O wszystkim i o ...! tzw. śmietnik ciążowy

Zaczęty przez aja, 27 Maj 2008, 09:43:30

eva_luna

dla mnie rajstopy to to samo co rajtuzy. a getry to rzeczywiscie takie bez stop, tylko z innego materialu..

brawurka

no dla mężczyzn kalesony jak najbardziej 8) kalesony to jednaz nazw któa jestdla mnie glupia :ag:

aja

qurcze zaczełam puchnąc - myślałam że mi to nie grozi! a ręce aż  od tego bolą...

nionczka

Aja, ja tez puchne. Zaczynam miec slady na kostkach od gumek od skarpetek.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

eva_luna

ja tez mam slady od skarpet no i wczesniej za luznej obraczki, w tej chwili nie jestem w stanie zdjac..... a najbardziej spuchlam na buzi ;) ale to spuchniecie to sie przytyciem nazywa....

nionczka

eva_luna moze zdejmij calkiem te obraczke zanim bedzie  za pozno???
Moja nadal luzna, nie rozumiem tego. A na twarzy tez mi sie wydaje, ze sie zaokraglilam.

eva_luna

nionczka, wlasnie na tak zwanego chama sciagnelam obraczke i pierscionek. zawiesze sobie na lancuszku, bo bez nich ani rusz.

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

eva_luna

Cytat: gioseppe w 04 Lis 2008, 16:22:07
ja mam rano oczka jak kret :)

a do tego sine podkowki :), ktore utrzymuja sie do tej pory i nawr make-up nie do konca pomaga...

aja

marax

dzsiaj kupilam bardzo ladny kombinezonik za cene ktora mnei rpzerazila 25 zl(chyba tyle chociaz moja mama sie kloci ze to bylo 40 ) w biedronce-w maire dobrze wykonany bardzo podobne kosztowaly w sklepie 130 zl

gioseppe

Cytat: aja w 06 Lis 2008, 07:23:22
zaczynnam się powoli pakować :)
i co, dreszcze sa? :)

Cytat: maraxela w 06 Lis 2008, 17:52:12
dzsiaj kupilam bardzo ladny kombinezonik za cene ktora mnei rpzerazila 25 zl(chyba tyle chociaz moja mama sie kloci ze to bylo 40 ) w biedronce-w maire dobrze wykonany bardzo podobne kosztowaly w sklepie 130 zl

ooo widze, ze i ty zaczynasz powolutku sie rozgladac za dzieciowymi rzeczami ;)
a jak tam sprawa wozkowa? bylas w sklepie?
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

dragonfly

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
a ja pierwszy zakup ebay'owy zaliczylam (sukienka, RL :) ), a teraz czekam czy wylicytowalam zielone spodnie dla mlodej :)

nionczka

Ja przedwczoraj dostalam paczke od mojej siostry z ubrankami, ktore kupila dla naszej dziewczynki. Jakie to wszystko piekne! Wykupila chyba wszystko co zostalo na wyprzedazach brukselskich :-) Niestety niektore rzeczy sa dosc duze (na wyprzedazach troche trzeba kupowac co jest) i beda jeszcze musialy poczekac troche w szafie.

eva_luna

wydaje mi sie, ze 25 :) ogladalam je rowniez.
jesli chodzi o biedronke, to nigdy tam nie wchodzilam bo wydawalo mi sie, ze wiekszego badziewia nie ma i nalezy trzymac sie od niej z daleka. Na naszym nowym osiedlu to jedyny wiekszy sklep i fakt, ze ze spozywki kupuje tylko warzywa i slodycze (znakomite :D), ale z takich pierdol mozna czesto cos fajnego dostac. oprocz tych kombinezonow byly tez bardzo ladne pajacyki z welurku.

