To Juz Dzis....

Zaczęty przez ulala28, 10 Cze 2008, 13:23:39

ulala28

Po czterech koszmarnych miesiacach oczekiwania moja sukienka dotarla do mnie dzis rano i ... jest PERFEKCYJNA!!!  jupi Biarac pod uwage, ze zamawialam ja w USA, przez internet, nigdy w zyciu jej nie mierzylam ( mierzylam podobna, z innego materialu, innego projektanta:) wszystko moglo sie zdarzyc... Na szczescie wszystko jest ok, lacznie z tym, ze jest odrobine za duza  jupi  jupi  jupi. Niniejszym moge zalozyc moj wlasny watek i prosic o pomoc zaprawione w bojach forumki o pomoc w wyborze dodatkow i ocene juz dokonanych wyborow ;)
Swoje zdjecia w kiecce wkleje dopiero wieczorem, teraz sama sukienka - St. Patrick model Bedford kolor platyna. Mam juz buty ( na watku buty juz jeczalam, ze nie wiem sama czy mi sie podobaja czy tez nie). Zaproszenia zamowione - czekamy na efekty http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/szczegol.php?id=1411&katalog=5.
Ogolnie kolorystyka w rozu, welon dlugi mgielka, kwiaty? Jestem wysoka, dobrze zbudowana, wlosy ciemne,dl. do ramion, ciemna karnacja, brazowe oczy. N - totalne przeciwienstwo - blondyn, niebieskie oczy, szczuply:))), wyzszy jakies 3cm. Pomocy!Wszelkie dobre rady beda b. doceniane
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

zuzia

co do welonu - byłabym za mgiełką :)
buty - ok. ale ja bym widziała zakryte palce do tej sukienki.

i raczej nie szalej z biżu - za dużo by było tego dobrego :)

sukienka jest biała czy ecru?

mika

ulalalalal piękna kieca, koniecznie zrób fotke na sobie, będzie łatwiej dobierać!!!!

ulala28

ani biala ani ecru - srebrna:) bizu to chyba tylko na szyje, bo nie mam dziurek w uszach i nie lubie bransoletek. Buty beda tylko do kosciola potem baletki jesli mam dozyc do konca wesela:)

ulala28

mika9983 dzieki!  :drunk: foty mam, N juz mi rano machnal sesje, ale one w domu a ja w pracy:(

mika

bładam nie nakładaj nic na szyje!!!!

mayagaramond

Sukienka piekna, co prawda nie w moim stylu, ale robi wrazenie.
Co do butow, to tu tez bardziej posowalby mi zakryte.

Welon - jesli sie nie "boisz" to wez koronkowy, cos takiego jak na focie. Mgielka jest OK, ale to rozwiazenie bezpieczne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

i tylko nie ten welon!!! to jest ten welon z tej sieci rybackiej, ohydny!!! widziałyśmy ten materiał z Zuziakiem, Kasią, Riannką i Rubin w Madonnie, jest beznadziejny

zuzia

Cytat: mika9983 w 10 Cze 2008, 13:39:47

ja też błagam!!!!!!!!!!

golinda

Cytat: zuzia w 10 Cze 2008, 13:33:26
buty - ok. ale ja bym widziała zakryte palce do tej sukienki.

też tak uważam
co do reszty to można coś powiedzieć, jak pokażesz nam siebie w tej kiecce

mayagaramond

Cytat: mika9983 w 10 Cze 2008, 13:42:58
i tylko nie ten welon!!! to jest ten welon z tej sieci rybackiej, ohydny!!! widziałyśmy ten materiał z Zuziakiem, Kasią, Riannką i Rubin w Madonnie, jest beznadziejny

nie musi byc te, ale ja bylabym za takim obszytym koronka.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ulala28

Cytat: mika9983 w 10 Cze 2008, 13:39:47
jak nic na szyje to w ogole nic nie bede mogla zalozyc bo 1) nie mam dziurek w uszach 2) nie lubie bransoletek.
welonu ze zdjecia nie bralam pod uwage bo go widzialam na zywca. Sklaniam sie raczej w strone ''bezpiecznej'' mgielki (duzo i dluga) bo nie lubie koronek.

Majeczka

Ula rzeczywiscie suknia robi wrazenie, rzec  by sie chcialo krolewska :D Zgadzam sie z dziewczynami co do tego welonu ze zdjecia, nie wiem kto wymyslil ze ten material 'siec' ladny i pasuje na welony?? bierz mgielke badz koronke ale z innym srodkiem. A co do bizu- szukaj klipsow!!!napewno cos znajdziesz. A jaki chcesz bukiet- kula, rabatka? i jakie kwiatki lubisz?? ja bym wybrala do tej sukni  bardziej klasyczne niz romantyczne odmiany.
teraz jak spojzalam jeszcze raz na suknie to wpadly mi do glowy irysy, co ty na to??
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

wredotka

a ja pomyslałam, że to takiej zdobnej sukni to może nawet  wiązanki nie potrzeba, może tylko korsarz na rękę?

Majeczka

wredotka fajny pomysl
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

wredotka

tylko nie wiem co na to ulala28. A tak BTW ulala gdzie kupowalas buty? gdzies w Dublinie??

ulala28

a ulala chce miec wiechec w reku!

wredotka

ulala28

wredotka niestety nie Dublin, sklep internetowy usa (btw clo mi dalo w tylne czesci ciala ale odbilam sobie na sukience, ktorej nie zlapali  jupi )

wredotka

bo ja tutaj szukalam jakis konkretnych slubnych i musze przyznac ze jest nędza, za to cenowo masakra.

ulala28

no wlasnie! dobija mnie cena za butki, ktorych jednak juz nie zaloze drugi raz...

wredotka

ale szczerze powiedziawszy to bałabym się zamówić buty przez net, bo mam bardzo szczupłą stopę i zawsze mam problem z tęgością

zuzia

Cytat: wredotka w 10 Cze 2008, 22:31:51
ale szczerze powiedziawszy to bałabym się zamówić buty przez net, bo mam bardzo szczupłą stopę i zawsze mam problem z tęgością
ale np. w USA masz 3 wersje tęgości buta :)

wredotka

nooo, to jeszcze jakbyscie mialy jakis namiar na strone a ja sobie tegosc sprawdze to bedize super :)

Chermelle