JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

sonja

Cytat: salsa w 11 Mar 2009, 21:54:25
a moje to juz nie ;) ..... eh, nikt człowieka nie docenia :(

Twoje też głuptaku!! Eh... i znowu polewać muszę ;) tylko, że Szelma ma prawie identyczny rozmiar jak ja, a ja nigdy o swoim biuście nie myślałam, że jest średni  :hmm:

salsa

sonja aaa  :highfive:

no to za małe średnie i duze  biusty  :champaign: :champaign:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Jednym słowem - za wszystkie biusty!  :beer:

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

szelma

Ano piwko  :beer: A ja jeszcze się podzielę moją radością z zakupu Aragona na przecenie za 16 funtów - już się nie mogę doczekać, aż go przyślą!  :jupi:

gioseppe

Cytat: elvelve w 11 Mar 2009, 14:51:03
Kupiłam dziś piękniastą arabelle 65E, kupiłam bym więcej ale na te pare miesięcy mi się nie opłaca
Ale pani mi pokazała całkiem ładne karmiki (o ile karmin może być ładny)
a jaka to arabelka?:)
ja kupilam taki model http://www.intimo4you.com/_,k53/Biustonosz_Bella_EmilyB,t1148.html ale ecru
ten czarny mi sie marzyl ale do dupy lezy

Cytat: szelma w 11 Mar 2009, 22:25:32
Ano piwko  :beer: A ja jeszcze się podzielę moją radością z zakupu Aragona na przecenie za 16 funtów - już się nie mogę doczekać, aż go przyślą!  :jupi:
gdzie gdzie? :D
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

elve

gioseppe oglądałam go, całkiem ładny... wrócę w odpowiednim momencie po niegoa teraz kupiłam ten: http://www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Arabella_Oyster,t14.html

szelma

wrobelek0403

Cytat: szelma w 11 Mar 2009, 21:58:52
Jednym słowem - za wszystkie biusty!  :beer:

aaa, polewacie za biusty, to ja tez chce  :jejeje: :jejeje:  :beer: :beer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

gioseppe

Cytat: szelma w 11 Mar 2009, 22:47:25
http://curvylicious.co.uk - na zdjęciach jest niebieski, ale mają brązowego na stanie.
dzieki :)

Dodany tekst: 12 Mar 2009, 09:05:26

Cytat: elvelve w 11 Mar 2009, 22:42:25
gioseppe oglądałam go, całkiem ładny... wrócę w odpowiednim momencie po niegoa teraz kupiłam ten: http://www.intimo4you.com/_,k14/Biustonosz_Arabella_Oyster,t14.html
ladny :)
ja mam taki - w koncu bede mogla chodzic jak ludź :P

a drugi taki :D ten super lezy

abkasia

Cytat: sonja w 11 Mar 2009, 21:51:54
Abkasia, jak Cię lubię tak błagam odpuść sobie teksty typu "dojna krowa", bo nawet jeśli ktoś ma rozmiar 75J to tak mówić nie wolno :spank: :spank: :spank: :spank: :spank:

kotek.. ale ja wiem ze takie sa rozmiary miseczek.. ale czy ty widzialas te miski do stanikow do karmienia na zywo??  one sa naprawde ogromne..rozmiary pod biustem zaczynaja sie od 75( te do ktorych ja dotarlam) i miska np B jest w tych biustonoszach naprawde bardzo duza... ja nie moge znalezc zadnego biustonosza w zwyklych sklepach , bo rozamiary misek sa na mnie za duze o jakies 5 rozmiarow..
a zeby nie bylo biust mi bardzo sie w ciazy powiekszyl..
i nie porownujcie rozmiarow tych biustonoszy, ktore wy kupujecie z rozmiarem pod biustem 60, czy 65 i wtedy miska DD czy E jest jak najbardziej odpowiednia.. ale przy rozmiarze 75 pod biustem to E jest o wiele wieksze.. ;D

aa no i porownajcie prosze sobie miseczke np 70 B zwyklego biustonosza i biustonosza do karmienia o takim samaym rozmiarze, to bedziecie wiedzialy o co mi chodzi!!! te do karmienia sa poprostu o wiele wieksze przy takiej samej niby rozmiarowce

a za stwierdzenie o dojnej krowie przepraszam.. :D

Kasia

Abkaś racja  :beer: :beer: :beer:

te ciążowe rozmiary są jakies nienormalne

Ja spokojnie moge powiedzieć że rozmiar L w spodniach ciążowych to normalnie dla BIG kobiety (Happy Mum i Torello) i nie ma on nic wspólnego z L w normalnych ciuchach

Ja przy swojej ciążowej wadze ciężkiej dalej mieszcze tyłek w XS 
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
a normalnie XS nosiłam 25 kg temu ;) ;) ;)

inkageo

Oj, to ja w ciążę nie mam po co zachodzić w takim razie ;)
Imagine there is no hate

Kasia

Cytat: inkageo w 12 Mar 2009, 10:16:16

no ja się własnie zastanawiałam co noszą szczupłe dziewczyny w ciąży
bo rozmiaru mniejszego niż XS nie ma
no chyba że inne firmy mają bardziej rzeczywiste rozmiary

inka pogadaj z fasolką, bo ona też jest drobniutka :)

abkasia

Cytat: Kasia w 12 Mar 2009, 10:14:43
Abkaś racja  :beer: :beer: :beer:

te ciążowe rozmiary są jakies nienormalne

Ja spokojnie moge powiedzieć że rozmiar L w spodniach ciążowych to normalnie dla BIG kobiety (Happy Mum i Torello) i nie ma on nic wspólnego z L w normalnych ciuchach

