JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

Kasia

Cytat: golinda w 02 Lut 2009, 10:59:58
ja przymierzałam w niedzielę Freyę - 65 ok, ciasny i można nosić, ale w 60 to bym się udusiła
no ale fakt - ładnie zbiera

no własnie te Freye to rózne są

ja kupiłam 60 i wogóle mnie nie cisnie
pewnie w 55 bym się wcisnęła

inkageo

Ja miałam Mitzy 60dd i była na mnie dobra, czyli w tej okolicy rozmiarowej to małomiseczkowiec, ale to nie znaczy, że przy większych literkach nadal tak jest.. No i ścisła raczej.
Imagine there is no hate

magdalinska

dzieki, polewam oczywiscie, chyba bede ryzykowac, najwyzej odesle albo sprzedam dalej
a jaki model plunge polecacie? czasami przydaloby sie jakis dekolt zalozyc, ale nie od 4mcy wiecznie w golfach ;)

szelma

Mój ulubiony plunge to Masquerade Polka. Absolutnie uwielbiam - dekolt robi niesamowity (przynajmniej w moim przypadku) i dobrze trzyma. Tylko trzeba uważać z nią, bo jest mało rozciągliwa. Mam też Freyę Retro, ale aż taka super to nie jest - na pewno nie w porównaniu z Polką. :)

salsa

Cytat: magdalinska w 01 Lut 2009, 19:17:27
pytanie do specjalistek :) co myslicie i wiecie o FREYA MADISON?
Babka na allegro twierdzi ze na moje wymiary (72/92) bedzie dobry rozmiar 65F.
Eleonor mam 65FF i jest ok, Arabellka 65FF byla za duza i w obwodzie i w miskach. A jaka jest Madison?
Jak znowu kupie cos zle to swierdze ze zakupy internetowe nie sa dla mnie i chyba dam sobie spokoj  :headbang:

aha, i jaki jest jeszcze FREYA Cassie i Mitzy - wiecie cos o nich? czy duzo czy malomiseczkowiec?

Aha, no i jeszcze jedno pytanie ;) na allegro sprzedaja staniki niby nowe, ale bez papierowych metek. Myslicie ze rzeczywiscie sa nowe? czy szlag wie skad one pochodza i czy sa naprawde sa nowe......

Eleonor jest nieco podobna do Arabelki - ma duze miski ale jest mniej rozciągliwa, choc i tak sporo
ja mam 60 DD Eleonor, gdzie standardowo inne modele  kupuje 60 E

Mitzi ma raczej mniejsze miski - mam ją w 30 D i o ile na początku nawet dawała radę, to kolejną kupię  sobie 30 DD albo nawet 28 F ale kupie sobie na pewno, bo to uroczy staniczek , chce go w wersji miętowej :)

Dodany tekst: 02 Lut 2009, 23:55:34

ja juz zpuełnie przeszłam na 60-tki, 65 musi byc naprawdę mocno ścisłe ,zebym chciała to nosic
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Salsa z Mitzi to możesz mieć problem.. To stanik sprzed kilku sezonów i nigdzie go nie ma.. Czy masz jakieś źródło? Bo ja też bym chciała ;)
Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: sputnik_sweetheart w 29 Sty 2009, 11:37:29
Cytat: salsa w 28 Sty 2009, 16:28:59
Inka, włąsnie dostałam ;) odpisuje :)
ha! :P

sputniku, a czego przy twoim profilu zniklo plotkara, sa pojawily sie te kapelutki????

zuzia

salsa

Cytat: inkageo w 03 Lut 2009, 09:46:37
Salsa z Mitzi to możesz mieć problem.. To stanik sprzed kilku sezonów i nigdzie go nie ma.. Czy masz jakieś źródło? Bo ja też bym chciała ;)

moja stara mitzi jest sprzed 3 lat , kupiona w Londynie na przecenie przez przyjaciółkę

obecnie wiekszosc staników kupuje przez Allegro i ciągle tam jakas mitzi sie pojawia. JA kupuje tylko z metkami ;)

golinda

a ja właśnie wyciągnęłam moją Freyę 60DD, brzydka jak noc, ale porządnie zbiera i nie ciśnie jak push up

salsa

golinda

salsa

zuzia

golinda
z tego co pamiętam to była to freya TIGERLILY tylko w starej wersji, już niedostępnej.

salsa

salsa

Cytat: Anupka w 11 Lut 2009, 16:47:41
o, salsa!
zalilam sie o stanikach dzisiaj, bo mi przyszly i wszystko ok, pod biustwem ciasno, cycki ladnie otoczone fiszbina, miski jak namioty ale mialyscie racje - to na mnie rozmiar.. tylko na gorze mogloby bardziej przylegac do ciala (odstaje minimalnie), z pod pach nic sie nie wylewa...

no tylko ten lacznik pomiedzy biustwem jest jakis taki wielki, ze mam wrazenie rozstawia mi cycki za bardzo po katach... tak ma byc?

na gorze zacznie przylegać jak Ci troche cyce po-migrują lol
jesli to jest niewielki luz to radze poczekać

jesli czujesz , ze masz za szerokie rozstawienie miedzy cyckami, to znaczy, ze powinnas szukac węższego w tym miejscu  modelu (juz kiedys MAya sie o to pytała , w wątku biustowym sa linki dla niej i modele przykładowe) warto tez zainteresować sie modelem plunge - czyli bez tego wyższego stanu - zbiera mocniej do rpzodu, robi rowek itp

wrobelek0403

własnie mi się przypomniało: fajne opisy staników, ich wlasciwosci i fasonow sa tutaj:

http://znam.to/Biustonosze?N=o,published+DESC:thumbup: :thumbup:

szczególnie polecam recenzje vesper_lynd ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

wrobelek0403  fajna stronka ;) dzieki ;) nie znałam jej  :beer: :beer: :beer:

magdalinska

a ja sie musze poskarzyc - kupiłam freye retro - za mała, kupiłam - masquarade polke - za mała, kupiłam jeszcze wonderbra (bo tani byl ;) ) - tez za mały....  ja nie umiem kupowac przez neta, daje sobie spokoj, kupie moze cos w kraku.
Tzn ta masquarada polka to chyba byłaby dobra, ale to chyba nie model dla mnie, niby jest ok, miseczke wypełnia, ale bułkuje (?) o ile dobrze rozumiem to slowo ;)
:headbang:  :headbang:  :headbang:

salsa

magdalinska

jak za mały był ten pierwszy to czemu nie kupiłas wiekszej miski? moze zle sie pomierzyłaś????????????
poza tym jesli sie nie wstydzisz , to zakładaj ten stanik, rób fotki i wysyłaj do mnie - dokładnie Ci powiem co i jak ;)

magdalinska

nie wstydze sie ;) ale jutro, dzisiaj juz nie mam sily na nic, nawet na ponowne mierzenie ;)
w tych przypadkach za kazdym razem pytalam sprzedajacych, jakie oni maja wymiary i czy sugerujac sie swoimi, na mnie bylby dobry, kazdy pisał ze tak hahahaha :) a ja glupia i naiwna uwierzyłam ;)
Salsa - to jutro wieczorem wysle - dzieki ;)

salsa

magdalinska  no jasne, ze bedą zachwalać , rpeciez chca CI sprzedać ;)
jak nie ściągnęłaś metek, to sprzedaj dalej ;)

wrobelek0403

salsa fajna nie?? zwłaszcza dla kogos tak pocxatkujacego jak ja - idziesz do sklepu i wiesz mniej wiecej o co chcesz prosic :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

fajna dla kazdego, mnie ubawiły opisy  ;)