Robimy Margolcię :)

Zaczęty przez margolinka, 11 Cze 2008, 14:02:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

margolinka

p

mika

śliczna suknia, odważna i strojna, z dodatkami ostrożnie, stylizacja na styl hiszpański,
ale koniecznie musisz coś napisać o sobie albo najlepiej wkleić zdjęcie wtedy będziemy doradzać
szkooooda że nie masz zdjęcia w kiecy
a ponadto witamy!!!!

kathrines

Ulalala...taka suknia i nie zobaczyć Cię w niej to grzech  ;)
Ale zgadzam sie z Miką, że z dodatkami tu ostrożnie.

margolinka

A nawet udało mi się znaleść zdjęcie z przymiarki więc jesli mnie oświecicie jak się dodaje wiecej fotek to wkleję i nawet zdjęcia butów :)

a i dziękuję za miłe powitanie

mika

piszesz wiadomość, klikasz podgląd, na dole pojawia ci się opcje dodatkowe, rozwijasz, załączasz pliki i wysyłasz  ot cała filozofia lub
ładujesz poprzez np. www.imageshack.us

margolinka

N

margolinka

i

mika

margolinka

Bardzo orginalny i w moim kolorze :)

mika

będzie idealnie pasował, do tego dałabym kolczyki wiszące i nic więcej z ozdób
jeśli chodzi o welon to dałabym mgiełke ale tak naprawdę w ogóle bym nie brała welonu tylko kwiat we włosy lub jakąś ozdobę

zegarynka

hehe cześć Małgoniu , miło cię widziec , na początek  :drunk:

bukiet rewelacja,ja tez taki chcę, wiedziałam że biało-rózowa tonacja będzie idealna.

możecie coś więcej napisać o tym bukiecie , albo podać link, bo leniwa jakaś jestem ostatnio i nie hce mi sie szukać  :thx:

mika

no przecież link podałam, jeśli chodzi o szczegóły to walić do marax to był jej bukiet

margolinka

A

zegarynka

Cytat: mika9983 w 11 Cze 2008, 15:07:12
no przecież link podałam, jeśli chodzi o szczegóły to walić do marax to był jej bukiet

no oki oki, chodziło mi o link do wątku gdzie może było o tym bukiecie

dzięki  :drunk:

mika

a to szukaj w wątku marax z opisem ślubnym, może będzie coś o kwiatach więcej

sznapkowa

Szczerze ... sukienka bardzo mi się podoba ale na modelce. Mam nadzieję, że to kwestia tego że tak koślawo stanęłaś do tego zdjęcia. Zasłanianie twarzy też nie pomaga  w doradzaniu.
Buty ładne i pasują do kiecki. Ja nie zakładałabym żadnych dodatków poza małymi wiszacymi kolczykami. Włosy ... no i tu nie wiem jaka jest ich długość, kolor, czy jest grzywka czy jej nie ma .... Byłabym za kokiem z boku za uchem. No i nic na szyję. Ewentualnie delikatna bransoletka.

Kwiaty we wklepjonym przez margolinkę bukiecie super, ale układ bukietu mi się zupełnie nei podoba i nie bardzo mi pasuje do takiej sukienki.

margolinka

;

margolinka

margolinka

zosia2007

margolinka

Suknia piękna, ale wydaje mi się ze trochę za duża na ciebie. Maoim zdaniem powinnaś trochę skrócić przód. Co do uczesniania - jestem za niskim kokiem z tyłu ale fajnie by było jakbys wrzuciła zdjęcie twarzy - wtedy lepiej jest dobrać fryzurę i makijaż.

margolinka

[

margolinka

i

elizapj

suknia bardzo odwazna, i jak zauwazyla chyba mika, tu spokojnie mozesz zainspirowac sie flamenco:) jesli by cie interesowalo to wywod na ten temat tu:
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2038.msg136822.html#msg136822 odp 59:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

olgaaa1

No ja to może flamenko tak do końca nie byłam, no może byłam delikatną wersją flamenko w nowoczesnej formie hihi :) Ja miałam do mojej sukni, która również miała falbanki długie duże kolczyki i duzą bransoltkę z pereł, na szyi nic nie miałam, bo chciałam trochę uspokoić moją suknie, no i miałam kwiatek we włosach+welon i wcale niw było wszystkiego za dużo, włosy miałam delikatnie pofalowane.

margolinka

o