Ja przy swojej ciążowej wadze ciężkiej dalej mieszcze tyłek w XS 
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
a normalnie XS nosiłam 25 kg temu ;) ;) ;)

Kasia!!!!! wlasnie o to mi chodzi!!! :beer: :beer: :beer:
a dojna kowka bede, wkoncu maly bedzie sie doil na moim cycu  :mocking: :mocking:

Dodany tekst: 12 Mar 2009, 10:21:14

Cytat: inkageo w 12 Mar 2009, 10:16:16
ale troche przytyjesz napewno, no i biust ci sie powiekszy... ;)

justynaaaa2

Cytat: szelma w 11 Mar 2009, 22:25:32
szelma mam ten stanik, ale turkusowy, piękny jest :)
niestety cena nie była aż tak atrakcyjna jak ta twoja  :zly:

a tak w temacie powiem wam, że mnie wczoraj koleżanka "uświadomiła" ;) akurat zeszło coś na tematy biustu i staników i ja mówię, że najczęściej noszę 65E a ona zrobiła taaaakie oczy i mówi:
"Eeee?????niemożliwe żebyś miała E, bo ty masz mniej więcej taki biust jak ja, a ja noszę 75B"  :rotfl:
nie pomogły tłumaczenia, ani moje ani drugiej koleżanki, która o dziwo okazała się uświadomiona stanikowo ;)

elve

moja przyaciółka nosi 75C i też nie chciała wierzyć, że mam 65E....

szelma

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2009, 11:53:35
szelma mam ten stanik, ale turkusowy, piękny jest :)
niestety cena nie była aż tak atrakcyjna jak ta twoja  :zly:

a tak w temacie powiem wam, że mnie wczoraj koleżanka "uświadomiła" ;) akurat zeszło coś na tematy biustu i staników i ja mówię, że najczęściej noszę 65E a ona zrobiła taaaakie oczy i mówi:
"Eeee?????niemożliwe żebyś miała E, bo ty masz mniej więcej taki biust jak ja, a ja noszę 75B"  :rotfl:
nie pomogły tłumaczenia, ani moje ani drugiej koleżanki, która o dziwo okazała się uświadomiona stanikowo ;)

Wiem, że piękny - kocham wszystkie Maskaradki bezgranicznie :D.

A co do koleżanki to jeśli ona jest prawdziwe, uświadomione 75B, to fajnie musi mieć - taaaaaaaaaaki wybór staników!

justynaaaa2

Cytat: szelma w 12 Mar 2009, 12:05:37

A co do koleżanki to jeśli ona jest prawdziwe, uświadomione 75B, to fajnie musi mieć - taaaaaaaaaaki wybór staników!
nie no co ty gdzie tam uświadomiona  ;) to takie 75B co powinno być na moje oko właśnie 65E albo i nawet 60 bo ma bardzo szczupłą i wąską górę ;)
ja też uwielbiam maskaradki, niestety miękkie staniki nie dla mnie (chodzę czasem, ale tylko po domu), już wolę lekko usztywnione a przynajmniej są w dobrym rozmiarze ;)

szelma

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2009, 12:45:42
nie no co ty gdzie tam uświadomiona  ;) to takie 75B co powinno być na moje oko właśnie 65E albo i nawet 60 bo ma bardzo szczupłą i wąską górę ;)
ja też uwielbiam maskaradki, niestety miękkie staniki nie dla mnie (chodzę czasem, ale tylko po domu), już wolę lekko usztywnione a przynajmniej są w dobrym rozmiarze ;)

A, no to ona takie uświadamianie wsteczne propaguje? ;) Brawa dla tej pani zatem ;).

Ja tam lubię i miękkie, i z grubszego czegoś - a Maskaradki zwykle grubsze właśnie są. Kocham je za wygląd - nie ma to jak Antośka albo dekolt w Polce  :thumbup:.

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2009, 12:45:42

no ja w ciąży nabyłam pierwsze miękkie staniki :)
zresztą biust mam taki że spokojnie mogę i bez stanika chodzić i wszystko wyglada jak należy lol lol lol

gioseppe

Cytat: Kasia w 12 Mar 2009, 10:19:29

no ja się własnie zastanawiałam co noszą szczupłe dziewczyny w ciąży
bo rozmiaru mniejszego niż XS nie ma
ja nosilam XS z 9fashion bo S bylo duze
a w tej branco sie wogole topilam

magdarynka

Chcialam niesmialo sie pochwalic ze dokonalam dzisiaj zakupu pierwszego stanika o obwodzie 70. To tak na pierwszy raz, za zachete  :blush:

aja

Inka a ta pani ze zdjęcia co link podałaś to była nawet ostatnio w ddtvn
a gdzie się kupuje te biustonosze w wawie - gdzie są te sklepy?

Kasia

Cytat: aja w 12 Mar 2009, 20:43:26
Inka a ta pani ze zdjęcia co link podałaś to była nawet ostatnio w ddtvn
a gdzie się kupuje te biustonosze w wawie - gdzie są te sklepy?

buduar w złotych tarasach
6 zmysł w fashion hause w Piasecznie (dobre cey bo to outlet)
i PeachField na Żoliborzu