stylizacja slubna wredotka-dobre rady zawsze w cenie :)

Zaczęty przez wredotka, 05 Cze 2008, 15:15:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

wredotka ten z gerberow i ta kolorowa kulka wygladaja niezle :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

ewdomaga

Mary nie daj się prosić. wrzuć swoje fotki z przymiarki.
Wredotka ten bukiet jest śliczny. taki optymistyczny.

wredotka

to teraz poprosze o analize kwiatków w tym bukiecie, ja tam rozpoznałam tylko róże :(

ewdomaga

hehe co to za kwiaty, dobre pytanie. jak dla mnie to te różowe to georginie. ale głowy za to nie daję. nie martw się, nasze forumowe ekspertki od kwiatów na pewno pomogą.

wredotka

a teraz pytanie z 'innej beczki'. Do sukni którą wczesniej wkleiłam będę miała szyte rękawiczki atłasowe, ale w pażdzierniku mimo wszystko może być chłodno. Co sądzicie o takiej etoli??

malybob

Mnie się podoba :) a jak długie rękawiczki? (obstawiałabym takie za łokieć..)

maroonbug

Etola jest bosssska! No bomba po prostu, bedziesz wygladac mega dostojnie...
Dasz sobie sprzedac czerwone usta :D ?
Pasowalyby by :)

wredotka

maroonbug kto wie nie mam jeszcze koncepcji na makijaz :D
malybob wlasnie za lokiec, takie prawie do samych ramiaczek

mary

wredotka, super ta etola. Na pewno ślicznie będziesz wyglądała! Tylko chyba nie białą?

wredotka

nie, kolor ivory mozna zamowic. Ta firma ma siedzibe w stanach , ale wysylaja za granice, wiec loozik :D

wredotka

myslicie ze ta fryzura nadaje sie do mojej dlugosci wlosow?? bardzo bym chciala cos tym stylu, ale boj sie ze wlosy mam za krotkie :((

justynaaaa2

To ja trochę w temacie tej wiązanki kolorowej.
Tam są róże (pomarańczowe, żółte i czerwonawe- te malinowe), te różowe kwiaty to faktycznie georginie (inaczej dalie), te zielone to santini a te kulki to choroba zapomniałam :-[ myślę i myślę i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, ale dam znać jak coś wymyślę ;)

Jeśli chodzi jeszcze o te dalie, to może ich już nie być w połowie października, bo kwitną niby do pierwszych przymrozków, a to różnie bywa u nas z tą pogodą :(
Ale można je zastąpić np. różowym storczykiem  ???

Ale kolorystyka fajna - nastawia pozytywnie, zwłaszcza, że to już raczej jesienna pora będzie.

wredotka

justynaaaa2

Dzięki za piwko  :) odlewam :drunk:

Już chyba wiem co to są te kulki  jupi naszukałam się nieźle, bo myślałam, że to co innego.

A więc wg mnie jest to senecio rowleyanus (łacińska nazwa  ???) to roślinka doniczkowa  :)

wredotka

super :) justyna a ty przypadkiem to jakaś kwiaciarka nie jestes??

justynaaaa2

Ano dziergam coś tam  ;), ale nie wiem czy mogę tu pisać takie rzeczy:-\ bo z gazety już mi kiedyś posta wycięli, bo nieopatrznie coś napisałam :-X.

wredotka

wlasnie bylam na twojej stronie. Szkoda ze za daleko mam do tej warszawy, bo bysmy sie dogadaly  :D

justynaaaa2

No szkoda  :( coś byśmy pewnie wymyśliły :) ale nie martw się znajdziesz na pewno kogoś u siebie i będzie pięknie   :) ktoś Ci znajdzie te magiczne kulki  :flowers:
Nie zapomnij się tylko potem pochwalić efektem, bom ciekawa  :D

wredotka

jak wrzuce zdjecia to zawsze mozesz cos pokombinowac na swoja strone :)

justynaaaa2

Pomyślimy, pomyślimy  ;)
W takim razie teraz ja stawiam piwko za dobre chęci  :drunk:

wredotka

wredotka

dziewczyny, poszukuje gorsetu pod sukienke rybke, cos tego typu http://www.e-bielizna.pl/1428_Angel_Curves_BSW.html ale musi miec odpinane ramiaczka i gore typu 'bardotka', moze ktoras z was sie na cos takiego natknela. Z gory dziekuje za wasza pomoc

mona_liza

wredotka, ale chodzi Ci o body, czy gorset, bo jeśli bez połączenia z dołem to znalazłam coś takiego: