remont i foty -

Zaczęty przez aja, 04 Cze 2008, 10:23:29

giga

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

świetnie!!! bardzo, bardzo ładnie   :thumbup:

to teraz pytania ;)
podswietlenie wanny od spodu - swietny pomysl, a czym macie ja obudowana? to plytki czy jakies drewno?

umywalka i wanna - co to za firma? bardzo fajne, takie kwadraciaki wlasnie potrzebuje ;)

fajne rozwiazanie w telewizorem :)

zosia2007

aja

masz bardzo podobna kolorystyke mieszkania do naszego ;)

aja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Sty 2009, 23:48:35
aja czyli nie kupie klona ;D szkoda ;D
kupisz kupisz ( nawet Ci moge podpowiedzieć jak kupić ją taniej niż w tym sklepie)

meble są robione na zamówienie - rtv, panel tv i witryna mojego projektu a stół jak stól - stał w sklepie na wzór! a skllep mieści się w Starej Miłośnie ale jest i inny ich punkt (CHYBA) znajdę stronkę to podeślę
A  stolarnia miesci się w Zabkach
o sorry www.arrange.com.pl

wannA obudowana jest płytkami to Paradyż Travena  http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=15&a=7&lang=pl&collID=225

wanna - Cersanit http://www.cersanit.pl/product.php?mod=s_prod&idz=bb7ac36222f6fec41240481cab86ee56&prod_dzial_id=8&lang=pl   ;)

umywalka - Duravit  http://www.duravit.com/pl/produkty/serie/2nd-floor-useo6qcjj2.html

fasolka1980

Aja - alez masz piękne mieszkanie! jak ja bym chciała miec tyle przestrzeni.....

martullek

aja, przepięknie urządziliście mieszkanie. czy możesz zdradzić gdzie kupiłaś narzutę na łóżko?

aja

martullek zabij mnie ale nie pamiętam nazwy sklepu - w Domotece na i I piętrze 
może to był  NAP!!!

giga

www.arrange.com.pl  świetna strona
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

martullek

Cytat: aja w 02 Sty 2009, 12:50:22
martullek zabij mnie ale nie pamiętam nazwy sklepu - w Domotece na i I piętrze 
może to był  NAP!!!

juz dawno nie byłam w Domotece. chyba z tej okazji się tam wybiorę

aja

Cytat: martullek w 03 Sty 2009, 23:07:12
[/quote]

martullek to gdybyś tam jechała w najbliższym czasie to ja miałabym do Ciebie interes!!!
bym Cię poprosiła o zerkniecie do sklepu SIA i sprawdzenie czy mieli dostawę sztucznych kwiatów chodzi mi konkretnie o storczyki sztuczne (białe)! o ile to  nie kłopot?

martullek

Cytat: aja w 04 Sty 2009, 12:56:43
Cytat: martullek w 03 Sty 2009, 23:07:12

martullek to gdybyś tam jechała w najbliższym czasie to ja miałabym do Ciebie interes!!!
bym Cię poprosiła o zerkniecie do sklepu SIA i sprawdzenie czy mieli dostawę sztucznych kwiatów chodzi mi konkretnie o storczyki sztuczne (białe)! o ile to  nie kłopot?
[/quote]

postaram się pamiętać, ale jeszcze nie wiem kiedy pojadę

magdalinska

dzieki za namiary, ale niestey te umywalki sa dla mnie za duze..... dlugosc (?) moge miec max na 39cm.....

jeszcze raz napisze, ze mieszkanie bardzo, bardzo ładne :)

elve

Cytat: aja w 29 Lis 2008, 18:34:50
i wciąż jeszcze pusty korytarz (góra)
myślałam o przyklejeniu jakieś dużej foto tapety na ścianę??? ale się troszkę boję   
może zrób kilka zdjęć w dobrym, dziennym oświetleniu i sama albo z czyjąś pomocą popróbuj z różnymi tapetami elektronicznie

fasolka1980

Aja - mozesz podac nazwe firmy ktora wam robila meble do salonu? Ewentualnie jakies namiary? Dzieki serdeczne z gory!  :beer:

bozena.dp

aja masz zajebiście fajne mieszkanie - zazdroszę i gratuluję pomysłu i wykonania  :thumbup:  :bravo:
i te wszystkie światła - bomba  :thumbup:

aja

Cytat: fasolka1980 w 08 Sty 2009, 16:43:24
firmy ktora wam robila meble do salonu? Ewentualnie jakies namiary? Dzieki serdeczne z gory!

o przepraszam dopiero przeczytałam zaległe ploty - troszke późno ale jestem!
meble tzn. projekt robiłam sama a wykonała nam je stolarnia - moge opisać jak się tam jedzie) bo nie pamiętam nazwy ulicy ale mam do nich telefon gdybyś chciała - tylko że my dalismy ciała bo więcej mebli poszło przez sklep w Starej Miłośnie przez co wyszło drożej ale jak zdobylismy namiary to reszte uzgadnialiśmy już z właścicielem  stolarni !!!!
stolarnia jest w pobliżu giełdy spożywczej na Kwęczynie a na tyłach tych baraków studenckich!!!

a jak przez sklep to tu:
ul.Trakt Brzeski 56 Warszawa-Wesoła 022 773 38 65

fasolka1980

Aja - dzieki serdeczne!  :beer: :beer: :beer:

Czyli najlepiej uderzac prosto do stolarni, tak?

Przeslij mi telefon, moze byc na pw

jeszcze raz dzieki!

aja

Cytat: fasolka1980 w 14 Sty 2009, 07:53:32
Czyli najlepiej uderzac prosto do stolarni, tak?

mi jak mnie Pan zobaczył z brzuszkiem to i nie odmówił więc i Tobie nie powienien - boi się mysz!!!
pw już do Ciebie leci!

olgaaa1

aja a ja mam do ciebie pytanie jakiej marki jest ta wasza bateria nawannowa? z góry dzięi za odpowiedź. Acha i ładne płytki czy to Travena Paradyż, bo wyglądają jak moje :)

aja

Cytat: olgaaa1 w 22 Sty 2009, 20:28:01
Acha i ładne płytki czy to Travena Paradyż, bo wyglądają jak moje
zgadza się to te same
a baterie to fairma Deante http://deante.pl/baterie_lazienkowe_jednouchwytowe_kubistyczne_domino.xhtml