Tachogti juz ma Meza ;)

Zaczęty przez tachogti, 08 Maj 2008, 11:03:09

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tachogti

oj jak sie ciesze ze Wam sie podoba :D oba welony juz tez prawie gotowe (tak, beda na koka ;)) a w butach tanczylam wczoraj na lekcji tanca i sobie swietnie poradzily!
Ponczochy mam, bielizne mam. W tym tyg zalatwie kwiaty i pierwsza spowiedz z dwoch :) no i czekam na moja wymarzona bizu :P
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

tachogti

rilla84 dziekuje  :flowers: :drunk:
Suwaczek peczi i czas tez...  ;) niedawno byl mieisac a teraz tylko 17 dni  :o
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

hehe pamietam swoje 17 dni do godziny zero... ale później naprawdę jest piękniej:)

wredotka

oj a moj suwaczek cos wolno sie rusza, ja tez chce 17 ;(

elizapj

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

poli

Cytat: wredotka w 18 Cze 2008, 16:48:26
oj a moj suwaczek cos wolno sie rusza, ja tez chce 17 ;(

dziś zostały równo 4 miesiące :D

mary

tachogti wszystkiego NAJ !  :flowers:

Nie mówcie nic o pędzących suwaczkach, bo to co widzę na moim wcale mi się nie podoba.

tachogti

Dzieki za zyczenia dziewczyny :D

A co do biegnacego czasu juz bym chciala zeby byl piaty lipca rano :)

jusia

tachogti Wszystkiego Najlepszego z okazji jubileuszu ;)  :urodziny: :flowers:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

tachogti

dagi

ja składałam życzenia wczoraj na plotach ale nie wiem czy tam zaglądasz, więc jeszcze raz wszystkiego najlepszego  :flowers: :flowers: :flowers:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

tachogti

dagi81 nie zagladam na ploty z braku czasu ;) wchodze tylko na planowanie ostatnio jak tylko wykroje chwilke :) dziekuej serdecznie za podwojne zyczonka  :flowers: :drunk: przytul

tachogti

Oj robi sie stresik nagle sie okazuje ze niby wszytskoz alatwione a tu trzeba drugie tyle.. Szczegolnie ze jeszcze wczoraj przyjaciolke za maz wydalam ;)
Ale ustawienie stolow zrobione :D Teraz caly czas z kalendarzem w reku biegam, zeby polaczyc to jakos wszytsko ze soba :)

rilla

tez tak miałam... ale wam fajnie, to taki piękny dzień:) mieszkam na Mikołowskiej i jak przejezdzam koło waszego kościoła to cieplo o was mysle:)

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

rilla84 oj jak milo  przytul teraz potrzebuje wsparcia duchowego zeby sie tym wszytskim nie stresowac...

panikarola karteczki na stol trzeba zrobic, do 60 pokrowcow na krzesla przyszyc po dwie gumki i jedna kokardke, a wczesniej je odebrac z bielska, zalatwic alkohol, kupic zlote koperty, isc do dwoch ksiezy, zamowic hotele, zalatwic transport po impreze, wyslac repertuar DJowi, nauczyc się w miare rowno tanczyc i wybrac piosenke, no i potem kosmetyczka, pazury, fryzjer, makijaz...a po drodze jeszze posprzatac dom po remoncie odebrac babcie z lotniska x2 w dwa rozne dni, przetransportowac sypialnie ktora dostalismy z nagla, pomalowac kuchnie, lazienke i polakierowac blat lazienkowy ( to Olo), posprzatc mieszkanie babci (to ja), chodzic na lekcje tanca i pracowac :P ( to najmniej wazne) no i Olo ma obrone mgr trzy dni po slubie wiec on jeszcze pisze i sie uczy na to wszystko ;) uf uf

Kasia

tachogti o kurdę  :o :o :o :o :o :o :o :o :o

masz piwko  :drunk: na rozpęd :)

panikarola

what

o mamma

tachogt, polewam ci piwa, z\ebys pryetryzmala!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

Chermelle

zosia2007

tachogti

Mama mi wybrala kolor farby do wlosowtwierdzac ze trzeba mnie "ozywic" i z moich naturalnie fajnych ciemnych wlosow wyszedl brazik z kolorze... kupy  :( najgorsze ze nie da sie z tym nic zrobic bo ta farba troche rozjasnila ten moj kolor i nie da sie jej "sciagnac" a fryzjerka krzyczy ze wczesniej niz za 2 tyg nowej farby mi nie nalozy za za tydzien slub  :'( zaraz mnie trafi poprostu  >:D i jeszcze mama sie obrazila ze placze i sie wsciekam  :(

Monika

tachogti to może do innej fryzjerki idź?? na pewno coś się da zrobić!! może nie mocna farba, ale jakoś "podrasować" kolor? przytul przytul przytul