JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

sweedee

dragonfly najlepsze, że... nie czytałam tego opisu przed zakupem, dopiero jak przyjechał ten stanik, mea culpa, bo ten "brylancik" nie brzmi dla mnie zachęcająco  :bad:

wróbel, no, masz rację - zobaczymy, jak z kasą  :zly:

p.s. laski, tak zastanawiałam się, jak Wy zamawiacie, potem odsyłacie te staniki, często niejednokrotnie, to kupa kasy idzie w błoto przecież (chodzi o koszty przesyłek)!
Ja pierwszy raz zamówiłam i już 23 zeta poszło się walić  :zly:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

Kasia

Cytat: sweedee w 06 Maj 2009, 21:25:44
dragonfly najlepsze, że... nie czytałam tego opisu przed zakupem, dopiero jak przyjechał ten stanik, mea culpa, bo ten "brylancik" nie brzmi dla mnie zachęcająco  :bad:

wróbel, no, masz rację - zobaczymy, jak z kasą  :zly:

p.s. laski, tak zastanawiałam się, jak Wy zamawiacie, potem odsyłacie te staniki, często niejednokrotnie, to kupa kasy idzie w błoto przecież (chodzi i koszty przesyłek)!
Ja pierwszy raz zamówiłam i już 23 zeta poszło się walić  :zly:

mi raz oddali całą kasę z przesyłką - w szoku byłam !!!

także tylko za odesłanie zapłaciłam ja

konwalia

ale czasem nie ma wyboru, w pozku sklep z dobrą rozmiarówką ma niecałe pół roku, nie liczę avocado

zuzia

sweedee
ja często idę poprzymierzać do stacjonarnego i później w necie zamawiam.
a czasami płaci się i za przesyłkę i zwrot...

wrobelek0403

sweedee no ja ze trzy razy zamawiałam i za kazdym razem zwracałam  :zly: za przesyłke płaciłam 12, za zwrot 5 (list polecony).

i jednak wole stacjonarny - konwalia, sklep ma pół roku, a ja juz 4 staniki u nich kupiłam, (w tym jeden dla siostry) i zaciagnełam kolezanke  :mocking: :mocking:

ale mam juz jeden wybrany fason i poszukam teraz w necie taniej :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

dzis nawróciłam 3 laski
a co cycków nawyciągałam
laksi padły jak jednej pokazałam jej buły pod pachami nad cycem i pod
next week jade z nimi do intimo ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

aja

gdzie w wawie jest ten sklep/ z tą słynną Panią? chodzi mi o ten ... podawałyście ale nie mam czasu szukac po stronach na Targówku czy tarchominie ?????? nie wiem sama żerań ????

justynaaaa2

aja jeden masz na Tarchominie o tu: http://www.ladysplace.pl/
a drugi na żoliborzu http://www.peachfield.pl/ i to tutaj jest pani marysia, ale nie ma pewności, że będzie akurat jak ty przyjedziesz ;)

Kasia

Cytat: aja w 08 Maj 2009, 09:55:10
gdzie w wawie jest ten sklep/ z tą słynną Panią? chodzi mi o ten ... podawałyście ale nie mam czasu szukac po stronach na Targówku czy tarchominie ?????? nie wiem sama żerań ????

a tobie chodzi o tą słyną dość opryskliwą gorseciarkę?

to ona gdzies na Grochowskiej urzedowała, pewnie gazetowe wiedźmy (zuzia, mika) beda wiedziały o kogo chodzi i gdzie ten sklep

aja

Cytat: justynaaaa2 w 08 Maj 2009, 10:34:50
a drugi na żoliborzu http://www.peachfield.pl/ i to tutaj jest pani marysia, ale nie ma pewności, że będzie akurat jak ty przyjedziesz ;)
dzięki dziewczyny - chyba dokładnie o to mi chodziło!

Anupka

A ja tylko chciałam powiedzieć, że chciałam popełnić zbrodnię kupienia cyckonosza w starej numeracji. Ale nie mogłam, no nijak mi nie pasowały! Jak ja mogłam tak całe życie chodzić???
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

konwalia

Cytat: Kasia w 08 Maj 2009, 10:39:52

a tobie chodzi o tą słyną dość opryskliwą gorseciarkę?

to ona gdzies na Grochowskiej urzedowała, pewnie gazetowe wiedźmy (zuzia, mika) beda wiedziały o kogo chodzi i gdzie ten sklep
słynna pani HAnia, ale gdzie ma sklep nigdy się nie interesowałam, bo ja z poznania

callja

Zupełnym przypadkiem wiem, że p. Hania ma teraz ponoć swój sklepik na Smolnej - zwie się po prostu "U Hani".

