Robimy Margolcię :)

Zaczęty przez margolinka, 11 Cze 2008, 14:02:43

margolinka

p

martos82

margolinka  sukienka bardzo ladna. Tez bym poszla w styl hiszpanski.
Fryzura, ktora wkleilas, zupelnie moim zdaniem nie pasuje. Lepszy by byl gladki kok, bez takich loczkow. I rozyczki tez mi  nie pasuja. Do tej sukni powinno byc cos bardziej drapieznego, a ta fryzura jest za mdla i ugrzeczniona.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

margolinka

ca

rozanamama

Taka suknia, z obniżoną talią, bardzo skraca sylwetkę. Propnuję Ci skrócić przód i w ogóle suknie podnieść do góry. Ja mam zamówioną Saline, też w tym stylu, ale będzie inaczej zrobiona, tzn. od pasa będą zaczynały się falbany i przód będzie krótki, a nie na skos, jak w oryginale. Na modelkach tes suknie wyglądają lepiej niż na zwykłych dziewczynach, niestety. Buty musza być jakieś totalnie odrąbane, bo je widać, z biżutrii założyła bym tylko kolczyki, jakieś wiszące z takich kamyczków, jak są na gorcecie. Na bukietach się nie znam w ogóle.

rozanamama

Teraz obejrzałam fryzurę, nie podoba mi się, poza tym nie pasuje do sukni z pazurem. Poszukaj czegoś innego na głowę.

olgaaa1

No fryzura jak dla starej ciotki, albo wesele w remizie, bez obrazy, no oczywiście każdy ma swój gust, ale może wartoby było zrobić coś innego, np. taką fryzure jak miała sznapkowa.
Poza tym, może do tej sukni warto by było założyć sandałki z deikatnych paseczków, które by wydłużyły twoje nogi,

wredotka

a moze do tej sukienki to strzelic irokeza?

elizapj

proponuje poszukac inspiracji tu:

http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=makeup%2Bhair

ora przede wszystkim tu: http://justjared.buzznet.com

ta 2 to str plotkarsa, ale jak wpiszesz w pole wyszukiwania nazwisko kogos slawnego lub, nie wiem, cannes, oscars, etc... to wyskoczy ci mase linkow ze zdjeciami z czerwonego dywanu, na kt dobrze sie wzorowac.

Dla mnie, nie obraz sie, Twoja probna fryz absolutnie nie pasuje ani do tej sukni, ano do 2008 r...wiec chyba, ze bys jednak Ty do niej byla bardzo przekonana, nie polecam niczego co ja przypomina:(

kathrines

Fryzura zupełnie nie pasuje do sukni, zero drapiezności, zero zadziora.Fryzura rodem z I komunii Świętej... i te rózyczki, kiedy to się nosiło?

zegarynka

Gosiaczek niestety dziewczyny mają rację , jeju kochana skąd te różyczki????
Kurcze nie chciałabym obrazić tej twojej fryzjerki ale ona chyba inaczej nie umie, widziała już 3 próby  i chyba jednak doradzałabym zmiane fryzjera

buziole!

importerka2008

hm...
Sukienka jest bardzo ładna, oryginalna, ale trzeba ją odpowiednio zaprezentować. Skoro nie masz tyle wzrostu, co modelka, trzeba ją do Ciebie dopasować. Tak na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie po prostu za dużej i porównując z Twoim "cywilnym" zdjęciem, chyba Cię pogrubia  :-\.
Trzeba skrócić przód, bo jak na razie to sięga Ci zaraz przed kolano, a to nie o to chodzi. Jeśli skrócisz przód do takiej wysokości jak na zdjęciu ma modelka, powinno byc lepiej. Ze zdjęcia tyłu wynika, że sukienka jest już maksymalnie zasznurowana, ale ja mam wrażenie, że nadal w talii jest trochę za luźna. Zwęzić?
Fryzura:
odpada. Jeśli się tak uczeszesz zabijesz efekt sukienki  :o. Wg mnie tutaj najbardziej pasuje niski, gładki kok z wpętym kwiatem. Duże kolczyki i bransoletka. Nic na szyi i bez welonu. Do tego dość mocne, ciemne oko.

olgaaa1

Kurcze, ale muszę przznać, że suknie wybrałaś piękną, ja kiedyś byłam zakochana w sukni Eddy K. model 77773, która jest tutaj na stronie 2 http://www.eddyk.com/scelta.asp?id=3, no ale mój zapał podzielała tylko mama, a dodatkowo oblano mnie kubłem zimnej wody, bo nie jest dostępna w Polsce, buuu...

sznapkowa

Ja też jestem za delikatnymi sandałkami - tylko żeby nie były zapinane wokół kosti bo to optycznie bardzo skraca nogi.
Fryzura - coś w stylu mojego śłubnego koka było by ok - możesz sobie odadtkowo wpiąc storczyka.

maadzia28

Nie podobasz mi siei w tej suni, wydaje mi sie,ze Cie pogrubia. Fryzrurka.. hmm moze bez tych rozyczek..?? ja mialam takie jak szlam do komuni :)

zegarynka

ehhh sznapkowa , twój kok to było cudeńko , wciąż jestem od wrażeniem , ale nie tylko uczesania, te oczy , sukienka , wszystko wielka klasa brawo

i ja juz pozwolilam sobie wcześniej pokazać Margolci twoje uczesanie

sznapkowa

dzięki zegarynka ... warto wyjść za mąż chociażby dla tych komplementów :)