JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Gru 2010, 09:25:48chyba tak

No Xena, wojownicza księżniczka i tyle :D.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

fasolka1980

hmm, ja sie pewnie nie znam, stanik do karmienia mialam z H&M, ale te z Melissy sa naprawde OK

zwierzu - zaręczam, ze bedzie ci wszystko jedno w czym karmisz, aby tylko młody ssak się najdł, zasnął i odczepił od Ciebie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: fasolka1980 w 03 Gru 2010, 16:51:46zwierzu - zaręczam, ze bedzie ci wszystko jedno w czym karmisz, aby tylko młody ssak się najdł, zasnął i odczepił od Ciebie wink

zobaczymy ;) wiesz, ja moge miec polar na sobie i dresy, ale stanik rzecz swieta :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

fasolka1980

zwierzatko_mojej_mamy a, jak tak to OK

kurde, moze ja jednak powinnam zmienic podejscie do cyckonoszy :hmm:

zuzia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Gru 2010, 08:35:47
zuzia mozliwe, ze nie zakodowalam wtedy ;P no w melissie to ze dwa moze sa dla mnie "normalne" ;) no ze trzy ;)
one na żywo wyglądają lepiej. no i mają fiżbiny co dla mnie jednak było ważne.

Dodany tekst: 03 Gru 2010, 18:44:13

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam ten:
http://www.melissa.com.pl/PL/kolekcja/model.php?m=Melissa1329&id=219&idK=5&idR=1&idW=7

i ten
http://www.melissa.com.pl/PL/kolekcja/model.php?m=Melissa1034&id=212&idK=5&idR=1&idW=7

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 tez ostro zabudowany, ale jak na miekki biustonosz to wyjatkowo ladny ;) jednakowoz bez zmierzenia 155 zl to duzo ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Gru 2010, 12:04:08
wrobelek0403 tez ostro zabudowany, ale jak na miekki biustonosz to wyjatkowo ladny ;) jednakowoz bez zmierzenia 155 zl to duzo ;)

no cena mogłaby byc fajniejsza, ale zawsze mozna odesłac :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

szelma

zwierzu, popatrz na figleaves - teraz mają 20% zniżki na wszystko (przy płaceniu trzeba wpisać kod "TWENTY").

wrobelek0403

POZNANIANKI,

w Factory odworzyli outlet marek freya, fantasia, i jeszcze pare innych. w kazdym razie, w zadnym nie-outletowym stacjonarnym sklepie nie zmierzyłam tylu staników  w moim rozmiarze, co tam. wybor super :D :D

konwalia

Cytat: wrobelek0403 w 19 Gru 2010, 19:33:51
POZNANIANKI,

w Factory odworzyli outlet marek freya, fantasia, i jeszcze pare innych. w kazdym razie, w zadnym nie-outletowym stacjonarnym sklepie nie zmierzyłam tylu staników  w moim rozmiarze, co tam. wybor super :D :D
on tam jest już ponad pól roku ;)
tak naprzeciw alpinusa-o ten chodzi tak ?

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 19 Gru 2010, 19:44:17
on tam jest już ponad pól roku ;)
tak naprzeciw alpinusa-o ten chodzi tak ?

tak, ale ja o nim nie wiedziałam :P :D

konwalia

justynaaaa2

przyszłam tu żeby zwrócić honor :)
po 2,5 miesiąca noszenia dobrego stanika widzę poprawę :) buły 2 razy mniejsze i mam nadzieję, że do lata zanikną :)

callja

Kolejny stanik, obierzony etc., okazuje się być "za szeroki" - choć obmierzony ze wszystkich stron, nasady ramiączek (tuz nad miskami) obcierają mnie na wysokości pach niemal do krwi. To już drugi taki zonk z kolei - co ja robię źle?? Tym razem kupiłam 70 C tylko dlatego, ż eładnie leżał, a w obwodzie był ciaśniejszy niż moja 65-tka.

No i znowu zostałam z dwoma stanikami na krzyż :(
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

konwalia

callja przy 70tce fiszbiny moga być szersze i dlatego obcierają, nawet jesli obwód jest ok
zobacz jaki jest rozstaw

Dodany tekst: 07 Sty 2011, 22:04:35

dzisiaj przyszły moje nabytki z allegro
zabójczy rozmiar 65J i mam tylko minimalny luz w misce  :padam: a beda wieksze, o ja  :padam:

Angie

konwalia to rozmiarówka brytyjska czy polska?
co kupiłaś? :)

callja

Cytat: konwalia w 07 Sty 2011, 22:00:56callja przy 70tce fiszbiny moga być szersze i dlatego obcierają

Nie obcierają mnie fiszbiny, tylko "nasada ramiączka" (nie wiem, ja to nazwac zgrabniej) - tak, jakby "podstawy" ramiączek  (przejście miski w ramiączko) były za szeroko rozstawione...
Ki diabeł??

Angie

konwalia

Cytat: callja w 07 Sty 2011, 23:50:41były za szeroko rozstawione...
Ki diabeł??
pewnie tak własnie jest i wchodzi na pachę ;/

wrobelek0403

callja

No to chyba mam na sprzedaż takie cóś:
http://alejka.pl/francesca-biustonosz-200.html

70C (ale bbbb ciasne 70 - obwód krótszy niż moje 65-tki). Dam mu jeszcze szansę i z raz założę, jak nadal będzie mnie ranił - piorę & wysyłam go w świat!!!

konwalia

golinda ja nie znam ;/
a czemu nie możesz z fiszbiną?