najszczesliwszy dzien zwierzaka ? - yes yes yes :D + plener po 4rech miesiacach

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 02 Cze 2008, 21:39:10

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Cze 2008, 15:23:43
mayagaramond jaasne - dziecko renesansu :D pewnie ze zaspiewam, cierpie na niedobor ludzi z ktorymi moglabym skoczyc na karaoke ;(

ja na karaoke? Chyba dla gluchych ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

Cytat: mayagaramond w 05 Cze 2008, 15:35:44
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Cze 2008, 15:23:43
mayagaramond jaasne - dziecko renesansu :D pewnie ze zaspiewam, cierpie na niedobor ludzi z ktorymi moglabym skoczyc na karaoke ;(

ja na karaoke? Chyba dla gluchych ;D

to razem ze mną  lol lol

goga

mika9983 możecie mnie jeszcze dołączyć do nieśpiewających  lol lol lol lol lol lol lol jakby mnie ktoś usłyszał to by zwiewał byle dalej lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Tylko zeby nie bylo, ze siedzimy jak cioty to zatanczymy na stolach :) Mam dwa boa wiec jedno moge pozyczyc ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

oooo - ja  tańczeniu na stole mam wprawę - boa posiadam teściowej - czarne :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

brawurka

zwierzak wpadnij do mnie w czwartek na karaoke, śpiewać nie potrafie, ale i tak z boczku dre morde (tz darłam za czasów panieństwa) ;)

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

brawurka

sweedee

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

wrobelek0403

Cytat: 5czwartych w 05 Cze 2008, 14:57:13
Vobi - to jest odwieczny problem - rejestracji wideo i zdjęć. w tym samym czasie.

czyli jednak dobrze zrobiłam biorąc tylko fotografa :D nikt mu nie bedzie przeszkadzał  brawo brawo
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

panikarola

Cytat: wrobelek0403 w 05 Cze 2008, 20:13:40
Cytat: 5czwartych w 05 Cze 2008, 14:57:13
Vobi - to jest odwieczny problem - rejestracji wideo i zdjęć. w tym samym czasie.

czyli jednak dobrze zrobiłam biorąc tylko fotografa :D nikt mu nie bedzie przeszkadzał  brawo brawo

no zalezy, mowie wam, baby!!! ja jestem bardziej zadowolona z filmu, niz ze zdjec :D
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

elve

ja nie miałam kamery z bardzo egoistycznych powodów, nie dość że średnio fotogeniczna jestem (oględnie mówić) to jeszcze szczerze nienawidzę brzmienia mojego głosu. a 1+2 wyklucza kamerę.

panikarola

elvelve, rozumiem w stu procentach :D ale to sie nie wyklucza, uwierz mi, nasz glos slychac na filmie tylko podczas mszy, wczesniej i pozniej jest sama muzyka!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

5czwartych

to się nie wyklucza - robiłem w zeszłym roku zdjęcia na ceremonii w radomiu - było dwóch kamerzystów i był luks.

elve

w moim przypadku się wyklucza, nienawidzę się oglądac na zdjęciach, a jeszcze bardziej na filach. Ze swojego ślubu lubię tylko kilka zdęć (i to napewno nie wina fotografa :P )

anek80

Dziękuję za zachętę, póki co nie bardzo mam oczym pisać:-) Ślub 21 czerwca w mojej rodzinnej Zielonej Górze. Wszystkie ważne decyzje odnośnie sali, kościoła, gości, strojów, itp. już podjęte. Pozostało nam kilka drobnych kwestii typu wydruk winietek, rozsadzenie gości przy stołach oraz nauka tańca. Tak więc czekam na "ten dzień", organizuję to, co pozostało jeszcze do załatwienia i ... coraz bardziej się denerwuję jak to będzie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie panny młode!

Cytat: vobi w 04 Cze 2008, 15:12:40
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Cze 2008, 14:39:37
anek80 jak juz i tak tyle czasu Ci zzera to zapraszamy do pisania :D  jupi
dobrze gada nasz admin!

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

errata

A moge wiedzieć skąd miałaś taki super welon? :)

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

martos82

zwierzatko_mojej_mamy

martos82 no to zamawiaj i kupuj - przeciez chcesz dlugi :D a suknie masz chyba bez zdobien, wiec rozyczki na trenie beda pieknie wygladaly :D

www.annawilk.pl

martos82

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Cze 2008, 18:05:24
martos82 no to zamawiaj i kupuj - przeciez chcesz dlugi :D a suknie masz chyba bez zdobien, wiec rozyczki na trenie beda pieknie wygladaly :D

Twoj welon mi sie baaaardzo podoba, ale nie kupie welonu za 490zl. Moze uda mi sie stworzyc cod podobnego do Twojego welonu za mniejsze pieniadze.

zwierzatko_mojej_mamy

martos82 no to kupa tiulu i kawalek koronki, nozyczki w reke, wycinac kwiatki i przyczepiac - tak byl zapewne robiony moj ;D

www.annawilk.pl

errata

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Cze 2008, 15:18:53
errata z cymbeline - kosztowal 490 zl wrr ;)

ale myślę, że wart tego :) dzięki, może w moim salonie mają choć coś podobnego.

sierpniowajulka

Tak nieśmiało zapytam: czy pokażecie nam z Marcinem zdjęcia z wesela? Baaardzooo chętnie poglądałabym jeszcze Twoje fotki. :)