Materace Ikea Sulatn Hustad czy Sultand Heberg

Zaczęty przez magda_ok, 13 Cze 2008, 10:40:07

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

julka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2008, 17:51:19
no a jak mezatka to juz tylko na miekko ? :D co ma pies do wiatraka? :D

zwierzątko - oplułam firmową klawiaturę, monitor, służbowe papiery, telefon, o mało co kolegę....  lol lol lol lol lol lol :drunk:

mika

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2008, 17:51:19
no a jak mezatka to juz tylko na miekko ? :D co ma pies do wiatraka? :D

o jeny zwierzak przestań noooooo lol lol lol

nionczka

Cytat: inkageo w 16 Cze 2008, 14:35:16
Maya ja się głowiłam tydzień jak my wniesiemy po wąskich schodach materac 160x200, a on był zapakowany próźniowo w mały rulon :) I do auta osobowego bez problemu się zmieścił :)

Nasz tez a  byl z tych najtwardszych. Wprawdzie nam do domu przywiezli materac razem z reszta mebli, ale mozna go bylo zapakowac na tylne siedzenie samochodu.
POtem tylko 5 dni potzrebowal juz rozpakowany, zeby odzyskac forme. Lubilam patrzec jak rosnie w oczach :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

julka

Cytat: nionczka w 17 Cze 2008, 10:41:27
Cytat: inkageo w 16 Cze 2008, 14:35:16
Maya ja się głowiłam tydzień jak my wniesiemy po wąskich schodach materac 160x200, a on był zapakowany próźniowo w mały rulon :) I do auta osobowego bez problemu się zmieścił :)

Nasz tez a  byl z tych najtwardszych. Wprawdzie nam do domu przywiezli materac razem z reszta mebli, ale mozna go bylo zapakowac na tylne siedzenie samochodu.
POtem tylko 5 dni potzrebowal juz rozpakowany, zeby odzyskac forme. Lubilam patrzec jak rosnie w oczach :-)

nionczka
, już dosyć  ;D lol lol lol

nionczka

Jak rosnie w oczach i twardnieje ma sie rozumiec!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magda_ok

No to juz sie ciesze na kupno materaca ;) a potem bede sie rozkoszowac i obserwowac :D

inkageo

Haha :) Ja też nie mogłam oczu oderwać jak rósł :) :) :)
Imagine there is no hate