JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

cumberland,
mają teraz szczyt sezonu więc tak do 14 dni (5-7 dni od zamówienia dopiero je wysyłają)

salsa

cumberland
przycichło, bo temat zbyt kontrowersyjny:P
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

cumberland

tak właśnie napisali za  5-7 dni wysyłka, ale jak do 14 powinna być u mnie to nie jest żle, poleconym to przyjdzie czy zwykłym listem?

zuzia

Cytat: cumberland w 16 Cze 2008, 18:40:20
tak właśnie napisali za  5-7 dni wysyłka, ale jak do 14 powinna być u mnie to nie jest żle, poleconym to przyjdzie czy zwykłym listem?

takim jak zamówiłaś.

cumberland

salsa ee tam, kontrowersyjne tematy to na ogół huczą i buczą, chciałoby się je wyciszyć a tu nie da rady ;)

ja tam stawiam, że wszystkie nas z zuzią nawróciłyście hihi

zwierzatko_mojej_mamy

ja zrezygnowalam chwilowo z nawrocenia, bo nie mam kasy :D ale przerabiam ostro staniki i jeden mam tak fantastycznie przerobiony, ze sobie odcielam te czesci z haftka, przyszylam i sie okazalo, ze jedna odwrotnie ;D i jakos nie idzie sie zapiac :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

cumberland

zwierzatko_mojej_mamy to może być prototyp stanika na swędzące plecy, drapo-haftka w zestawie ;)

cumberland

Cytat: zuzia w 16 Cze 2008, 18:43:01

takim jak zamówiłaś.

.....ale tam nie było opcji wyboru rodzaju przesyłki ???

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2008, 18:46:37
ja zrezygnowalam chwilowo z nawrocenia, bo nie mam kasy :D ale przerabiam ostro staniki i jeden mam tak fantastycznie przerobiony, ze sobie odcielam te czesci z haftka, przyszylam i sie okazalo, ze jedna odwrotnie ;D i jakos nie idzie sie zapiac :D

zwierzaku, oplułam monitor. Dobrze, że K. nie widzi :D :D :D

zuzia

Cytat: cumberland w 16 Cze 2008, 18:58:20
Cytat: zuzia w 16 Cze 2008, 18:43:01

takim jak zamówiłaś.

.....ale tam nie było opcji wyboru rodzaju przesyłki ???

w takim razie przyjdzie zwykłym. o "signed for" trzeba poprosić.

salsa

Cytat: cumberland w 16 Cze 2008, 18:44:44
salsa ee tam, kontrowersyjne tematy to na ogół huczą i buczą, chciałoby się je wyciszyć a tu nie da rady ;)

ja tam stawiam, że wszystkie nas z zuzią nawróciłyście hihi

ooo, jakie to miłe :)
przywracasz wiarę w ludzi :):) tez stawiam  :drunk: :drunk: oczywiście:)

salsa

Cytat: zuzia w 16 Cze 2008, 19:04:08
Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 16 Cze 2008, 18:46:37

zwierzaku, oplułam monitor. Dobrze, że K. nie widzi :D :D :D

a może by tak odpruć i przyszyć od nowa ale w druga stronę, jak myślisz, pomogłoby sie zapiąć?!  what what what  lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

zuzia

wiesz.... tu już przycichło, ale niesmak pozostał...

inkageo

A ja przymierzyłam 14 staników i właściwie tylko jeden pasuje, ale też nie za bardzo bo ma trochę za szerokie fiszbiny ;)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

salsa no pomysl dobry, ale tak zszylam na stale chyba, bo mocno ;D i musialabym bardzo skrupulatnie odpruwac ;D

www.annawilk.pl

cumberland

salsa, mogę Cię zapewnić, że nauka nie poszła w las
przynajmniej w przypadku coniektórych :P
ja widzisz inka się nie zniechęca, zwierzak tworzy nowe technologie, ja nawracam moje koleżanki z reala ;)

wiara w ludzi to jest dobra rzecz ;)

zuzia

Cytat: cumberland w 16 Cze 2008, 21:02:17
ja widzisz inka się nie zniechęca, zwierzak tworzy nowe technologie, ja nawracam moje koleżanki z reala ;)

to się bardzo bardo chwali :) może sklepy w końcu będą miały normalne staniki w normalnych cenach :D :D :D

salsa

Cytat: zuzia w 16 Cze 2008, 19:54:57

wiesz.... tu już przycichło, ale niesmak pozostał...

:drunk:

dobrze prawisz:)

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 16 Cze 2008, 21:03:58
Cytat: cumberland w 16 Cze 2008, 21:02:17

to się bardzo bardo chwali :) może sklepy w końcu będą miały normalne staniki w normalnych cenach :D :D :D

dokładnie, ostatnio byłam w drogim FIRMOWYM sklepie i pani zrobiła wieeeeelkie oczy, jak jej powiedziałam o 70E.  Rece opadają...

Tymczasem w firmie szyjącej bieliznę pani mnie obmierzyła tak, że wyszlo mi pod biustem 65. Nie wiem, jak ona to zrobiła, no chyba ze znowu schudłam  ;D ;D ;D Cos w tym jest, bo 70F, który był dobry zrobił się ostatnio zbyt luzny nie tylko w obwodzie, ale i w cycku, a taki był ładny  >:( >:(

No i nawracam kolezanki, ale niektore odstrasza to, ze trzeba przez net zamawiac.

W sumie, konwalia, jak już się spotkamy, chetnie przymierze ten Twoj stanik, jak bedzie dobry, to odkupie. Staników nigdy dosc :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy

ale chcialam powiedziec, ze ostatnio triumph chyba sciesnil te obwody - do slubu w momencie rozpaczy, ze mam tylko te zelowe gluty i ze mi splaszczy sie na bank - kupilam bardotke sztywna i jeszcze z wkladanymi poduszkami do srodka - 70C i powiem, ze odwodowo to ostro mnie scinelo

www.annawilk.pl

Kasia

ja ostatnio przymierzałam dwie 70tki w triumphie i w jedna to ledwo ledwo co zapiełam a druga juz normalnie

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy,
może i ścieśnili obwody, ale może też twój biust nie mieszcząc się w miseczce wskoczył w obwód i dlatego takie ciasne toto było? :D

zwierzatko_mojej_mamy

zuzia nie prosze pani, mi biust jeszcze nigdy pod nic dolem nie wskoczyl - za malo go na takie wedrowki :D bula u gory byla jak ta lala, ale dolem rzeczywiscie sciliwy ;)

www.annawilk.pl

salsa

a ja mam problem bo moje inferno czarne durne głupie staniczysko - obwód 60 juz sie zapina na najciaśniejsza haftkę
chyba stałam sie maniaczką ciasnych staników
w starych 65 moich pływam!