Tachogti juz ma Meza ;)

Zaczęty przez tachogti, 08 Maj 2008, 11:03:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

poli

czytałam to wczoraj w nocy i zastanawiałam sie o jakie języki wam do cholery chodzi  :hammer: zdrówko :D

panikarola

ja rano przeczytalam i tez w pierwszej chwili nie wiedzialam, o czym mysmy gadaly lol

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

justynaaaa2

tachogti ja się w Twoim wątku do tej pory nie udzielałam, ale teraz się udzielę a co  ;)
Po pierwsze sukienka świetna i gratulacje za odwagę szycia od podstaw, bo ja po swoich przejściach studniówkowych już nigdy więcej nic nie uszyję, nie wiem co mnie wtedy podkusiło  :o
Po drugie welon 4 m. robi wrażenie już jak się o nim czyta, a co dopiero jak się w nim zaprezentujesz na żywo  :o
Po trzecie wszystkiego dobrego Ci życzę i udanej zabawy. Nie wiem jeszcze co to za uczucie widzieć na suwaczki 3 dni  :-\ ale domyślam się, że niecodzienne, więc trzymaj się dzielnie i załatwiaj te wszystkie sprawy, bo faktycznie trochę tego było  :)

tachogti

justynaaaa2 dziekiz a mile slowa :) teraz zaczelam sie martwic pogoda  ;) za 5 minut na suwaczku beda dwa dni ale powoli ten chaos zaczyna jakos osiadac... Chociaz dzis w tym zamotaniu pomylilam srode z czwartkiem i udalismy sie na lekcje tanca ktora jest jutro ;)

Chermelle ;) :flowers:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

inspiracja

no no, tachogti, jeszcze tylko 2 dni  jupi
jak sobie pomysle, ze tydzien temu byłam w tym samym punkcie, a teraz jest już po wszystkim, to jakos tak dziwnie....  :-[ no kurcze, te fajniste chwile zdecydowanie za szybko uciekają  :hammer:

poki co zyczę Ci, żebys była tak stoicko spokojna, jak ja  ;)
a pogoda to sie na zapas nie martw, napewno bedzie git :)

zosia2007

inspiracja a ty już wrzciłaś opis i fotki? bo nie wiem czy nie przeoczyłam :)

inspiracja

tachogti

inspiracja dzieki bo spokoj mi potrzebny szczegolnie ze wszyscy wokol szaleja strasznie! Polewam pod ten spokoj  :drunk:

A i mamy figurki na tort jak to mowia custom made  jupi

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

inspiracja

figurki bombowe  brawo
chciałam coś w tym stylu, no ale teściowa sama bez uzgodnienia z kimkolwiek wybrała taka pospolitą, zeby nie powiedziec kiczowata  >:D  jakos to przebolałam, bo nie chciałam robić jej przykrości- w końcu to tylko figurka  :)

tachogti, i jak tam nastroje?  Spokój jest? Odlewam relaksacyjnego browarka  :drunk:  :)

zosia2007

tachogti to już jutro ten twój ślub :) super zazdroszcze ci troche tych emocji :)  i juz teraz życzę aby wszystko się udało tak, jak to sobie wymarzyłaś. trzymam kciuki :)

tachogti

Dzieki dziewczyny :) napijcie sie ze mna piwka dla relaksu bo strasznie mnie nosi z kata w kat :) ale tez sie strasznie ciesze :D

panikarola

tahogti, to twoje zdrowko, kochana!!!

jak tam stan spraw??

a ten apel z tytulu o wlosy to jeszcze aktualny?

zosanka

tachogti powodzenia jutro! Mam nadzieje, ze sie wypogodzi, ale nawet jesli nie, to i tak bedzie pieknie! Udanej zabawy!

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

dagi

tachogti trzymam za Was jutro kciuki, nie wiem czy będę miała dostęp do komputera, więc już dziś życzę aby wszystko było takie jak sobie wymarzyliście i cieszcie się każdą chwilą :flowers:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

tachogti

panikarola z wlosami nie wiem dalej co bedzie, ale raczej pierwotna wersja odpadla calkowicie  :) jutro sie okaze..
Teraz wrocilismy ze strojenia sali i padam na twarz. Ide do wanny i potem moze mi sie uda prosto do lozka  :baby:
Pazury mam tez juz zrobione i spakowana jestem prawie calkiem :)
Dzieki trzymajcie kciuki Laseczki  :thx:

spragnienie

no pewnie, że trzymamy :)
będzie git pogoda i w ogóle  :flowers:

na dobry sen :drunk:

jo_miekka

mika

panikarola

inspiracja

tachogti

oj Kochane dziekuje :D dmuchajcie na te chmury zeby chcoiaz kawalek sloneczka sie pokazal ;) ide sobie herbatke strzelic :)