Menu weselne

Zaczęty przez zuzia, 22 Sie 2007, 11:37:11

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

karamela

Czy ja się nie mylę.......piwo  :drunk:
Ja też, ja też, ja też :P
Zawsze zrób siusiu, jeżeli tylko masz okazję.
A.W. WELLINGTON

Guests are not allowed to view images in posts, please
Register or Login

inspiracja

nie mylisz się nic a nic karmela   lol  no to jeszcze jedna kolejka  :drunk:   :D

selka

Nie mamy dużego doświadczenia w organizacji imprez, a wesele już za kilka miesięcy. Jakie alkohole warto kupić, żeby trafić w gusta większości gości? Myślimy nad barmanem, ale nie wiemy, czy to się sprawdza na weselach. Jakie macie opinie?

Nikkolino

Najlepiej postawić na klasykę plus kilka dodatkowych opcji. Wódka to must-have, ale warto też dorzucić wino – czerwone i białe, bo nie każdy lubi mocne trunki. Dobre whisky też znajdzie amatorów, a dla pań można przygotować likier kawowy albo coś lekkiego typu Malibu.

Barman to świetny pomysł, zwłaszcza jeśli chcesz urozmaicić ofertę i sprawić, że wesele będzie miało trochę bardziej elegancki charakter. Drinki typu mojito, pina colada czy whiskey sour zawsze cieszą się powodzeniem, a nie każdy potrafi je dobrze zrobić samodzielnie. Jeśli chcesz sprawdzić, jak wygląda taka usługa, zerknij tutaj: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/ – profesjonalni barmani mogą dopasować menu do waszych oczekiwań.