O wszystkim i o ...! tzw. śmietnik ciążowy

Zaczęty przez aja, 27 Maj 2008, 09:43:30

rilla

nionczka ja na blogu obstawiałam pierwszy tydzien:D a dokładnie 7 grudnia:D wiec trzymaj sie do niedzieli i witaj Irenke:D

doris8008

My tu gadu-gadu, a aja już urodziła!!!   :dance:
Gratulacje!!!

gioseppe

Cytat: doris8008 w 05 Gru 2008, 18:47:06
Gratulacje!!!

hehe
to gratulujemy chlopaka z wielkimi jajami ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

giga

Cytat: gioseppe w 05 Gru 2008, 19:56:24
Cytat: doris8008 w 05 Gru 2008, 18:47:06
Gratulacje!!!

hehe
to gratulujemy chlopaka z wielkimi jajami ;)

Gratulacje!!! :jupi: :jupi: :welcome: na     świecie!!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nionczka

nionczka

Cytat: rilla w 04 Gru 2008, 22:56:19
nionczka ja na blogu obstawiałam pierwszy tydzien:D a dokładnie 7 grudnia:D wiec trzymaj sie do niedzieli i witaj Irenke:D

Trzymam sie, trzymam. I poki co nic nie wskazuje na to, ze sie dziecina pospieszy. Nie mam nawet zadnych skurczy i zaczynam sie zastanawiac czy ten czop mi sie nie przysnil!

vobi

nionczka, ale czop moze odejsc nawet ok. 2 tygodnie przed porodem! Nie wierze zebys snila o odchodzacych czopach  ;)

abkasia

a mi sie dzis moje dziecie snilo.. ze sobie go z mezem wyrywalismy z rak, bo kazy chial go przytulac.. :dreaming: :dreaming: :dreaming:

giga

Cytat: abkasia w 06 Gru 2008, 10:13:34
a mi sie dzis moje dziecie snilo.. ze sobie go z mezem wyrywalismy z rak, bo kazy chial go przytulac.. :dreaming: :dreaming: :dreaming:
a jakiej płci było ;) ;)

salsa

A w ogole to dziewczyny są w mniejszości, i to nie tylko na strefie, co sie dzieje ?! ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

abkasia

Cytat: giga w 06 Gru 2008, 11:21:02
Cytat: abkasia w 06 Gru 2008, 10:13:34
a jakiej płci było ;) ;)

no chyba chlopiec :jejeje: :jejeje: ale byl taki slodziutki.. :dreaming: :dreaming:

siog

mielismy dzisiaj z mezem ten sam sen!!!!! Snilo mi sie ze to bedzie dziewczynka i jemu tez :) juz 17 go bede wiedziec kto mnie zamieszkuje:)

abkasia

siog a wolelibyscie chlopaczka czy dziewuszke?

giga

Cytat: salsa w 06 Gru 2008, 11:38:04
A w ogole to dziewczyny są w mniejszości, i to nie tylko na strefie, co sie dzieje ?! ;)
dominują chromosomy męskie  :crying:

giga

Cytat: siog w 06 Gru 2008, 11:50:39
mielismy dzisiaj z mezem ten sam sen!!!!! Snilo mi sie ze to bedzie dziewczynka i jemu tez :) juz 17 go bede wiedziec kto mnie zamieszkuje:)
zobaczysz czy sny się sprawdzają ;) ;)

eva_luna

a mi sie dzis moja cesarka snila. wczoraj juz mialam takie konkretne przzepowiadacze ale niestety przeszly.

no i mam nadzieje, ze chociaz lekko przechyle szale na rzecz dziewczynek na strefie (we snie byl chlopiec :D) :)

abkasia

w marcu, kwietniu widze ze bedzie wysyp chlopaczkow, ale potem sie pewnie wyrowna i bedzie wysyp dziewuszek :) my w 30 tyg bedziemy robic usg i potwierdzac czy chlopaczek sie potwierdzi.., ostatnio mial scisniete nozki :)

siog

Cytat: abkasia w 06 Gru 2008, 11:56:58
siog a wolelibyscie chlopaczka czy dziewuszke?

ja jestem bardziej nastawiona na chlopaka.Maz chce coreczke:)

martullek

ja dopiero zauważyłam! aja gratulacje!!! :daisy:

dagi

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

aniak1211

nionczka

Cytat: vobi w 06 Gru 2008, 10:02:54
nionczka, ale czop moze odejsc nawet ok. 2 tygodnie przed porodem! Nie wierze zebys snila o odchodzacych czopach  ;)

No nie wiem. Pamietam, ze zaraz po czopie maz mnie spytal jaka chce kawe. I powiedzialam, zeby mi dodal troche kokosowej, ktora przywiozlam z Dominikany. I potem zaczelam sie zastanawiac, ze nie pilam jednak tej kokosowej kawy. Spytalam go czemu w koncu mi jej nie zrobil skoro pytal i odpowiedzial, ze w tym tygodniu ANI RAZU nie pilismy razem kawy i ze ani mi kawy nie robil ani tym bardziej nie pytal jaka chce. Dlatego zaczelam sie zastanawiac zy to wszystko mi sie nie przysnilo. Czasem tak mam, ze po porannym siku wracam do lozka i mam tak realne sny, ze potem miesza mi sie to z rzeczywistoscia :-) Wiec moze... Kto wie...

nionczka

Ciekawe jak Aja w koncu nazwie synka bo chyba nie byli do konca zdecydowani, prawda?

aja

czy któraś z Was ma leżaczek np. taki http://www.e-graco.pl/product_info.php?cPath=167&products_id=901
podobno fajna rzecz i przydatna

o rany po 15.....  :crazy:  tydzień temu o tej porze byłam jeszcze w traumie poporodowej  ;) i jeszcze mnie ciary przechodzną na myśl o porodzie (tzn.o ostatnich minutach)