Nadeszła wiekopomna chwila - SPOWIEDŹ przedslubna

Zaczęty przez mary, 06 Maj 2008, 18:23:40

mayagaramond

Cytat: Kasia w 14 Maj 2008, 13:14:29
czytając wypowiedzi dziewczyn, które uważaja NPR jest jedyna słuszną metodą odnosze wrażenie że to TYLKO na kobiecie ciąży obowiązek reglamentowania seksu, dbania o niepoczecie , dbanie o dobre samopoczucie męża.

a mąż to tylko od dup....nia jest

Wlasnie. Cos w ten desen napisalam pare stron wczesniej. 

By my nie pracujemy, tylko w domu w pelnej gotowosci i kompleciku od Beate Uhse biegamy ;D

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

natka

Kasia tez mam takie wrazenie, tym bardziej jak slysze relacje z nauk czy rekolekcji stanowych..mamy byc zawsze piekne, usmiechniete i usulzne ...szkoda gadac

zuzia

Cytat: goga w 14 Maj 2008, 12:10:57
no a na wychowaniu preferują NPR a na biologii słyszą o wszystkich - potem mogą wybrać zgodnie z własnym sumieniem - bez narzucania

i tak powinno być. Jak ich będziecie indoktrynować NPR-em (że to niby jedyna słuszna droga) to więcej dzieci będą miało dzieci :(

mika

Cytat: mayagaramond w 14 Maj 2008, 13:20:18
czytając wypowiedzi dziewczyn, które uważaja NPR jest jedyna słuszną metodą odnosze wrażenie że to TYLKO na kobiecie ciąży obowiązek reglamentowania seksu, dbania o niepoczecie , dbanie o dobre samopoczucie męża.

Wlasnie. Cos w ten desen napisalam pare stron wczesniej. 

By my nie pracujemy, tylko w domu w pelnej gotowosci i kompleciku od Beate Uhse biegamy ;D

ja mam dla siebie skórzany strój kobiety kota a dla męża strój batmana a Ty Maya pewnie się za Jamesa Bonda przebierasz lol

Angie

golinda

no my z Maraxelą już od dawna mamy stroje supermanów (z Mikołajek ;) )

zuzia

Cytat: mayagaramond w 14 Maj 2008, 12:04:13
Cytat: goga w 14 Maj 2008, 11:52:34
a jak mam z nimi rozmawiać skoro na wych. do życia w rodzinie pani głosi im jedyną i słuszną teorię że tylko NPR jest cacy a reszta to be i grzech??????????????????????????????

to jest dla mnie nie do pomyslenia, szkola ma byc instytucja niezalezna, a prowadzenie zajec w ten sposob to indoktrynacja. Czy tak jest w wiekszosc szkol, ze wychowanie do zycia w rodz. prowadza osoby z takimi pogladami? Niech sie przeniosa na prelekcje gdzie indziej.

w Polsce? gdzie 99% prowadzących przygotowanie do życia w rodzinie to katecheci? (piszę 99% bo u mnie w szkole te zajęcia prowadził nie katecheta i były super).

mika

Cytat: magdalinska w 14 Maj 2008, 13:20:16
Cytat: mika9983 w 14 Maj 2008, 13:17:06
Cytat: golinda w 14 Maj 2008, 13:12:26
Mika,

buahahahahahahahha! To wtedy wróci do nas ten łajdak, bo już będziemy mogły mu dać lol

wtedy to już nie będziemy chciały, bo będziemy miały torciki od Jo, nie dość że penisy to jeszcze słodkie lol

lol  lol  lol  ale wezmiemy jeszcze cos do picia :P

koniecznie byle nie z kofeiną bo ten nadmiar temperamentu zmieszany z kofeiną może nam zaszkodzić lol

zuzia

Cytat: golinda w 14 Maj 2008, 12:57:47
1. jeśli chodzi o Twojego N., to współczuję, jeśli zna takich mężczyzn. gdyby mnie facet zostawił, bo nie mogę mu d..y dać, to poszłabym na kolanach do Częstochowy w podzięce za uwolnienie mnie od takiego prostaka

ja też!!!!!

panikarola

Kasia, ale niech uwazaja - to bardzo dobrze, ze maja taka metode, ktora im odpowiada. nawet niech uwazaja, ze jak nie stosujesz NPR tylko cos innego to nie jestes dobra katoliczka i slysznie zbierasz baty w konfesjonale (no przeciez ze slusznie, skoro taka jest nauka kosciola, a ktos nie stosuje NPR tylko np. tabsy).

tylko niech nie dorabiaja blednego uzasadnienia do tego, jeli ktos uzywa innych srodkow (przypadki chorob wylaczone) albo nawet nie uzywa innych, ale nie podoba mu sie uzasadnienie do tego niestosowania innych i o tym rozmawia.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

magdalinska

natka - zapraszamy, wpisowe - tort + flaszka :P

golinda

Cytat: natka_26 w 14 Maj 2008, 13:25:21
o rany :D ale pielgrzymke szykujecie :) Ide z wami :D

nie wiem, czy jo da radę upiec tyle penisów lol

zuzia

kasia,
niestety w tym kraju takie są poglądy.
Chore poglądy moim zdaniem.

popatrzcie nawet na kwestię partnerów seksualnych:
kobieta, która  miała ich wielu to dziwka (tak jest postrzegana przez otoczenie)
a facet? - to ogier, który ma powodzenie.
Powtarzam - to jest chore!!!

mayagaramond

Cytat: Angelos w 14 Maj 2008, 13:23:27
Maya męża za brada pitta przebiera   jupi

widze, ze juz wszystko wiecie lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

natka

mayagaramond ale jak ty to robisz :) w koncu Brad nie ma takich dlugich wlosow :)

panikarola

Cytat: natka_26 w 14 Maj 2008, 13:29:32
mayagaramond ale jak ty to robisz :) w koncu Brad nie ma takich dlugich wlosow :)

ale kiedys mial!!! a ona ma bujna wyobraznie....
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

golinda

Cytat: zuzia w 14 Maj 2008, 13:27:53

kobieta, która  miała ich wielu to dziwka (tak jest postrzegana przez otoczenie)

o matko! ale ze mnie szmata! lol

jo_miekka

Co do tortów: dam radę, uwierzcie we mnie :)

mayagaramond

Cytat: zuzia w 14 Maj 2008, 13:27:53

a facet? - to ogier, który ma powodzenie.
Powtarzam - to jest chore!!!

Ale tak jest chyba wszedzie.

Pamietam jak znajomy brazylijczyk kiedys powiedzial: "Angielki sa takie latwe" Odparowalam "Ty chyba tez trudny nie jestes skoro to wiesz"

magdarynka

Ja tam pielgrzymke mam w nosie ale na tego torta Jo to bym sie zalapala  lol
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

Jo my w  Ciebie wierzymy, ja chce torta karmelowego !!!

zwierzatko_mojej_mamy

HALO HALO - ja tylko chcialam dla porzadku zauwazyc - ze spirale, tabsy, gumki i takie inne sa w tym watku potepione - poniewaz, jest on o spowiedzi przedslubnej

i dlatego mamy tutaj ocenienia i rozliczanie!!!! 
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: mika9983 w 14 Maj 2008, 13:39:16
Jo my w  Ciebie wierzymy, ja chce torta karmelowego !!!

ja też, ja też!