Cytat: aja w 06 Lis 2008, 07:23:22
zaczynnam się powoli pakować :)

ja wprawdzie jeszcze nie spakowana ale zaczelam robic sterte do szpitala. pozostaje dokupic szlafrok i zapakowac to wszystko do torby...

dzis kupilismy pampersy i tak zrozumielismy, ze to naprawde juz lada moment....

marax

biedronka z tego co slyszalam bardzo czesto moze meic takie ceny gdyz wykupuje towar z upadajacych fabryk na zasadzie ze kupuja wszytko jak leci hurtem-ten kombinezon mnie wryl w podloge.Wogole poszlam kupic tam ser a wyszlam z kombinezonem i 3 bambusami za 2.49":) kombinezon calkie calkiem te welurowe ubranka juz mi sie tak nie podobaly jakies takie sztuczne

eva_luna

Cytat: maraxela w 07 Lis 2008, 09:34:20
biedronka z tego co slyszalam bardzo czesto moze meic takie ceny gdyz wykupuje towar z upadajacych fabryk na zasadzie ze kupuja wszytko jak leci hurtem-ten kombinezon mnie wryl w podloge.Wogole poszlam kupic tam ser a wyszlam z kombinezonem i 3 bambusami za 2.49":) kombinezon calkie calkiem te welurowe ubranka juz mi sie tak nie podobaly jakies takie sztuczne

no mi sie podobalo, ze takie dosc grube i na bodziaka w sam raz. Ja wczoraj poszlam do biedronki po pomidory a wyszlam z koszykami do pokoju Toski :) doszlam do wniosku, ze teraz bede wysylac tylko meza...

nionczka

A ja mysle, zeby kupic ten kombinezon: http://www.kiabi.es/bebe-nina/abrigos-cazadoras-monos/buzo-bordado-con-capucha/257/P173354#debut
ale przez te durne obwarowania nie moge kupic nic online i musze sie udac do sklepu.

aja

Cytat: gioseppe w 06 Lis 2008, 18:53:14
i co, dreszcze sa?
[/quote]
powoli zacznam się bać! z grubsza torba spakowana - do jutra mam tylko proszki (na skurcze) więc jak nie położe dupska to może być różnie -

a kombinezon bardzo fajny

eva_luna

Cytat: nionczka w 07 Lis 2008, 10:24:37
A ja mysle, zeby kupic ten kombinezon: http://www.kiabi.es/bebe-nina/abrigos-cazadoras-monos/buzo-bordado-con-capucha/257/P173354#debut
ale przez te durne obwarowania nie moge kupic nic online i musze sie udac do sklepu.

nionczka sliczny ten kombinezon. mi mamakupila kombinezon dosc podobny tylko chyba bardziej wlochaty, taki maly zajac. bardzo mnie rozczula i juz nie moge sie doczekac jak z zajaca buzia Toski bedzie wystawac :)

nionczka

Cytat: eva_luna w 07 Lis 2008, 10:33:50

nionczka sliczny ten kombinezon. mi mamakupila kombinezon dosc podobny tylko chyba bardziej wlochaty, taki maly zajac. bardzo mnie rozczula i juz nie moge sie doczekac jak z zajaca buzia Toski bedzie wystawac :)

Chyba go kupie. Chcialam wlasnie cos taniego bo dlugo raczej on nam sluzyl nie bedzie. I tak wezme za duzy tylko jeszcze nie wiem jaki rozmiar. Juz widze jak rodze drugie dziecko na wiosne i wcale nie bede mogla go wykorzystac.

eva_luna

Cytat: nionczka w 07 Lis 2008, 10:36:34
Cytat: eva_luna w 07 Lis 2008, 10:33:50

Chyba go kupie. Chcialam wlasnie cos taniego bo dlugo raczej on nam sluzyl nie bedzie. I tak wezme za duzy tylko jeszcze nie wiem jaki rozmiar. Juz widze jak rodze drugie dziecko na wiosne i wcale nie bede mogla go wykorzystac.

ja mam juz kolejny kombinezon w szafie, nawet nie wiem ile wiekszy ale odziedziczony od siostry. Wiec na najblizsze sezony zimowe jestem przygotwana :)
A z drugim dzieckiem sprobuje sie wstrzelic podobnie jak z pierwszym bo to mi daje dobry uklad w pracy..

zuzia

nionczka
kup mi taki kombinezon! jest piękny!

nionczka

marax

macie jakis sprawdzonych sprzedawcow na allegro z rzeczamy dla dzieci-chce powolij kompletowac wszytko bo nie wiadomo ile jeszcze bede z moja szyjka "na chodzi" .A moze ktoras zna jakis dobry,tani wiekszy sklep/hurtownie z takimi rzeczami w okolicyach wroclawia ??