roze

Zaczęty przez kamila13, 23 Cze 2008, 16:21:40

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kamila13

nie wkleilam zdjecia

kwiaty-aga

najpiękniejsze tulipany są jednak wiosną - nawet jeśli są dostępne to ich trwałość i jakość często pozostawia wiele do życzenia i nie ma takiego wyboru kolorystycznego..
A przy bieli nie obawiasz się, że zleją się z suknią? trzeba dodać dookoła chociaż coś zielonego bo na zdjęciach nie będa wyglądały białe na białym rewelacyjnie
Wkleiłam zdjęcie białych tulipanów :)

kamila13

A co myslicie o tych kwiatach??Ktore wam sie najbardziej podobaja??

bagietka12

ja mysle ze białe to nie bardzo :/

a moze jakiej połączenie bieli z innym kolorem??

bagietka12

albo biały/kremowy z jakimiś dodatkami w innym kolorze :)

kamila13

Te ostatnie z tym rozowym materialem sa naprawde bardzo ladne.
A moze herbaciane?? lub polaczenie bieli i rozo jasnego??

bagietka12

no to moze takie

bagietka12

albo białe z zielonym :)

bagietka12

bagietka12

herbaciano-białe, zielonkawe i kremowe  jupi

kamila13

Te ostatnie mi sie bardzo podobaja, widzialam je wczesniej, ale nie mam pojecia co to sa te male kwiatuszki??I czy sa one u nas w pazdzierniku dostepne??

kamila13

a co myslisz o tych??
Te i sie naprawde podobaja.

niewiemjaka

kamilka - te malutkie kwiatuszki to nawet moga byc sztuczne i pewnie nie byloby widac ;)

p.s. a te roze powyzej przepiekna korone maja, sa cudne zjawiskowe, ciekawe czy latwo takie dostac?:)

kamila13

o tym nie pomyślałam :)

bagietka12

o tym samym pomyslalam, jak beda małe sztuczne kwiatuszki to mysle ze nie bedzie widac ze to nie sa zywe kwiaty :)

bagietka12

Cytat: kamila13 w 25 Cze 2008, 16:13:18
a co myslisz o tych??
Te i sie naprawde podobaja.

no te bardzo ładne :) takie skromniutkie i mysle ze do sukni beda pasowały :)

kamila13

A ktora jest ladniejsza?? Bo te mi sie najbardziej podobaja i mysle, ze pasuja do mnie.

niewiemjaka

obie sa piekne:) trudny wybor
ale rozejrzyj sie jeszcze tutaj dla porownania
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/R%C3%B3%C5%BCe/index.html

bagietka12

ja mysle ze te drugie lepiej beda pasowaly :) masz śmietankową sukienkę to te pierwsze sie chyba zleją, a te drugie z tym lekkim różem rozswietla :) jeszcze jak masz ciemna karnacje to beda swietnie wygladac :)

kamila13

one mi sie od poczatku bardzo spodobaly.Mam czarne wlosy i raczej ciemna karnacje, wiec masz racje , ze bedzie ladnie
Dziekuje bardzo za pomoc. A ty juz wymyslilas sobie kwiaty na swoj slub??Jeszcze jak widze jest troche czasu,ale ja od poczatku wiedzialam ze beda to roze

bagietka12

nie ma za co :) wydaje mi sie ze te drugie beda super   brawo
ja mam jeszcze czasu a czasu (ponad rok) ale chyba cos z kaliami :) strasznie mi sie podobają

niewiemjaka

ja tez mysle o rozach badz frezjach, na pewno bialy lub bialy z niebieskim;)

kamila13

Kiedys dostalam bukiet z roz w kolorze bialym z odcieniem niebieskiego(chyba barwione) byly przesliczne

Majeczka

ja wkleje piekny bukiet sznapkowej z roz oczywiscie :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kwiaty-aga

ja też jestem za złamaniem koloru śmietankowego jakimś kolorem, żeby bukiet nie zniknął na tle sukni, tylko podkreślał jej piękno