Z pewną taką nieśmiałością... martos82 prosi o rady

Zaczęty przez martos82, 29 Maj 2008, 22:07:49

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

martos82 kwiat we wlosach do tej sukni mi sie nie widzi jakos  ;) Proponuje utrzymac jeden "ton" i wpiac we wlosy cos zkrysztalkow, perelek, kamykow, zeby pasowalo do sukni :)
http://www.allegro.pl/item372347599_szpilki_kwiatuszki_ozdoby_do_wlosow_slubbiale.html
cos takiego, albo wresz jakas "broszke" do wlosow , jesli nie chcesz cienkiego diademiku  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zuzia

martos82,
diadem - nie. proszę :)

co do kolczyków - jak dla mnie srebrne będą pasować. złote - już nie.
perelki - też nie, za dużo szczęścia na raz :)
a kolczyki z koralików - znikną, będą po prostu malo widoczne. a cyrkonie w srebrnych kolczykach będą pasować do koralików na sukni.

martos82

Wyslalam mame do Apartu i we Wroclawiu nie ma tych kolczykow :(
Zuzia a moglabys zmierzyc te swoje kolcyzki i powiedziec mi jaka maja dlugosc?

tachogti kwiat nie pasuje? Jakos inne ozodoby we wlosach mi sie nie widza, juz wole bez nieczego :P

Buty sa juz zamowione :) ciesze sie.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

martos82,
7 cm - do najniższego koralika/cyrkonii.
jeżeli będa w Wola Parku (i tak jade po prezent dla koleżanki) to odlożę je dla Ciebie i później dogadamy się czy i jak ci je dostarczyc do Wroclawia.

tachogti

kwiat nie pasuje - za duzo dobrego by bylo :) wiesz tu kamyki tam kolczyki i jeszcze kwiatek ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zegarynka

witaj Martos miło i ciebie tu zobaczyć :) piekna ta twoja suknia, wiem , bo sama mierzyłam i żaluję powoli ,że sie na nią nie zdecydowałam ma w sobie tużo wdzię u i klasy, której akurat zdjęcie nie oddaje .

Pozwole i ja sobie dorzucić coś od ciebie siebie:
To po kolei: dziewczyny mają rację suknia jest piękna , klasyczna i kwiat we włosach odpada, ozdoba jak najbardiej tak i klasyczny koczek upięty nisko, wygląda to mniej więcej jak na fotce, tylko tu troche przegieli z ilością tych ozdób, ale to zdjęcie poglądowe

Co do bizu, to piękny ten komplet z Apartu, tez jestem za tylko kolczykami i bransoletką, ale nie dokońca ma pewność czy akurat takie srebro z cyrkoniami będzie najwłaściwsze.Te koraliki mają jednak odcień perłowy miedzy innymi, suknia odcień perłowy, buty zam iłaś perłowe i ja bym trochę tego odcieniu wprowadziłam.Wklejam ci moją propozycję :)

Bolerka hmmm dają gratios to bierz ale ja bym nie zakładała, za to dłuuuuugi welon mgiełka TAK TAK TAK, suknia nie ma trenu i to ją pięnie uzupełni, ciebie wyszczupli i zastąpi bolerko!Obiecja że przemyślisz taki układ.

Kwiaty .....storczyki są piękne , klasyczne , jak najbardziej jestem za!Wklejony bukiet bym trochę zmodyifkowała , by tak nie wisiał, ale chcialam pokazać ci kolor kwiatów .

Rękawiczki , bardzo mi się podobają , ale z tą sukienką nie wiem czy nie będzie za ciężko i czy cię nie skrócą , ale tak jak radzą dziewczyny mierzyć zawsze można , ale jak dla mnie na razie są na NIE. Diadem odpada .natomiast koncepcja stylizacji a'la Rita, taka glamuor jak najbardziej mi się podoba, doda smaku sukience.

Buziole!

zuzia

ja generalnie nie dawalabym perelek. za dużo tego bo wprawdzie suknia w odcieniu perlowym ale samej perelki tam brak :(
kolczyki z krzyształków są super, ale zginą a tym wszystkim.
srebro z cyrkonią naprawdę ślicznie wygląda.

martos82

Zuzia a Ty mialas suknie ecru, tak? Z krysztalkami?

zuzia

Cytat: martos82 w 01 Cze 2008, 17:20:22
Zuzia a Ty mialas suknie ecru, tak? Z krysztalkami?

ja mialam sukienkę w kolorze ivory. to taka cieplejsza biel. I mialam krysztalki i piórka :)

zuzia

martos82,
znalazlam twoje kolczyki - w Forcie Wola. Ostatnie. Nigdzie więcej ich nie ma. Ale nie chcieli odłożyć do 6 czerwca :(

martos82

Mam nadzieje, ze jeszcze beda, w koncu bizuteria to nie swieze buleczki. Najwyzej bede szukala innych.

zuzia

Cytat: martos82 w 01 Cze 2008, 22:10:21
Mam nadzieje, ze jeszcze beda, w koncu bizuteria to nie swieze buleczki. Najwyzej bede szukala innych.

różnie to bywa :)
bransoletka jest w Aparcie w CH Wileńska. Kosztuje 159 zl. ale możesz dogadać się z dziewczyną z allegro.

margolinka

Witaj Martos
Ja tez obstawiam biżuterie nr 1 z apartu sama myślałam o czymś takim
A bukiet podoba mi się wklojony przez Malwkę ten długi ze storczykami róźowim

martos82

Chyba bede musiala zaczac szukac innej bizuterii, bo tego kompletu co miala Zuzia z Apartu raczej nie bede miala. Przejde sie po Apartach, Krukach itp, pewnie cos znajde.

Moje buty juz przyszly z Arte di Roma - nie moge sie doczekac, az je przymierze:)

zuzia