JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

golinda czy dobrze kojarze, ze masz staniki z samanty?

Jakie one maja obwody? Bardzo ciasne? Bo ja nieraz nosze 60, a nieraz 65. W zsadzie 65 jest dla mnie wygodniejsze. Pod warunkiem, ze sie po paru praniach nie rozjedzie...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

weszłam tu pierwszy raz od dłuuugiego czasu
kupiłam ten stanik esotiqa, bardzo byłam zadowolona, ale po 3 tygodniach, kilku praniach, już się rozciągnął obwód. chyba komuś oddam

wrobelek0403

a propos esotiq, wczoraj był w sklepie taki tłum, ze babki wpuszczały dopiero jak ktos wyszedł, szalenstwo lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

annka-cygannka

to dlatego, że bodajże do piątku można kupić bieliznę o wartości 500 zł za 150, tylko trzeba należeć do ich klubu stałego klienta

ddu

tak, dostałam tego smsa o zniżce. jak któraś chce skorzystać, to mogę narobić zakupów i wysłać pocztą

inkageo

Imagine there is no hate

justynaaaa2

gdzie te staniki można pomierzyć ???
ja mam teraz wielką potrzebę nabycia czego super ładnego ;)

justynaaaa2

Cytat: golinda w 17 Sie 2011, 22:32:54
w Tarasach, ale kupić lepiej na Marywilskiej, bo ceny 20% niższe :)

no wiem że tam są ale to tak daleko  :crazy:
a gdzie w Tarasach one są?

justynaaaa2

fuck byłam ostatnio w Li Parie mierzyć maskaradki ale nie rozejrzałam się chyba wystarczająco bo nie widziałam samanty  :zly:
sporo tam mają?

a właśnie co z tymi butami? bo jeśli nic z tego to w sumie już lato mija więc może olac temat a tą kasę zostawię na poczet przyszłego stanika ;D

justynaaaa2

Cytat: golinda w 17 Sie 2011, 22:52:02
buty obczaję w piątek, bo chinole mieli urlop, dasz wiarę? :D

:D
spoko, nic na siłę teraz chyba nawet wolę nowy stanik niż buty ;D

emcia

co do samanty
jedyna uswiadomiona sprzedawczyni w tym mieście powiedziała mi, że ich staniki rzeczywiście są piękne, ale niestety jakość nie jest adekwatna do ceny

konwalia

dla mnie jakość polskich staników nigdy nie była adekwatna do ceny-wyjątek avocado

emcia

Cytat: konwalia w 21 Sie 2011, 12:44:48
dla mnie jakość polskich staników nigdy nie była adekwatna do ceny-wyjątek avocado
pwoiedziała też, że te staniki które ma kontraktuje pół roku wcześniej- krisline, delia? alles?
mówiła, że krisline robi najlepsze i coraz ładniejsze, sama te nosi
sama nie może kupić pełnej rozmiarówki, o 65 to musi w hurtowni walczyć albo czekać i czekać
narzeka, że dziewczyny pytają, a ona nie ma skąd wziąć
nareszcie się coś ruszyło w tym temacie
panache nie przywiezie, bo nikt tu nie kupi

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: emcia w 21 Sie 2011, 13:49:11panache nie przywiezie, bo nikt tu nie kupi
niech przywozi i opyla na allegro
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jusia

mnie dobraly stanik polskiej firmy Dalia i wiecie to dziala...zalozylam stary i mi sie piersi wylewaja  :mocking: :mocking: a przeciez wczesniej byl dobry
musze sobie kupic kolejny :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ddu

Cytat: konwalia w 21 Sie 2011, 12:44:48

ja mam "efuniaki" i są fajne, ciasne i się nie rozciągają

sonja

A dla mnie nazwa Effuniak jest tak głupia i infantylna, że tylko z tego względu nie kupię od nich nigdy żadnego stanika ;D

konwalia

dla mnie zabunkrowana piankowatosc effuniaków wyklucza je

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: sonja w 21 Sie 2011, 13:51:49
A dla mnie nazwa Effuniak jest tak głupia i infantylna, że tylko z tego względu nie kupię od nich nigdy żadnego stanika ;D

dla mnie jest jak z wojtyszki ;D sama nazwa mi sie podoba, ale tez tak mam, ze nie kupie, bo do stanika to nazwa  z dupy ;D juz i tak, ze dame kier kupowalam lol lol a effuniak mi sie kojarzy z asiakami, esiakami, tiritonga i parura, fumami :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Norka

Po całym dniu noszenia niewygodnej Frei czy innego "kusidełka" ta nazwa brzmi dla mnie jak poezja ;)

ddu

wiecie, no ja nie mogę sobie pozwolić na luksus wybierania stanika jeszcze pod względem nazwy :D
w toruniu za wiele z  obwodem 60 nie znajdę
wyjątkowo na mnie pasują

emcia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Sie 2011, 13:15:08
niech przywozi i opyla na allegro
jak kupi to drożej niż się handluje na allegro
musiałaby w uk na przecenach polować

Dodany tekst: 21 Sie 2011, 20:17:44

a mnie się tylko z Effikiem kojarzy ;)

Dodany tekst: 21 Sie 2011, 21:19:38

Cytat: golinda w 21 Sie 2011, 16:02:33
a ja uważam, że samanta ma b. dobrą jakoś
nie wiem co ta pani miała na myśli
że się rozciąga

salsa

Cytat: emcia w 21 Sie 2011, 22:17:00Dodany tekst: Wczoraj o 09:19:38

Cytat: golinda  Wczoraj o 04:02:33
a ja uważam, że samanta ma b. dobrą jakoś
nie wiem co ta pani miała na myśli

że się rozciąga
tez słyszałam i czytałam takie opinie na lobby ale ja nie miałam nigdy stanika z Samanty wiec ciezko mi sie wypowiadac ....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mada1981

a doradzcie mi jaki mam kupic biustonosz do karmienia?
teraz mam 70 E a przed ciaza najczesciej nosilam 65 F, w sumie zmiana minimalna ale nie wiem czego sie spodziewac po porodzie ??????

konwalia

mada kup 2tyg przed terminem nie wczesniej
miska +1 jaka ci wyjdzie