A ja wciąż nie moge się doczekac na dostawę 65-tek w outlecie Samancty (Factory) :zly: Miski w 65C zaczynają być za płytkie, ale na obwodzie wciąż się zapinam się na najluźniejsze haftki i chwilami ledwo oddycham ;) ale do 70-tek nie wrócę, nie ma bata !!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

konwalia

callja ja obiecuję, że dziś wyślę

golinda

jeśli 70C jest na mnie maławy, tzn. miski (nie mówię o obecnym stanie, tylko w ogóle ;) ), to powinnam mieć 65DD, czy E?
60 nie wchodzi w grę, chciałabym móc oddychać ;)

konwalia

65E radzę, bo jak wygarniesz, to już wiesz, zreszta nawet niewielki luz pewni się wypełni niedługo :)

callja

Cytat: konwalia w 09 Maj 2009, 08:35:40
callja ja obiecuję, że dziś wyślę

Nie ma sprawy, poczekam ile trzeba :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

magdalinska

a ja wczoraj odwiedziłam intimo, masakra tam sie dziala...... cały sklep ludzi, czarno, kazdy sie popycha, ciasno, dodatkowo jaka grupka dziewczyn/babek opanowała sklep, wymierzyly chyba wszystkie biustonosze jakie były, do przymierzalni czekałam ponad godzine..... ale.....

widziałam GIOS!!! :D ale to chudzina, pieknie wyglada  :thumbup:

no i kupiłam 2szt, Masquerade Luna plunge i Panache Confetti. Okazało sie ze Retro plunge nie dla mnie, chociaz bardzo mi sie podoba, upatrzyłam sobie tez taka biała freye, ale nie pamietam modelu ;) bede szukac na necie

mobka

Ech, a moje staniki wyslane 13.04 z brastop do dzis nie dotarly  :crying:

Wrobelek a ten comexim, o ten http://www.comexim.pl/s.php?id=149#gn to jaka ma rozmiarowke? w miare standardowa? Bo nie wiem czy ewentualnie brac 60d czy e...

aja

wróciłam ale jestem rozczarowana! nie lada wyprawa bo z dzieckiem a w sklepie wszystko pobrzebierane i ogólnie mam ciężko z rozmiarem
no ale z dwoma biustonoszami wróciłam choć nie są idealnie dobrane ale wziełam bo nie mam w czym chodzić

konwalia

Cytat: aja w 11 Maj 2009, 15:51:11
wróciłam ale jestem rozczarowana! nie lada wyprawa bo z dzieckiem a w sklepie wszystko pobrzebierane i ogólnie mam ciężko z rozmiarem
no ale z dwoma biustonoszami wróciłam choć nie są idealnie dobrane ale wziełam bo nie mam w czym chodzić

kupuje się te dobrze dobrane, bo i tak z czasem... ale rozumiem ból braku dobrego stanika

aja

Cytat: konwalia w 11 Maj 2009, 16:46:47
kupuje się te dobrze dobrane, bo i tak z czasem... ale rozumiem ból braku dobrego stanika
wziełam jeden mniejszy bo mam nadzieję, że jeszcze spadnie mi biust troszkę :) więc tak na zaś ale teraz w domu jak zamierzyłam to widzę że jednak przesadziłam bo jak sie wyprostuję porządnie to buły się robią! 
już na szybko mierzyłam bo dzieciaczek mi się niecierpliwił! :(

konwalia

aja a może wymienisz, bo raczej lepiej luźniejszy, bo jak Ci biust migruje to tylko będzie większy

aja

Cytat: konwalia w 11 Maj 2009, 17:09:20
aja a może wymienisz, bo raczej lepiej luźniejszy, bo jak Ci biust migruje to tylko będzie większy
tak ten jeden to chyba wymienię ale mnie nie dołuj - większy to nie może być! ja mam 60 pod biustem a i tak nie mam w czym wybierać