probna fryzura ocencie

Zaczęty przez marax, 21 Sie 2007, 18:26:04

marax

zwierzatko  padlam ze smiechu moj misiek jak rpzeczytal twoj kometarz to sie zwija ze smiechu

eva_luna

maraxela super!! elegancko, bez cudowania. dla mnie bomba

marax

o to zdjecie ci zwierzatko chodzilo?? nom sama sie nei poznalam jak mi fryzure wyczesali:)
http://picasaweb.google.pl/maraxela/Polmetek

zwierzatko_mojej_mamy

mowie Wam - jutro bedzie:

Fakt donosi:

"Niezidentyfikowana kobieta w fartuchu lekarskim wlamala sie do wojewodzkiej stacji krwiodawstwa,  wyszla wynoszac ok 20 litrow krwi w ukrytych pod fartuchem woderach, uprzednio uprowadzajac ambulans. Swiadkowie zeznaja, ze miala wyjatkowo misterna fryzure, a spod pachy powiewalo cos bialego, jakby firanka. Udala sie w blizej nieustalonym kierunku dosc szybko, biorac pod uwage ciezar woderow"
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

haha no to na ile wygladam na 16?? :mrgreen: hihihi zwierzatko zostalo mi jeszcze z 5 l podrzuce ci wykapiesz sie i zobaczysz smialo bedziemy mogly wbic od wrzesnia do gimnazjum podrywac gimbusow:)

riannka

dobre..... :)

maraxela, fryzurka bardzo ładna, naturalnie wygląda,
nic bym nie zmieniała

agad16

Bardzo ładna fryzurka. Nic nie zmieniaj :)

butterfly80

obejrzałam sobie teraz lepsze zdjęcia i muszę przyznać, że bardzo fajna fryz. Oby sie trzymała. Nie dodawaj za duzo - jak powiedziałas - 1 kwiatek w zupełności wystarczy.
Taka fryz. powinna być praktyczna- o ile sie nei rozleci?! (a ile wytrzymała?)
Fajny welon - nie przytłacza Cię, a wręcz dodaje lekkości.

marax

fryz byl robiony o 9 rano a zdjecia robilam przed chwila jest tak nalakierowana ze mysle ze jeszcze do jutra spokojnie wystarczy a co do welonu to welon slubny mojej mamy a moj bopiero sie szyje wiec bedzie inny

marax

ja bylam zdziwiona jak ta fryzjerka to zrobila ze mam tyle wlosow ja normalnie mam wlosy przed ramiona grubo przed

butterfly80

maraxela, ee, to długo! no, to spoko, wytrzyma, widocznie masz takie fajne włosy!
Pozazdrości Ci nie jedna dziewczyna...
Bardzo fajna fryzura. Myślalam, ze to zaraz po fryzjerze zdjecie było zrobione.

butterfly80

ale na kucyk są wystarczająco długie? czy jeszcze krótsze?

golinda

nie podoba mi się, nie wszystkim pasuje przedziałek całkiem na boku i pasmo zachodzące na czoło - tym bardziej jeśli to pasmo "faluje"
spróbowałabym czegoś innego

marax

pasmo nie faluje:) mi sie podoba i juz nie mam kasy na zmiane .moje wlosy dadza sie zwiazac w kucyk dlugosci 3 cm za gumka;)

golinda

no ale czy jedyna obowiązująca fryzura ślubna to pasmo zaczesane na bok?
kochana, tył jest super, ale przód naprawdę nie do tej buzi

marax

nie jedna juz mialam 2 gdzie uczesanie bylo kapletnie inne i nie bylo mi w tym dobrze a co proponujesz zorbisz z przodem ja zawsze sie czesze na bok bo inaczej mi twarz zaokragla

golinda

zaczesanie może być na bok, ale wypuściłabym proste i wygładzone pasma po obu stronach (asymetryczne)
mam nadzieję, że mniej więcej wiesz, co mam na myśli ;)

marax

ojojoj nie wiem o co chodzi :) gdzie je wypuscic

golinda

no to się wysłowiłam
widzę to, a nie potrafię opisać...a kiedyś się olimpiady z polskiego wygrywało ;)
masz ten przedziałek z boku, tak jak teraz
z każdej strony wypuszczasz po grubszym paśmie włosów - muszą być naciągnięte i wygładzone
jaśniej już nie umiem :)
ale może to jakaś nierealna wizja, spróbuj, kto wie? może coś ładnego z tego wyjdzie...

marax

chodzi ci zeby po bokach twarzy takie jakby straki wlosow zwisaly??

butterfly80

maraxela, a kiedy Wasz Wielki Dzień?
Może jestem igninorantka i nie zauwazyłam, kiedy ślub!?
golinda, a jak te wypuszczone pasma wszystko rozwalą? ja mniej-wiecej wiem, o co chodzi, to sie nawet jakoś fachowo nazywa - ale pamięc nie ta...nie wiem jak;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

29 wrzesnia ja za cholere nie wiem o co chodzi:)

salsa

maraxela, bardzo ładnie wyczesany koczek:)))

mam nadziej ze fryzjerka troszkę Ci podtapiruje przed czesaniem przód zebys nie miała ulizania:))

w ogole nie wiem czemu ale nie sadziłam ze Ty taka dziewczyneczka-wyobrażałam sobie Ciebie jako lekka heterę a tu proszę-aniołeczek jak sie patrzy:)))

na prawde pieknie :-P

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

szkoda ze ja tu juz moderatorem nie jestem hihihi za hetere to bys miala bana na wiecznosc buahahahah