytat: maraxela w 02 Lip 2008, 12:49:32
koszyczki do czego?

Tego jeszcze nie wiem :-) Mam do przerobienia biuro na pokoj dzieciecy i do dolnej czesci biblioteczki dokupie drzwiczki a w gornej zostana odkryte polki. I wlasnie na te polki chcialam takie koszyczki na rozne drobne przedmioty. Jak wstawie 3 na polke to beda takie jakby szuflady.

http://www.zarahome.com/shop/es/es/zara-home/product/Cesta+Susana/19401/-1/47556/

w zieleni, turkusie a trzeci nie wiem. Bo pokoj bedzie zielono-turkusowo- bialy (w sumie juz jest)

marax

zalezy co tam bedziesz trzymac i ajk jest to wykonane takie rzeczy maja sklonnosc do uszkadzania sie i nie fajnie wyglada jak peknie ta slomka-musi byc porzadnie zrobione

zuzia

dlaczego w Polsce nie ma Zara home??????

nionczka

Cytat: zuzia w 02 Lip 2008, 13:15:57
dlaczego w Polsce nie ma Zara home??????

Bedzie, kwestia czasu :-)

sweedee

mexx100, nawet nie wiem, co napisać...  przytul

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com