Tachogti juz ma Meza ;)

Zaczęty przez tachogti, 08 Maj 2008, 11:03:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

Cytat: tachogti w 15 Maj 2008, 12:36:16
rilla84 koniecznie daj znac, trzymam kciuki za ludzi majacych tam wesele zeby nie bylo az tak zle :)

dzieki za dobre slowa dziewczyny  :flowers:

oni rezerwowali jakis meisiąc temu " z potrzeby", bardoz ich lubię i nie chcę ich stresować, że moż enie wypalić... tka się ciesyzli, że fajna knajpkę w centrum znaleźli...

zresztą sama nie wiem jak będzie u nas:D

tachogti

No dobra, zdecydowalam sie na kwiatki: biale eustomy i frezje z zielonymi dodatkami.. Zobacze co mi powie jeszcze kwiaciarka.

Jutro ide na przymiarke, wiec prosze o trzymanie kciukow :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

dagi

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

rilla

tachogti j atrzymam mocno! moja suknia już wisi koło szafy.. ale dziwne uczucie:/

a ja tez mam eustomy:d

tachogti

rilla84 czemu dziwne?? Przeciez to juz juz Twoj slub  :) mam nadzieje ze dziwne zmieni sie w piekne wnet  :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

ja si.ę bardzo cieszę! szczególnei ż enie ma zgrzytów:) między mną a N. w ogóle, a tyle słyszałam o kłótniach przed ślubem:D e to takie nerwy:) a my spoko luzik... oby już być na swoim, mamy hehe mobilizację:D

tachogti

Cytat: rilla84 w 27 Maj 2008, 09:13:12
oby już być na swoim, mamy hehe mobilizację:D

oj my tez juz tylko o tym myslimy ;) ja mimo ze nerwus jestem jakas az za spokojna sie wydaje  ;)
Chociaz dzis stresowo bo sped rodzinny i "poznawanie rodzin" przed slubem brrr  :o

rilla

hehe my już dawno po tym... ja byłam spokoj na do wczoraj. Wczoraj coś we mnei pękło i już mam stresik spory... jeszcze troszkę nam brakuje:/

tachogti

Uf przezylam to przedstawienie... ;D koszmarnie bylo wszyscy "dowcipkowali" i sie przekrzykiwali w pomyslach jakby tu nas uszczesliwic...

Ale bylam na przymiarce :D i sukienka mnie zachwyca!!!
Jak krawcowa podesle mi zdjecia to wrzuce :)

rilla84 kup sobie meliske :) super jest taka z vitaxu z gruszka, moze troszke pomoze na stresa :D

mam fote z komorki,
Nic na niej nie widac...
Lewy rekawek juz zrobiony, dekolt bedzie podkrojony bedzie, widoczna jest spodnia, jedwabna warstwa sukni (i moje czarne majtki :P) pospinana szpilkami do dopasowania...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

annka-cygannka

tachogti zapowiada sie ślicznie :) Bardzo lubię takie sukienki. Większy dekolt koniecznie. Fajnie wyglądałaby ta sukienka, gdyby miała takie odcięcie pod biustem- jakaś wstążka, albo delikatna ozdoba. Nie wiem, jakiej długości masz włosy, ale pasują mi tu rozpuszczone, lekko podpięte. Coś mi się wydaje,ze mamy podobne  ślubne gusta :)
i jeszcze bukiet dorzucę

wrobelek0403

popieram anke-cyganke - wiekszy dekolt, bardziej w trapez, albo nawet szpic :) i podkreślic biust  :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

tachogti, zazdroszczę uśmiechu na twarzy we własnej sukni. Na pewno wykończona będzie OK. Większy dekolt - koniecznie ;)

rilla

ale usmiechnięta tachogti:D dekolt większy jak mówią dziewcyzny:) nie odkrywający tylko wycięty i będzie super...

gdziezby

Ja bym dekolt zostawiła. Fajnie,  takie Księstwo Warszawskie trochę... no i ten uśmiech.
:-)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

tachogti

annka-cygannka dzieki za bukiet :)

Dziewczyny! Dzieki za dobre slowa! Dekolt bedze wiekszy bo sie az za bardzo ubrana czuje  ;) Ale nie taki po pas jak w niektorych pronovias   ;D Wstazka pod biustem bedzie a raczej srebrna tasiemka. Biust tez bedzie lepiej podkreslony jak krawcowa zaszewki wszyje :) Miala mi corka krawcowej zdjecia podeslac ale jak narazie jej sie nie udalo... Zobaczymy ciag dalszy 6 czerwca bo wtedy przedostatnia przymiarka  :) A smieje sie i ciesze bo mi sie baardzo ten "zarys" sukni podoba  jupi nie mam zdjecia jak ladnie z tylu trenik wyszedl!

tachogti

zuzia

ładnie, ale dla mnie jakoś tak... zimno. ale ja specjalistką nie jestem.

panikarola

nie widze za bardzo, ze ten podklad za ciemny. dziob ladny :D

czekamy chyba na gioseppe...
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

zuzia ale za zimno?? bo mnie w cieplych kolorach jest fatalnie generalnie i ta suknia srebrno biala...

panikarola dzieki za mile slowo, no i racja czekamy na gios i inne specjalistki  :flowers:

zuzia

tachogti,
moim zdaniem - trochę za zimno. nie twierdzę, że masz być w cieplych barwach wylącznie, ale troszkę bym ten make-up ocieplila.

tachogti

bede szla do kobity przed slubem mojej przyjaciolki tez na makijaz i w takim razie powiem jej zeby cos pokombinowala w ten desen :) zobaczymy jak to wyjdzie, bo ja juz dzis mialam wlasciwie cieply brzoskwiniowy roz na policzkach...

panikarola

gioseppe byla na chwile i sie zmyla, trzeba ja zlapac dzisiaj jak bedzie.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

wis

Co do bukietu to wkleję Ci, jak będę w domu - planuję podobny (aczkolwiek kolorystyka inna) i mam sporo fotek.

tachogti