JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

Cytat: golinda w 24 Lut 2011, 23:02:14
nie, brakiem pokoju na świecie
na jakieś wybory miss na pewno się załapiesz ;)

inkageo

A wiem co miałam napisać - na asos jest strój Bamboo za 18 funtów już z majtkami.
Nawet włożyłam do koszyka, a później pooglądałam zdjęcia z wakacji w Freyi i to jednak nie jest krój dla mnie ;)
Imagine there is no hate

suegro

inkageo ja do tej pory nie znalazłam stroju kąpielowego, który by mnie przekonywał. Tzn takiego z odpowiednią rozmiarówką.

Józef Piłsudski

justynaaaa2

Cytat: suegro w 24 Lut 2011, 23:02:22
A ja się czaję na ten :)

http://www.dopasowana.pl/product-pol-1859-Biustonosz-usztywniany-Hestia-ivory-Panache-Masquerade-4541-.html
no ja już wczesniej pisałam że ja też bo je uwielbiam :) i podobno wstrzymali już produkcję jakiś czas temu a jednak powrócili i doszyli :) czyżbyś chciała 60G ;)

inkageo

Wg mnie ten fason mocno spłaszcza akurat :D A majtki podjeżdżają z tyłu wysoko i pupa jakaś taka rozlazła, wysoka się robi ;) Szorty byłyby lepsze.. Te z kokardką z boku.
Imagine there is no hate

suegro

Cytat: justynaaaa2 w 24 Lut 2011, 23:12:02no ja już wczesniej pisałam że ja też bo je uwielbiam  i podobno wstrzymali już produkcję jakiś czas temu a jednak powrócili i doszyli  czyżbyś chciała 60G

Bardzo mi się podoba!
Ale najpierw muszę zmierzyć, bo ostatnio kupiłam 2 nietrafione staniki.

Tak, 60 G.

Dodany tekst: 24 Lut 2011, 23:21:32

Cytat: inkageo w 24 Lut 2011, 23:07:55Ja najbardziej lubię stary kostium z HM.

No własnie, ja sobie kupiłam tez zwykłe bikinio-sznurki na ten wyjazd.

Józef Piłsudski

justynaaaa2

Cytat: suegro w 24 Lut 2011, 23:17:11
Bardzo mi się podoba!
Ale najpierw muszę zmierzyć, bo ostatnio kupiłam 2 nietrafione staniki.

Tak, 60 G.
hmm nie wiem jak ci pomóc  :hmm: ja je miałam (czarny i biały) w rozm. 65E i zjechałam je na maksa :D poza tym są już za małe ;) miałam je teraz na wyjeździe i były idealne na opalone ciało bo nic nie ściskały ale biust mi się wylewał  :crazy:
kiedyś ich w ogóle nie było w rozm. 60
one były raczej z tych małomiseczkowych, dlatego ja teraz też celuję w 60G w tym modelu (mayę i angie mam 60ff) ale może w nowej produkcji coś się zmieniło  :hmm: też bym je chciała przymierzyć ale zupełnie nie po drodze mi na pragę a nigdzie indziej ich nie ma chyba  :zly:

dragonfly

zamowilam 3 staniki (plus majciory) z asosa - wszystkie panache, jutro dojda to sie wypowiem wiecej (albo i nie ;) )

suegro

Józef Piłsudski

dragonfly

70F, z 65 ja sie z panache nie bawie, raz kupilam, nie moglam sie dopiac... a niby mam 70 pod biustem....

suegro

dragonfly pod biustem był ok, ale w miskach był luz i tak brzydko odstawały na górze. Ale sam stanik ładny. :)

Józef Piłsudski

dragonfly

suegro hmmmm...... zobacze jutro - najwyzej odesle :)

Dodany tekst: 25 Lut 2011, 11:01:12

laski - czy ktoras ma moze ten stanik? podobno jest rewelacyjny...
www.asos.com/Wonderbra/Wonderbra-Ultimate-Strapless-Padded-Bra/Prod/pgeproduct.aspx?iid=771741&SearchQuery=Wonderbra Ultimate&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black

justynaaaa2

dragonfly ja nie mam ale ta modelka wygląda w nim gorzej niż tragicznie  :padam: jakby jej się zsunął i miała 4 cyce ;D

dragonfly

no wlasnie tak to wyglada ale na jakims forum go strasznie wychwalaly (w uk)... nic - pewnie trzeba bedzie przymierzc - bo potrzebuje jakis naprawde dobry stanik bez ramiaczek

dragonfly

golinda  :highfive:

w ogole to ja juz chce miec tego drugiego dzieciora i pod noz isc  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

no to co tu robisz, na forum klapiesz i klapiesz zamiast chlopu usiasc na.. tych - kolanach lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

dragonfly

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 25 Lut 2011, 11:31:13
no to co tu robisz, na forum klapiesz i klapiesz zamiast chlopu usiasc na.. tych - kolanach lol lol lol
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
bo akuratnie chlop w robocie, ale moze zaraz jaki listonosz przyjdzie  :rotfl:

dragonfly

Cytat: golinda w 25 Lut 2011, 11:39:32
a co pod nozem chcesz sobie zrobic?

no cycki oczywiscie :D raczej nie powiekszenie (wielkosciowo moga byc) ale ja sie nie oszukuje, na pewno jakis lifting bede se musiala zapodac...

szelma

Mnie Panache też średnio leży - ale to przez te wielkie fiszbiny, które mi się w połowie pleców kończą. I potem to dziwnie wygląda. Ale na niektórych cyckach Panache leży dobrze, więc trzeba próbować :).

szelma

Te maskaradki są takie śliczne, że już nie mogę się doczekać, kiedy moja przyjedzie :D. Najchętniej zanabyłabym więcej, ech.

konwalia