JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mada1981

konwalia na razie sie oswajam z tematem :)
ale w sumie do tej pory rozmiar nie wiele mi sie zmienil wiec jestem ciekawa na co mam sie nastawiac :)

callja

Mam jedną samantę i noszę, ale nie jest to mój ulubiony stanik... dziwnie małoobjętościowe ma miski! Rozciągnął się troszkę w obwodzie, ale nie jakoś rażąco, za to bardzo szybko zszarzał - więc na razie z polskich rządzą u mnie esotiqi ;) Wczoraj koleżanka przyniosła mi do zmierzenia Avę (nie znałam wcześniej) - ładny, ale 65D miało za płytkie miski :padam:

Brytyjczyki nadal nie dla mnie, albo miażdżą mi żebra, albo w każdą miskę mogę sobie włożyć po kajzerce  :zly:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

emcia

salsa

emcia ja mam - kupiłam na alegro
za ta cene ok ale szału nie ma dupy nie urywa
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

callja

Cytat: emcia w 22 Sie 2011, 16:26:48co wiecie o stanikach Kostar?
Że baaardzo się rozciągają... W "dawnych czasach" nosiłam je często (bardotki 70A - to było to :P ), ale gumki w obwodach parciały błyskawicznie...

Podobno teraz używają już lepszych materiałów, więc może i jakość ogólnie lepsza, ale osobiście na razie je bojkotuję ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

salsa

calija no maja lepsze materiały rozmiarówkę ok - ale no nie oszukujemy sie szału nie ma - ot staniki

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

emcia

konwalia

już nigdy nie kupię polskiego stanika(avocado wyjątek)
kupiłam karmnik mellisy, mam go półtora miesiąca, od miesiąca noszę na zmianę z panache
i co dziś zakładam i materiał pękł pryz fiszbinie  :crazy: wczęsniej się popruło przy klipsie do karmienia, za 100zł powinno być coś lepszego

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

emcia

suegro

Józef Piłsudski

justynaaaa2

suegro mam ten pomarańczowy, on jest masakrycznie ścisły, mimo że noszę 60 to nie było szans się zapiąć, dobrze że mierzyłam w sklepie  :crazy: musiałam wziąć 65 ale że nie było F to wzięłam FF i jest trochę za duży, muszę jeszcze do niego "dorosnąć" :D jak się okaże że ta 60 będzie na ciebie za wąska to mogę ci odsprzedać ten FF :)

suegro

Przyszły dziś staniki i 2 średnio widzę.
http://dopasowana.pl/product-pol-1873-Biustonosz-usztywniany-Lula-Mae-turquise-Panache-Masquarade-.html - ten ma dobry obwód, ale gigantyczne miski - wygląda na co najmniej 2 rozmiary większy od pozostałych.

http://dopasowana.pl/product-pol-1864-Biustonosz-usztywniany-Anise-coral-Panache-Masquarade-.html - bardzo ładny!
justynaaaa2 no niestety, mocno ściśliwy, zapinam się, ale ciasno.

Za to ten http://dopasowana.pl/product-pol-1863-Biustonosz-usztywniany-Florence-raspberry-ripple-Panache-Masquarade-6151-.html jest boski!
Bardzo mi się podoba i super leży! :)

Józef Piłsudski

suegro

Józef Piłsudski

justynaaaa2

mierzyłam stanik z samanty, ten 3 od góry http://www.sklep.samanta.pl/sklep.php?flaga=szczegoly&poz=425&id_kat=415&id=425 rozm. 65F - masakra  :crazy:
obwodem mogłam się owinąć 2 razy a miska nie objęła mi nawet pół piersi :crazy:
oczywiście odbyła się konwersacja ze sprzedawczynią
ja: "czy mogę zmierzyć?"
pani: "tak, czy 65F to pani rozmiar?" i tu jej wzrok pada na mój biust
ja: "jeszcze nie wiem, bo pewnie miska będzie za mała"
pani: dalej patrzy na mój biust

mierzę, podchodzi pyta czy ok i czy może zobaczyć - pozwoliłam jej wejść żeby zobaczyła ten mój biust który tak wnikliwie obserwowała, mówię że niestety za luźny obwód a miska za mała
oczywiście propozycja pani ekspedientki "to może ja dam pani obwód 70 to miska będzie większa"  :crazy:

przy wychodzeniu ze sklepu pożegnał mnie jej wzrok pt "co za wybrana dziewczyna" i nawet mi na do widzenia nie odpowiedziała ;d

emcia

w mojej mieścinie jedna dziewczyna zna się na rzeczy
zaprowadziłam do niej koleżankę z pracy - takiego niedowiarka, który bojkotował pancerniaki, bo to mało sexy/brzydkie/jak ja mogę takie nosić/tylko na nitce są ładne... a z przymierzalni krzyczał "nareszcie mam cycki"
:D
teraz jak mnie widzi powtarza, że czuje się jak po operacji
fajnie :D

wrobelek0403

golinda  sliczny, choc na zdj zewnetrzna czesc fiszbin jakos tak dziwnie sie wbija w piers  :hmm: :hmm:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

pamieta któras stronę, która polecała wis z bielizna avy? to nie była avalingerie.pl chyba

konwalia

wrobelek0403

konwalia mnie on wyglada na za mocno wciety pod pachami, mam wrazenie, ze jak ta laska sie ruszy, to jej bokiem wszystko powyłazi :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

wróbel hmm, bo panache i freya w moim rozmiarze mi piłuje fiszbinami, az mam otarcia, za szerokie i wysokie sa i mysle zaryzykowac
a karmniki robia mi z piersi no niezbyt ciekawy wyglad, w swetrach wyglada to najgorzej(jeden tylko jest ok z royce'a)

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 25 Lis 2011, 20:34:41panache i freya w moim rozmiarze mi piłuje fiszbinami,

to spróbuj, bo panache ma rzeczywiscie wysoko, ale mi to np odpowiada.

konwalia

mi tez to odpowiadało, ale pow miski h juz do dupy jest