makijaz próbny rilli nowe zdjęcia

Zaczęty przez rilla, 14 Maj 2008, 13:53:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

uff kamień z serca... jeszcze tylko fryzura, ale to w środę... maya polałam

mayagaramond

Cytat: rilla84 w 17 Maj 2008, 12:43:25
uff kamień z serca... jeszcze tylko fryzura, ale to w środę... maya polałam

dzieki, tez ci polewam.  :drunk: :drunk:

Chociaz ja to dzis nie bardzo moge pic, bo wczoraj uraczylam sie bacardi&cola  :D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rilla

ja po czwartku, wczoraj nawet nie spojrzałam na alkohol. Z imprezy zmyłam się po 22, a mój N szalał do 4 30...

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 fajowo - zadnych glupich rozow ;) - ja bym jednak za Twoim pomyslem poszla i dodala delikatnie w kacikach jak mowisz - teraz juz jest dobrze, a z kacikami podkreslonymi bedzie szal cial i uprzezy ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rilla

na koniec troszkę Pani dodała... ale na fotce mniej widać. Ja się tak super czuje i tak zostawiam. Gorzej z fryzurą... za chwikę będę szukała na necie

golinda

bardzo ładnie, ale ja bym w zewnętrznych kącikach dała jeszcze odrobinę ciemniejszego

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

mona_liza

rilla, super! bardzo pasuje ci ta kolorystyka... usta rewelacja - delikatne, ale urocze!

magdalinska

fajnie, fajnie!! tylko rzeczywiscie troszke ciemniejszego na same kaciki przydałoby sie. Usta swietne - naturalne - takie mi sie podobaja :)

Kasia

rilla teraz jest super  brawo brawo brawo brawo brawo

inspiracja

brawo  bardzo... baaardzo mi się podoba   :D

piękne masz oczęta  ;)

importerka2008

No i teraz jest ślicznie  brawo, a jak dodasz jeszcze odrobinę ciemnego cienia w zewnętrznych kącikach będzie fantastycznie  brawo brawo brawo. Masz piękne oczy. Hipnotyzują  :flowers: :flowers:

rilla

dzięki dziewczyny! będzie więcej tego cienia, na żywo bardziej go widać.. ale to Pani powiedziała, że mocniej zrobi na ślubnym....
a kolor podkładu jest ok?

importerka2008

Kolor podkładu jest bardzo dobry, nie zmieniaj.

rilla

jeszcze ide na solarium raz, lub dwa... ale Pani o to pytała, więc mam nadzieję, że będzie ok

dagi

rilla84 super, jest na prawdę pięknie  :flowers:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

ze_nitka

Cytat: rilla84 w 17 Maj 2008, 12:33:53
na prawdę, może tak być? może jeszcze dodać troszkę ciemniejszego w zewnętrznych kącikach? chociaż ja bym tak dzisiaj mogla iść.. no oprócz tego loczka za uchem:D
Rilla, super ten makijaż.

martullek

Rilla, ta wersja rzeczywiście najlepsza - bedziesz pięknie wyglądać :)

cumberland

rilla, bardzo fajnie! aż Ci poleję za szczęśliwy finał poszukiwań wizażystki !
prześlij mi proszę na PW namiary na nią, ja jestem jeszcze przed moim próbnym więc nigdy nic nie wiadomo ;)

magdarynka

rilla84 i tak jest miodzio  ;) Ciesze sie ze znalazlas dobra makijazystke.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosanka

rilla84 świetnie :) nareszcie masz super makijaż i wyglądasz jak pomalowana a nie przerysowana. Trzymam kciuki za fryzureę i będziesz piękna PM :D

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

gioseppe

Cytat: rilla84 w 17 Maj 2008, 12:33:53
na prawdę, może tak być? może jeszcze dodać troszkę ciemniejszego w zewnętrznych kącikach?
tak :) to dobry pomysl
bez tego IMHO makijaz wyglada za mdlo, przynajmniej na zdjeciach.
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

rilla

też tak myślę, ale świetnie się w nim czułam, dopeiro o 2 szłam spać i tryzmal się super. Myślę, że Pani widziała moje przerażenie w oczach i nie chciała przesadzić a w dniu ślubu troszkę podkręci ten makijaż:)