JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 29 Sty 2013, 11:49:00a teraz mam pod biustem z 82 a dalej chodzę w jednym co ma obwód 60, choć już jest trochę rozciągnięty, w nowy bym pewnie nie weszła

no i dlatego każdy sam musi mierzyć i dobierać i nie ma co piętnować tych, które nie chcą wg nowoczesnych tabel ;)
ja mam pod biustem 68-69 i noszę 65, mam jedną 60, ale średnio mi wygodnie
mam też 70 i jest spoko

wrobelek0403

eee, nikogo nie pietnujemy :D tylko uswiadamiamy ;)

ja dzieki uswiadomieniu pozbylam sie bulek pod pachami i doceniam to :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 29 Sty 2013, 16:38:17eee, nikogo nie pietnujemy

no tutaj nie, ale w wątku ślubnym rudaska poleciały "kamienie" ;)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 29 Sty 2013, 16:42:26
no tutaj nie, ale w wątku ślubnym rudaska poleciały "kamienie" ;)

to chyba inne wątki czytamy, bo ja nic takiego tam nie widze ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ishka82

Cytat: wrobelek0403 w 29 Sty 2013, 16:53:21
to chyba inne wątki czytamy, bo ja nic takiego tam nie widze ;)
o właśnie ;D nawet zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno nie mam zaległości w rudaskowym wątku ;)

golinda

ishka napisała:

"a byłaś Ty na naszym wątku stanikowym? wink LOL LOL LOL"

ishka82

Cytat: golinda w 29 Sty 2013, 20:10:47
ishka napisała:

"a byłaś Ty na naszym wątku stanikowym? wink LOL LOL LOL"

a gdzie Ty tu widzisz te "kamienie"? tak myślałam, że o moją wypowiedź Ci chodzi, ale nie rozumiem ;D z resztą ruda chyba nie poczuła się urażona :)

golinda

no dlatego napisałam "kamienie"
nie tylko o Twoją, to tylko przykład

ja po prostu uważam, że może nie każdy ma ochotę być "uświadomiony stanikowo" ;)
już zresztą kiedyś gorąca dyskusja o "migracjach" była :D

ishka82

Cytat: golinda w 29 Sty 2013, 20:23:40ja po prostu uważam, że może nie każdy ma ochotę być "uświadomiony stanikowo" wink
jasne i rozumiem, ale chyba warto poczytać, przemyśleć i samej zadecydować ;D przecież nikt nic złośliwego, czy obraźliwego nie napisał :) ja tez podchodziłam do tematu jak do jeża i w sumie chyba nadal nie jestem do końca "uświadomiona", ale jednak do 75C już bym nie wróciła ;)

golinda

Cytat: ishka82 w 29 Sty 2013, 20:26:40przecież nikt nic złośliwego, czy obraźliwego nie napisał

i ja nigdzie tego nie napisałam ;)

ishka82

golinda, ale te "kamienie" zabrzmiały jakoś dziwnie ;D

golinda

jak zmienię na kamyczki, będzie lepiej? ;)

ishka82

Cytat: golinda w 29 Sty 2013, 21:10:53
jak zmienię na kamyczki, będzie lepiej? ;)
nie, nie będzie ;) bo nic w stronę rudej po prostu nie poleciało :P

golinda

wrobelek0403

laski, jakby się którejs z Was rzucilo w oczy Panache Confetti 65G kolor dowolny to stawiam podwójne piwo za cynk :D

damka

wrobelek0403

moj nowy rozmiar to ... 60 GG :padam: ja juz teraz na bank nie kupie stanika, dzis w sklepie udalo mi sie zmierzyc 5, z czego jeden byl dobry - wsciekle kolorowy :crazy:

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 06 Lut 2013, 22:00:22moj nowy rozmiar to ... 60 GG

a mój 80D lol
dałam do zwężenia, zapłaciłam 2zł :D

Dodany tekst: 07 Lut 2013, 19:17:21

ten komplet mi się podoba, ciekawe jak z rozmiarówką, chyba ma być w sklepach wiosną

wrobelek0403

ładny, bylam tam ostatnio ale nie mają obwodów ponizej 70.

golinda, jak stwierdzasz w przymierzalni, ze miska dobra, skoro nie mozesz sie zapiąc w takim staniku?? :knuje: tzn. nie mozesz, bo mogłabys sie nim okrecic :D :D

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 07 Lut 2013, 19:25:04tzn. nie mozesz, bo mogłabys sie nim okrecic

eee, bez przesady :)
poza tym jednak te miski dla różnych obwodów są właściwie takie same, więc to 80D to moje 65G i to się zgadza, leży dobrze, nic się nie wylewa, nigdzie nie odstaje
mogę potem foto cyknąć

wrobelek0403

hmmm, niby to wiem, moze tez wypróbuje :D a gdzie zwezasz? u zwykłej krawcowej?

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 07 Lut 2013, 20:28:46u zwykłej krawcowej?

u niezwykłej :D
to jest taka buda poprawki krawieckie, prowadzi ją jakaś Koreanka
ja muszę jej dokładnie paluchem pokazać gdzie, bo krawcowa z niej jak ze mnie, tylko że ona ma maszynę ;)

wrobelek0403

dobra, wypróbuje sposób :D tylko laski w sklepie pewnie padna, jak poprosze 80D lol lol

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 07 Lut 2013, 20:36:15
dobra, wypróbuje sposób :D tylko laski w sklepie pewnie padna, jak poprosze 80D lol lol

idź do kappahl, jest samoobsługa :D

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 07 Lut 2013, 19:25:04adny, bylam tam ostatnio ale nie mają obwodów ponizej 70.
oj chyba maja bo ja mam od nich 3 staniki 65 G :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)