Pytanie koszulowe str.11

Zaczęty przez konwalia, 03 Maj 2008, 09:22:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Majeczka

konwalia badz dzielna, az mnie cairki przechodza jak sobie pomysle co bedzie za dwa tyg. :( wtedy i my ruszamy na sklepy. powodzenia
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zegarynka

cześć dziewyszki , a ja myśle że szczupły też ma szanse dobrze wygladać, niestety wybrane gajerki wogóle mi sie nie podobają , brak im właśnie szyku , jak ktoś powiedziła.Tak samo jak panna młoda odróżnia się od reszty kobiet, tak samo pann młody musi być zaakcentowany w ten dzień , by byo wiadomo ,ze to on nim jest.A wybrane gajerki są poprostu takie codzienne , no ale chyba ze tak lubicie :)

a to kilka z mojej kolekcji :)

pierwszy wklejam jako ciekawostkę , ale szczególnie widzi mi się ten środkowy dla szczupłego meżczyzny oraz ostatni jeżeli ma być tak troszke luźniej ,ogólnie polecam Wilvorst, świetnie odszytem mają gajery.

mayagaramond

Bede powtarzac do znudzenia, jesli facet jest na prawde szczuply, to w garniturze z normalnej rozmiarowki nie bedzie dobrze wygladal, bo te garnitury szyte sa na zupelnie inne obwody.

Poza tym garnitur i tak (prawie) zawsze trzeba dopasowac.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdarynka

mayagaramond swieta racja, my jak kupowalismy to mierzylismy i proste, i taliowane. W taliowanych szczupla sylwetka wyglada o niebo lepiej, garniak ladniej sie uklada.

konwalia

Vilvorsta w Poznaniu niet.
Boss i inne podobne marki tylko w "standardach"  typu 50  >:(

Czarne od początku odrzuciliśmy, bo mój chłop wygląda w nich jak do komunii.
Poczekamy jeszcze, jak nie to szycie na miarę ma np vistula, tylko cena 2500-5500 w zależności od wybranego materiału. Na pewno te ładne, to już ta górna półka.

W sumie, to N. nie jest bardzo szczupły, on jest chudy, tyle tylko że ma wąskie ramiona i 82cm w pasie.

Żadna nie wie nic o zegnie?

konwalia

A ten granatowy to właśnie wg Pań z vustuli model taliowany.

zwierzatko_mojej_mamy

konwalia zobaczcie jeszcze :

Digel
Poznań ul. Półwiejska 32, 61-888

znalazlam na sieci, ze jest - moj chlop najlepiej w tym wygladal po zmierzeniu wszystkiego i tam zakupil - linia "ceremony" - czyli taki bardziej blyszczacy i z fajowymi sexi guzikami 1299 ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

mayagaramond

Zegne znam. To chyba najwiekszy producent garniturow itp. na swiecie. Sa swietnej jakosci, ale nietanie. W necie podaja cene ok. 1200€...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

konwalia

O ja cie .......cena niezła.
Ostatecznie przejdziemy się tam na rekonesans.
Nie rozumiem, dlaczego w takim dużym Poznaniu jest taki problem?!

Maya jesteś nieoceniona jeśli chodzi o światowe marki :) Masz za to piwko :D

mayagaramond

Cytat: konwalia w 08 Maj 2008, 10:58:46
Maya jesteś nieoceniona jeśli chodzi o światowe marki :) Masz za to piwko :D

hihi, kupuje Elle, grzebie w necie to sie naogladam.

Aha - zwroc uwage na jakosc materialu, nie wiem czy tak jest przy wszystkich markach, ale w hugo sa 60, 80, 100 i 120 (chyba 120), im wyzej tym lepiej.

konwalia

Jak oglądalismy w vistuli i pierre to były oznaczenia wełna 120S.
ZZaraz poszukam i wkleję upatrzone jeszcze do przymiarki gangi.

konwalia

konwalia

A taki zegny znalazłam na allegro

konwalia

Co myslicie? Super cena i możliwy jest zwrot.

konwalia

konwalia

konwalia

maya pisała że cena detaliczna to rzedu 1200euro. to jest stara kolekcja, ale jest raczej dość dopasowany.
Mierzę starą marynarkę i powinno być ok, jest ciut dłuższa.

mika

mayagaramond

konwalia

46.
Kupiłam, mogę najwyżej oddać. Jutro jak przyjdzie, wstawię fotki.

adrianna79

Cytat: konwalia w 08 Maj 2008, 11:18:27
A taki zegny znalazłam na allegro

wedlug mnie ten garnitur wogole nie nadaje sie na slub.. fakt jest pieknie skrojony...  jest jakos tako malo formalny... moj ma podobny do biura.

moj maz jest bardzo szczuply ale i dobrze zbudowany... my w czasie poszukiwac kierowalismy sie dlugoscia marynarki. pozniej byly zrobione dopasowanie dlugosci rekawow i nogawek.

panikarola

zrob zdjecia, jak juz przyjdzie. tak to sie fajny wydaje, ale na zdjeciu to nisetety nei to samo co na zywo. a szkoda.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

adrianna79

jak jestesmy w polsce to mlody kupuje swoje garnitury w sunset wiec te firme bardzo polecam.