remont i foty -

Zaczęty przez aja, 04 Cze 2008, 10:23:29

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aja

no i jestem - w dwóch slepach spędziłam chyba ze dwie godz.
nie mogłam się zdecydować ale jednak staneło na sofie nr. 1 - dziękuję w wyborze bo i tu 1 miała przewagę!

:hihi: teraz pomóżcie mi z tą łazienką  jupi
może któraś wpadnei na jeszce inne rowiązanie?  bo ja na dzisiaj mam umysł lekko przeciążony  :be:  :wall:  :be:

mayagaramond

Z lazienek najbardziej podoba mi sie NR 2
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elve

aja no i na czym stanęło z tą łazienką?

aja

Cytat: elvelve w 10 Wrz 2008, 16:08:03
aja no i na czym stanęło z tą łazienką?

są jeszcze dwa projekty - i dzisiaj już musze zamówić płytki więc trzeba się zdecydować bo czasu mi zabraknie (z opcją wanny kwadratowej i dokładnie z takim ułożeniem płytek

oto jeden z nicGuests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
a grugiego nie mam wam jak pokazać
ogólnie chodzi o drobiazgi bo po 1) podobają mi się zabudowane wanny a na tym projekcie tego nie ma bo zrobiliśmy wnęki między wanna a prysznicem
jak zrezygnujemy z wnęk to możemy obudować wannę

no i opcja trzecia to wanna narożna!!!

aja

zależy mi na waszej opinii!
w chwili obecnej wisi to: i się zastanawiamy czy to ma zostać czy zamienić na lampę którą wkleiłam poniżej

ale może wisieć to: niestety nie mam lepszego zdjęcia ale na suficie prezentuję się naprawde niezle co wy na to !?
lampy nad stołem są w kwadracie więc nie wiem czy ten by bardziej nie pasował....

elve

wygląda jak pająk, ja bym się bała....
ale twierdzisz ze wygląda nieźle

ta wisząca jest bardzo fajna :)

aja

hahaha no włąśńie to są tylk zdjęcia - na żywo jest troszkę lepiej ale - sama nie wiem! czy ten z pierwszych dwóch zdjęc pasuje? wydaje się jakby za mały!!!

panikarola

aja, mi sie ten pierwszy tez z kosmatym pająiem kojarzy, brrr

dlatego jestem za druga!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

dragonfly

Cytat: panikarola w 29 Lis 2008, 17:27:00
aja, mi sie ten pierwszy tez z kosmatym pająiem kojarzy, brrr

dlatego jestem za druga!
mam to samo (tzn to samo odczucie)

zuzia

aja

aja

obiecałam więc chciałam pokazać efekt ostatniego remontu - zapraszam Was na pokoje!
BRAKUJE JESZCZE tylko dywanów w salonie no i obrazów co by ściany troszkę wypełniły bo jeszcze jakoś tak pusto ale to z  czasem.... i brakuję firan, zasłon ale na to też już nie starczyło funduszy więc .... powolutku powolutku sie uszyje

salon / niby obraz jeden jest ale jakoś nam się średnio podoba - ale to prezent więc siostrze jest miło że wisi

garderoba (tutaj chciałabym jeszcze czarną pufę albo jakiś fotel co by sobie przysiąść ewentualnie) a no i w oknie będzie wisiała firana czarna a na niej ten makaron  ;)
SORRY NIE WIEM CZEMU NIE MOGĘ W TYM PROGRAMIE ODWRÓCIĆ ZDJĘĆ  :crying:

pokój Smerfa

sypialnia ( pod nią się nie podpisuje bo kolory wymyslał sobie mój mąż - miało być troszkę inaczej) bedzie jeszcze roleta w oknie wisiała zamiast karnisza!

łazienka

w łazience troszkę pobawiliśmy się światłem - jest podświetlana wanna, światlo główne(halogeny punktowe) oraz wykorzystana wnęka na świetlówki

i wciąż jeszcze pusty korytarz (góra)
myślałam o przyklejeniu jakieś dużej foto tapety na ścianę??? ale się troszkę boję   

późnym wieczorkiem wkleję resztę fot salonu bo tylko jest jedno połowy pokoju

justynaaaa2

aja ślicznie  :thumbup: bardzo mi się podoba i kolory i meble a ściana w sypialni i te półki są boskie  :jejeje: pomysł z podświetleniami w łazience super :) no w ogóle wszystko super, tak czysto i przytulnie ;) czekam na resztę fot  ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ja tez lekko padlam i wstaje dopiero :D kuuupa dobrej roboty ;) ja na razie spasowalam w detalach i ni pokazuje na razie bo wnetrzom brak klimatu tworzonego glownie przez dodatki - zazdraszczam etapu typu dywany, kinkiety, lampy obrazki - i patrzac na Twoje wnetrza przekonalam sie, ze jednak jakies sciany pojedyncze na pewno przamaluje ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

giga

aja,ślicznie,sypialnia piękna. Szafa wspaniała.Wszystko super  :thumbup:

aja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Sty 2009, 17:42:40
bo wnetrzom brak klimatu tworzonego glownie przez dodatki - zazdraszczam etapu typu dywany, kinkiety, lampy obrazki -

dzięki dziewczyny
dokłanie zwierzu jest tak jak piszesz - dodatki! to one głównie tworzą wnętrze i sprawiają że staje się ono bardziej przytulne (bo o taki efekt końcowy mi chodzi - )  
ale na te dodatki troszkę poczekamy bo nawet nie mam się jak ruszyć a Smerfik jeszcze jest za mały na bieganie po sklepach (tzn. temperatura na zwew. nawet by nam
nie pozwoliła)

do sypialni już mam dwa nasze zdjęcia ale nie mam ram ani nawet antyram więc też sobie leżą i czekają!

szafa została - tzn. ona nie jest taka nowa
tak samo jak została kuchnia i hol przy salonie czyli styl bardzo klasyczny ale kuchnie sobie jeszcze kiedyś zrobimy! narazie trzeba było spasować zresztą kuchnia nie jest wogóle zniszczona

eva_luna

Aja, jestem pod wrazeniem!!! fajnie, klasycznie urzadzone mieszkanko.

My tez jestesmy na etapie wykanczania, brakuje dywanow, karniszy itp szczegolow. w grudniu spielismy sie i przynajmniej w koncu klamki kupilismy :)

giga

ślicznie,efekt świateł niesamowity  :bravo: :bravo:

justynaaaa2

no bosko  :bravo: zarąbista jest ta lampa pomiędzy sofami  :thumbup: sami wszystko wymyślaliście czy jakiś wkład projektanta się znajdzie? rany jak ja bym chciała mieć takie przestrzenie do aranżacji  :dreaming: mam nadzieję, że z czasem  ;)

zwierzatko_mojej_mamy

aja poszaleliscie ze swiatlami -  :bravo: :bravo: macie tyle opcji ;D zazdraszczam plafonu po zaswieceniu - taki chcemy tylko, ze on po wylaczeniu swiatla nam by nie pasowal do reszty ;( no i tej lampy z kacie - skad macie? :>

www.annawilk.pl

aja

pomysły na taki wygląd powiedzmy że moje a raczej podpatrzone
np. www.arrange.pl

justynaaaa2

natuzzi meble ma fajne to i lampa musiała wyjść fajna skoro na ich wzór ;) a gdzie zamawialiście swoje meble jeśli można wiedzieć?

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl