JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

tiliam

hmmm. Inka, skoro kupiłaś już tyle tych staników i w zasadzie wszystkie są nie teges  :-\, to może rzeczywiście rozmiar jest źle dobrany  ???. Pomierz sama inne rozmiary i sama zadecyduj.. ;)nie ma co na siłę nosić to co dziewczyny z lobby powiedzą  ;)..w sumie to Ty masz w tym chodzić a nie one:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

kurcze inka ty juz tyle kasy stracilas na te stniaki mi by bylo szkoda.w tych mniejszych rozmiarach oni szyja te staniki chyba jakby kakby kazdy w razie W mial udzwignac biust pameli anderson.po co te wielkie paski,bega zabudowane miski przeciez inka nie ma 10 kg biusu do utrzymania

sonja

Wy to cierpliwe jesteście. Po tylu próbach to ja bym już chyba w cholerę rzuciła wszelkie próby dobrania miękkiego stanika:)

inkageo

Teraz już nic nie kupuję. Będziemy sobie z dziewczynami z lobby wysyłać staniki do mierzenia bez kupowania, te które mamy. Ja potrzebuję tylko jeden miękki stanik do siedzenia w domu.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dziewczyny, czy wiecie jaka firma sprzedaje jeszcze panache inferno???? (peachfield, bellissima to wiem).
Poszukuje 70E BIAŁEGO z odpinanymi ramiaczkami i nie ma  :'( :'( nawet na allegro.

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

kathrines

Kupiłam w końcu białą bardotkę do sukni ślubnej :-)
70E z firmy Gaia...jestem bardzo zadowolona.

zuzia

Cytat: wrobelek0403 w 25 Maj 2008, 18:34:45
dziewczyny, czy wiecie jaka firma sprzedaje jeszcze panache inferno???? (peachfield, bellissima to wiem).
Poszukuje 70E BIAŁEGO z odpinanymi ramiaczkami i nie ma  :'( :'( nawet na allegro.

w pierwszym poście jest masa sklepów. przeszukaj. ew. skontaktuj się z p. marią z peachfield - może ona go dla ciebie zamówi?

martos82

Cytat: wrobelek0403 w 25 Maj 2008, 18:34:45

W Bravissimo jest

http://www.bravissimo.com/products/lingerie/dressing-up-solutions/panache/plunge-bras/pna1-details.aspx?colour=White

wrobelek0403

dzieki dziewczyny, alarm odwołany.
Panache okazał się niewypałem do sukni, wydawało się ze plunge bedzie super do mojego dekoltu, a okazalo się, ze lepiej lezą zwykle, lekko wycięte balkonetki (mierzyłam jedną w salonie sukien) - co prawda nie jest to rozmiar idealny, ale dobrze się układa pod suknią i nie wyłazi (a panache tak). Tylko kurcze, 150 zł na jeden raz... Chyba jeszcze poszukam.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

jak to na jeden raz?

przecież możesz go używać po ślubie :)

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 26 Maj 2008, 20:38:31
jak to na jeden raz?

przecież możesz go używać po ślubie :)

tyle, ze jak na po slubie, to ma zbyt szeroki obwód - niby 70, a zapinam na najweższa haftke i mam jeszcze kupe luzu.

zuzia

wrobelek0403,
to znajdź balkonetkę z węższym obwodem!

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 26 Maj 2008, 21:49:27
wrobelek0403,
to znajdź balkonetkę z węższym obwodem!

zuzia, łatwo powiedziec.
balkonetka z wycieciem na srodku (zwykła jest zbyt wysoka), odpinanymi ramiaczkami i rozmiar waskie 70 E lub 65F.

Przede mna prawdziwe wyzwanie ;)

wrobelek0403

inkageo

A co to? Już koniec rewolucji stanikowej?
Imagine there is no hate

panikarola

eee, ja musze szukac nowego....

avocado przyszlo w innym rozmiarze i mnie cholera strzelila, odeslalam i czekam na zwrot kasy. a prawie znalazlam dobry!!!!!!!

no nic, bede szukac gdzies dalej.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zuzia

panikarola,
wrzuć mi jeszcze raz swoje wymiary.

konwalia

Wróbel ja mam 65F alles biały (taka polska bardotka), mogę Ci zaoferować do przymiarki.

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 04 Cze 2008, 19:45:34
Wróbel ja mam 65F alles biały (taka polska bardotka), mogę Ci zaoferować do przymiarki.

konwalia, a miałas kiedys panache inferno??? Ja mam 70E i się ledwo dopinam, jak alles tez taki scisliwy, to się nie zmieszcze w obwodzie.

Ale w sumie, kazdy pretekst na kawe jest dobry  ;D ;D ;D ;D to ja sie pisze :)

konwalia

Mam inferno i jest moją stanikową porażką- wszystko mi z niego wypływa, bo mam za miękki biust. U mojej siory której wszystko "sterczy" w inferno jest ok.
Alles nie jest tak ściśliwy, ale mnie cisną fiszbiny- jest obecnie za mały.
Ja się piszę :)

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 05 Cze 2008, 21:53:16
Mam inferno i jest moją stanikową porażką- wszystko mi z niego wypływa, bo mam za miękki biust. U mojej siory której wszystko "sterczy" w inferno jest ok.
Alles nie jest tak ściśliwy, ale mnie cisną fiszbiny- jest obecnie za mały.
Ja się piszę :)

konwalia, mozemy sie umowic na kawe po prostu, bo kupiłam stanik  jupi jupi jupi  jupi jupi jupi jupi jupi .
W zasadzie to go zamówiłam w pracowni stanikowej, ale jeden tez kupiłam, bedzie do przymiarek i do noszenia, bo krój ten sam, ale gładki, a do sukni zamówiłam koronkowy.

wis

A ja ostatnio kupiłam stanik w... Tesco. Jestem w szoku. 32F, pasi jak ulał (moje wym. 77/97), trzyma wszystko, nie gniecie, nie uwiera,  jest taki jakiego szukałam i kosztował UWAGA 39zł.

zuzia

Cytat: wis w 10 Cze 2008, 12:04:16
A ja ostatnio kupiłam stanik w... Tesco. Jestem w szoku. 32F, pasi jak ulał (moje wym. 77/97), trzyma wszystko, nie gniecie, nie uwiera,  jest taki jakiego szukałam i kosztował UWAGA 39zł.

w Tesco jest jedna kolekcja, która ma wieksze rozmiary (większe w sensie nie tylko A, B i C). I są na lobby polecane :)

cumberland

coś nam temat przygasł ostatnio ???

wszystkie się już nawróciły i nie ma kogo rewolucjonizować czy jak ;)

ja dziś zamówiłam ślubny komplet na bravissimo.com  jupi  któraś ze stanikowych wyjadaczek wie ile będę czekać na przesyłkę?