O wszystkim i o ...! tzw. śmietnik ciążowy

Zaczęty przez aja, 27 Maj 2008, 09:43:30

gioseppe

Cytat: eva_luna w 07 Sty 2009, 14:39:28
a propos majtek- mnie sie super sprawdzily jednorazowe poporodowe i takie z siateczki.
takie w dziurki - potwierdzam ;)
sexy flexi ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

doris8008

Dziś byliśmy na wizycie kontrolnej i z powodu wysokiego ciśnienia muszę się stawić dziś na KTG w szpitalu - i to z rzeczami osobistymi, bo mnie może zatrzymają już  :thumbdown: Martwię się że to tak wcześnie - mam nadzieję, że jednak uda mi się z chłopakami w trójpaku dotrwać chociaż do końca przyszłego tygodnia...

zwierzatko_mojej_mamy

doris8008 zaciskaj nogi!!  :daisy: :daisy: :daisy: trzymamy kciukasy!!!  :hugsurprise: :hugsurprise:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

doris8008

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Sty 2009, 15:38:23
doris8008 zaciskaj nogi!!  :daisy: :daisy: :daisy: trzymamy kciukasy!!!  :hugsurprise: :hugsurprise:

no ba! "tamtędy" to i tak nie chcą wyjść (szyjka zamknięta + Tymek w położeniu poprzecznym) - boję się, że lekarze będą mnie chcieli ciąć szybciej... Ale kciuki się przydaaaadzą :)

zwierzatko_mojej_mamy

doris8008 to zaciskaj co tam mozesz ;) nie martw sie na zapas, bedzie git :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

doris blizniaki zawsze rodza sie wczesniej a ty juz bez szkody dla ich zdrowia mozesz rodzic

Dodany tekst: 09 Sty 2009, 15:54:15

chociaz z miesiecznego "doswiadczenia" jak lezala na patologi to prawie wszytkie nialy nadcisnienie i lezaly do porodu jeszcze z 2 tyg bez ciecia

doris8008

Cytat: maraxela w 09 Sty 2009, 15:52:28
doris blizniaki zawsze rodza sie wczesniej a ty juz bez szkody dla ich zdrowia mozesz rodzic

Dodany tekst: 09 Sty 2009, 15:54:15

chociaz z miesiecznego "doswiadczenia" jak lezala na patologi to prawie wszytkie nialy nadcisnienie i lezaly do porodu jeszcze z 2 tyg bez ciecia

o shit, to ja już wolę dojeżdżać codziennie na KTG... no nic, jeśli dziś wrócę, to się odezwę co i jak. w przypadku ciszy z mojej strony liczę na kciuki ;)

dragonfly

a ja poszlam na usg, i mnie cholera dodatkowo zatrzymali na kroplowke, 2 razy KTG - a wszystko, ze sie powiedzialam, ze mi nogi zaczely puchnac.... Dopiero wrocilam, probowalam ich przekonac, ze jak juz tyle czasu przez nich stracilam, i plany na popoludnie sie walnel, to jak jestem na miejscu to moge sobie urodzic juz - nie za bardzo - musze czekac. A, lekarka zalecila mi "sexual interactions" ale najlepiej z ojcem dziecka ;) wiec tu tez lipa ;) ojciec za daleko na wszelkie "interactions"  :mocking: :mocking: :mocking:

Dodany tekst: 09 Sty 2009, 16:22:32

doris z marax - spadajcie! nie wpychajcie sie tak chamsko mi w kolejke ;)

brawurka

ja tez byłąm na usg,male tylkiem odkręcone.podejrzewam zesiusiakajednak ukrywa,wredota mała. mam bardzonisko lożysko i cc juz ustalone,date porodu bede znała 6.02

Angie

doris8008 trzymaj się. Ale na pewno bedzie dobrze!!

zuzia

Cytat: dragonfly w 09 Sty 2009, 16:21:44
a ja poszlam na usg, i mnie cholera dodatkowo zatrzymali na kroplowke, 2 razy KTG - a wszystko, ze sie powiedzialam, ze mi nogi zaczely puchnac.... Dopiero wrocilam, probowalam ich przekonac, ze jak juz tyle czasu przez nich stracilam, i plany na popoludnie sie walnel, to jak jestem na miejscu to moge sobie urodzic juz - nie za bardzo - musze czekac. A, lekarka zalecila mi "sexual interactions" ale najlepiej z ojcem dziecka ;) wiec tu tez lipa ;) ojciec za daleko na wszelkie "interactions"  :mocking: :mocking: :mocking:

no musisz zastępstwa poszukać. może jak nie żywe to sztuczne? :D :D :D

brawurka

zuzia ale jaktu zdobyć sztuczną... (nasienie sztuczne)

ishka82

doris, 3mam kciuki, zeby wszystko było ok :thumbup: Czekamy na wieści :dance:
dragon, zuziak dobrze gada :point_lol:

zuzia

Cytat: brawurka w 09 Sty 2009, 18:31:42

ja to myślałam, że bez tego też może być :)

giga

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

brawurka

Cytat: zuzia w 09 Sty 2009, 18:47:29

wtedy tylko polowa sukcesu

Kasia

Cytat: zuzia w 09 Sty 2009, 18:47:29

chyba głównie o to chodzi i o oxytocynę :)

brawurka

Kasia

no to kamelia pisała chyba że wieczorem fiku miku a rano bóle :)

dragonfly

zuziak sztucznego nie da rady  :thumbdown:   :mocking: :mocking: :mocking:
Kasia dobrze gada - TO musi byc, bo podobno ma jakies wlasciwosci przyspieszajace, wiec sam ograzm to raczej tez nie zadziala....   :mocking: :mocking: :mocking:

brawurka

Kasia

nie wiem czy dobrze napiszę ale to chodzi o to że sperma powoduje (chyba) wydzielanie sie oksytocyny, która z kolei przyśpiesza poród bo przyczynia sie do rozwarcia

brawurka

no dlatego sperma+ orgazm mogą dać dobry efekt  :rotfl:  dragon ja to sie wogóle dziwe,ze mąż Ci zapasu nie zostawił  :rotfl:

dragonfly

Cytat: brawurka w 09 Sty 2009, 21:17:50
dragon ja to sie wogóle dziwe,ze mąż Ci zapasu nie zostawił  :rotfl:
dostal juz opieprz za to dzisiaj  :point_lol:

a, i mloda wazy na oko z 2700g wiec wielka nie bedzie, co mnie osobiscie bardzo cieszy, podtuczy sie potem  :mocking:

marax

Cytat: dragonfly w 09 Sty 2009, 21:22:41
Cytat: brawurka w 09 Sty 2009, 21:17:50
dragon ja to sie wogóle dziwe,ze mąż Ci zapasu nie zostawił  :rotfl:
dostal juz opieprz za to dzisiaj  :point_lol:

a, i mloda wazy na oko z 2700g wiec wielka nie bedzie, co mnie osobiscie bardzo cieszy, podtuczy sie potem  :mocking:
moja tydzien temu 2300 wiec dopiero bedzie kurczak z niej
brawurka o co ci chodzilo z ta amikacyna ( nie pamietam juz jaka nazwe handlowa wymienilas) to lek stosowany u dzieci wiec skad te watpliwosci ??