Nasze wymarzone, wyczekane ciasne ale własne M :D

Zaczęty przez mika, 07 Maj 2008, 11:11:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fasolka1980

Mikulcu, gratulacje! Gdzie to jest? Białołęka?

mika

zwierzatko_mojej_mamy

mika9983 miala sie przypomniec o jasna kuchnie no i ? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

Zwierzak nie wchodziłam na chacie w net i nei przypomniałam, teraz nie da rady??

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

mika

oj to dziś chyba specjalnie wejde na strefe :D

jo_miekka

Mika miała to mieszkanie urządzone już w okresie płodowym chyba :)

mika

oj tam w płodowym lol ja poprostu uwielbiam sobie wszystko organizować

vobi

mika, gratulacje!  brawo  brawo  brawo  jupi  jupi  jupi
:drunk:

zwierzatko_mojej_mamy

mika9983 tak se przypomnialam - dowiedz sie jeszcze u developera kiedy macie termin wprowadzania poprawek do scianek dzialowych i elektryki - wez wczesniej plan wszystkiego co mozesz i przemyslcie sprawe ;) - patrzac na rzut to niewiele mozecie chciec poprzestawiac, ale nie zawadzi wiedziec ;D

www.annawilk.pl

mika

Zwierzak mamy plan z instalacjami, nawet byliśmy już w środku, zostawiamy tak jak jest, lepiej nic nie porozmieszczamy, zdjęcia i plan z wymiarami i instalacjiami wkleje w domu

magdalinska

mika - gratuluje!!! i zycze powodzenia w urzadzaniu, zeby nie bylo zadnych strzalów, wszystko tak jak sobie wymarzyliscie  :)  :drunk:

mika

Kasia

mika ja Ci powiem że w płyki warto inwestować bo bedziemy z nimi mieszkać przez kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt lat

IMO lepiej zaoszczedzić na rzeczach ruchomych a na trwałych/stałych kupować to co nam sie bardzo podoba :)

do 2009 spokojnie uciułasz na te śliczne płytki :)

kffiatek

OO Mika, gratulacje :)

Urządzałam się już prawie dwa lata temu, a szafki kuchenne te białe są identyczne jak u mnie w kuchni :) Do tego jest zmywalna farba kuchenna na ścianie w kolorze twojego awatarka ;) I sypialnię też chcemy zabudować tym białym kompletem z Ikei :) Bo znudziła nam się cała ciemnośliwkowa ściana i chcemy ją rozjaśnić :)  Powodzenia w urządzaniu :)

mika

heheh Kffiatek widzę że mamy baaardzo podobny gust jupi

kffiatek

No łazienki na pewno nie zrobiłabym niebieskiej ;) Jest zajebiście różowa  jupi

Chociaż te płytki z paradyża naprawde są piękne  :)

mika

ja też nie chce niebieiskiej, w tej z Paradyża w gre wchodzi ten coral, jest miodzio

riannka

fiuuu bardzo ładne ale cena nie ładna :(

ale mikuś skoro zaoszczędzisz na ich położeniu to ..... może warto się zastanowić?

mika

tu się nie ma co zastanawiać tylko polować na promocje albo na jakiś cudny zestaw tych płytek z drugiego gatunku :D

foszek

Cytat: mika9983 w 08 Maj 2008, 08:20:21
Foszek co z tego że ja mam dużo pomysłów jak i tak wszystkich ich się nie da zrealizować bo przestrzeni za mało, a ponadto to się jeszcze może milion razy zmienić  :hammer:
Trzeba widzeic mine moje tesciowej, jak sie pyta: a co bedzie zaslonki czy rolety? A na jaki kolor, a w jakim stylu? A co Ci sie podoba? A ja nie mam zielonego pojecia. Nie umiem jej odpowiedziec na najprostsze pytanie.

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mika

Cytat: jusia79 w 08 Maj 2008, 12:36:17
mika piękne te płytki, piękne....

no jeszcze mi tak pokadźcie to na pewno się zdecyduje jupi  :drunk:

kffiatek

Ja dosyc długo czekałam na mieszkanie i miałam czas żeby się zastanowić co chciałabym tam wsadzić :) Ale koncepcje zmianiały mi się tysiąc razy, łazienka po przemyśleniu z 15 projektów w końcu mi sie przyśniła i juz wiedziałam :) Na pewno pomogły mi tony magazanów mieszkaniowych przeglądane bez przerwy :)

Niestety z braku kasy niektóre rzeczy wciąż są nie ruszone a inne nie do końca takie jak chciałam... Ale trzeba się dostosowac do rzeczywistości ;)