Tachogti juz ma Meza ;)

Zaczęty przez tachogti, 08 Maj 2008, 11:03:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

tachogti

a może dekoloryzacje zrobić? tylko absolutnie nie rób tego na własna rękę - idź do dobrego fryzjera  :)

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti no wiesz - ja nie chce do zlego namawiac, bo ze fryzjerka nie chce farbowac tak od razu swiadczy o tym, ze dba o Twoje wlosy - jednakze ja sama z moimi zwykle robie tak - ide do fryzjera/robie sama - kolor nie wychodzi czesto - wytrzymuje 2 dni wsciekla i ide do sklepu/fryzjera i robie nowy kolor ;D nie wypadly mi do tej pory wlosy a takich akcji mialam przynajmniej 20 :D a na pewno przed slubem to i 3 razy bym sie farbowala jakbym byla niezadowolona ;)

polecam baardzo casting creme gloss loreala bardzo piekny i delikatny kolor wychodzi - szczegolnie jesli chcesz tylko delikatnie zmienic odcien i nadac blasku, zeby tej kupy nie bylo :) - to jest koloryzacja bez zmoniaku - kolory maja piekne i delikatne - ja nim zrownalam kolor po przedluzeniu wlosow i bylam bardzo zadowolona - do tej pory nie zszedl, moze troszke mniej blyszczy ;) ale mam ochote rzucic farby i korzystac tylko z tego wynalazku.
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

zwierzatko fryzjerka dba owszem ale widzi moja rozpacz  ;) bedziemy probowac szamponem dzis wieczorem - zobaczymy  :) a jak nie to kupie ta farbe o ktorej mowisz  :flowers:

zosia ja sie boje ze po dekoloryzacji do reszty mi wszystkie wlosy wypadna  :o

Najlepszy i tak byl moj Tata, bo stwierdzil "Ale ja nie rozumiem o co ty dziecko placzesz, ja zadnej roznicy nie widze!"  ;D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

spragnienie

tagochi spoko- moj tato tez nie zauważył jak się kiedyś przefarbowalam z jasnego blondu na gorzką czekoladę (przypadkowo hahha)
:)

a Ty już za dużo nie eksperymentuj ;)

tachogti

spragnienie no wlansie sie boje eksperymentow zeby mi na koniec zielone nie wyszly  ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

spragnienie

Cytat: tachogti w 28 Cze 2008, 12:39:53
spragnienie no wlansie sie boje eksperymentow zeby mi na koniec zielone nie wyszly  ;)

jak Ani z Zielonego Wzgórza :D

tachogti

dokladnie ;D a poniewaz ja mam tendencje do roznych dziwnych przypadkow, jak rzeczona Ania, to sie podwojnie obawiam ;)

zwierzatko_mojej_mamy

tachogti ja nawet nie sadze, ze to farba, bo pisze, za jakas oraniczona liczbe myc sie trzyma ;) dlatego polecam ja zamiast tego szamponu, bo naprawde piekne kolory wychodza - nawet moja mama i jo_miekka sie zachwycaly ;)

dekoloryzacje moje wlosy tez juz przeszly :D jak zrobilam sobie oberzyne na blondzie, potem ciemny pigment zjechal i zostaly placki rozowego :D wtedy zdekoloryzowalam u fryzjerki - do jakiejs zoltej sraczki, to jak rejtan prawie rozdarlam koszule i zamiast padac w progu to sie rzucilam jej do gardla i od razu farbnela na normalny :D takze moje wlsoy przezyly juz sporo ;D nie wypadly ;)

www.annawilk.pl

zosia2007

no właśni mi o to chodziło, żeby nie nakladać farby samemu tylko u fryzjera zrobić dekolor. i pofarbować jakąś delikatna farbą (bez amoniaku) na odpowiedni kolor :)

tachogti

zwierzatko padam Ci do stop  :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :love: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: i wielbie :) to co co nie jest farba zrobilo mi dobrze we wlosy  brawo znow wygladam jak czlowiek  jupi uf uf teraz mam ladna czekolade na wloskach hura hura   lol

zwierzatko_mojej_mamy

juuhuu :D ciesze sie bardzo ;D piwko postresowe leje ;D  :drunk:

www.annawilk.pl

tachogti

tachogti

zwierzatko_mojej_mamy

nadaje sie na obraz pt "kobieta zaatakowana przez welon" :D

www.annawilk.pl

rilla

miałam okazję poznać mamę tachogti, bardzo sympatyczna pani:) pytała anwet jak robiłam swój welon:) mam nadzieję, że drobne rady się przydaly:d

tachogti

PW przeczytane i odpisane :)

rilla rady sie przydaly  :) a moj biedny Tata nie moze przez welony palic w domu bo w pokoju jedynym w ktorym mu bylo wolno teraz wisza welony i nie chcemy zeby nasiaknely papierochami  :D

tachogti

zosia2007

panikarola

super winietki, tachogti!!!!

jest stres? babcie z lotniska odebrane? lista rzeczy do zrobienia zamknieta?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

Dzis odebrana kuzynka, odebrana pokrowce na krzesla,autobus potwierdzony, lista gosci i sposob usadzenia zrobione. Jutro odbieramy babcie i przyszywamy wstazeczki do pokrowcow i ide ostatni raz do pracy.jeszcze trzeba potwierdzic samochod, odebrac i zawiez alkohole, kupic nagrody w konkursach dla gosci i cos na podziekowanie rodzicom, a potem juz oprocz pakowania same przyjemnosci: ostatnia lekcja tanca, pedicure, manicure, kosmetyczka itd.. Jejku jak to juz niedlugo ;D

To jeszcze dodam krzywe zdjecie kopert z podziekowaniem dla gosci:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

walczylam z drukarka 3 godziny ;) kurcze na zdjeciu wzorka prawie nie widac..

panikarola

pieknie tachogti!!! mi sie podoba!

no juz niedlugo bardzo, wrecz tuz, tuz! ciekawe, czy jezyki w suwaczku sie scisna ;)

tachogti

panikarola tez mnie te jezyki zastanawiaja  :D zdrowie jezykow - polewam  :drunk: :flowers:

panikarola

hi, hi, tachogti, racja - zdrowie jezykow!!! niech sie usciska i nie pokluja lol